in

2022 En İyi Müzik Uygulamaları Önerisi!

en iyi muzik uygulamalari

2022 En İyi Müzik Uygulamaları Önerisi!

Bu içeriğimizde: Müzikseverlerin milyonlarca şarkıya, videoya ve podcast’lere erişebileceği en iyi müzik platformlarına yer verdik.

2022 en iyi müzik uygulamaları önerisi:

Spotify

En sevilen müzik dinleme uygulamalarından biri olan Spotify, dev bir müzik kitaplığına sahiptir. Bu kitaplıkta sadece şarkılar değil aynı zamanda çeşitli konuları içeren birçok podcast bulunuyor. Bununla birlikte ortak çalma listeleri oluşturabileceğiniz bu platform, yeni çıkan şarkıları zaman kaybetmeden bünyesine ekleyerek kitaplığını daima güncel tutuyor. Ayrıca Spotify platformu, kullanıcılar için ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki türde hizmet sunuyor.

Deezer

Deezer, müzikseverlerin kendi çalma listelerini oluşturabileceği ücretsiz mobil uygulamalardan biridir. Bununla birlikte çeşitli podcast’ler ve videoların yanı sıra şarkı sözleri özelliğini de içermektedir. Ayrıca radyo dinlemeyi sevenler için birçok radyo kanalı da bulunuyor. Yüksek ses kalitesi ve sunduğu özelliklerle 30 milyonu aşkın kullanıcı kitlesine ulaşan bu müzik platformunun; ücretsiz üyelik hizmetinin yanı sıra ücretli sürümü de mevcuttur.

Youtube

Youtube, şarkı dinlemek ve video izlemek isteyenlerin en fazla tercih ettiği platformlardan biridir. Ancak genellikle web sitesinin kullanıldığı bu platformun Youtube Music uygulaması da vardır ve oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte ünlü sanatçıların, az tanınan içerik oluşturucuların ve milyonlarca kullanıcının yer aldığı bu platformun ücretli sürümü de bulunmaktadır.

SoundCloud

Spotify müzik platformuna alternatif olarak da gösterilen SoundCloud, geniş bir kullanıcı kitlesine sahip müzik platformlarının başında yer alıyor. Bu platformda milyonlarca şarkıyı ücretsiz bir şekilde dinleyebilir ve indirebilirsiniz. Ancak profesyonel bir kullanım için geliştirilen ücretli üyeliği de tercih edebilirsiniz.

Tidal

Tidal müzik uygulaması, ses kalitesine son derece önem veren müzikseverlerin tercih ettiği platformlardan biridir. Bununla birlikte bir aylık ücretsiz deneme süresinden sonra ayda 10 TL ödeyerek platformdan hizmet almaya devam edebilirsiniz. Ayrıca müzisyenlerin daha yüksek telif hakları kazanmasını sağlayan Tidal, milyonlarca şarkının yanı sıra canlı yayınlar açmanıza da imkân tanıyor.

Idagio

Idagio, genellikle klasik müzik hayranlarının tercih ettiği bir müzik platformudur. Bu platformda sadece klasik müzik albümleri yer almaktadır. Çevrimdışı dinleme ve yüksek ses kalitesi özelliğinin yanı sıra gelişmiş arama araçlarıyla dinleyicilere kolaylık sunmaktadır. Ayrıca dinleyiciler bu platformdan ücretsiz bir şekilde faydalanabilirler.

Fizy

Müzikseverlerin tercih ettiği bir diğer müzik platformu ise bünyesinde yerli ve yabancı milyonlarca şarkıya yer veren Fizy platformudur. Bu platformda kendi şarkı listenizi oluşturabileceğiniz gibi bu şarkıları çevrimdışı da dinleyebilme imkânına sahipsiniz.

İlgili:

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DJI Mavic 3

DJI Mavic 3 Drone İncelemesi

lending nedir

Kripto Paralarda Lending Nedir?