in

2022 İçin En İyi Aksiyon Kameraları Önerisi!

Aksiyon kamerasi onerileri

2022 İçin En İyi Aksiyon Kameraları Önerisi!

Bu içeriğimizde 2022 yılı için kullanıcı deneyimlerine ve yapılan çeşitli testlere göre en beğenilen aksiyon kameraları önerilerine yer verdik.

2022 İçin En İyi Aksiyon Kameraları Önerisi:

Insta360 RS

Insta360 RS, geniş açılı ve stabilize 4K/5.7K 360 videolar çekilmesini sağlar. Bununla birlikte değiştirilebilen lens modülleri sağlayan bu aksiyon kamerası, 16 metreye kadar hiç su geçirmiyor. Mobil ve masaüstü uygulama desteği de sunan Insta360 RS, 2:35 geniş ekran moduna sahiptir. Ayrıca hangi lens kullanılırsa kullanılsın mükemmele yakın bir görüntü sabitleme sunan bu aksiyon kamerası; yeni sensör sayesinde de 48MP fotoğraflar ve ayrıntılı videolar çekilmesine olanak tanır.

GoPro Hero 10 Black

En beğenilen GoPro kameralarından biri olan GoPro Hero 10 Black, ince tasarımı ve gelişmiş lensiyle dikkat çeken aksiyon kameralarından biri olmuştur. Bununla birlikte canlı yayın ve web kamerası açısından oldukça iyi bir performans gösteren Hero 10 Black, kendi sınıfında lider video sabitleme özelliğine sahiptir. Ayrıca ağır çekimde 120 fps 3K ve 60 fps’ye kadar 5,3 yakalama özelliği mevcuttur. Su geçirmeyen ve medya modu desteği sağlayan GoPro Hero 10 Black, telefon ve tablet için Wi-Fi/USB aktarımı da sunmaktadır.

GoPro Hero 8 Black

GoPro Hero 8 Black, su geçirmeyen ve çarpmalara düşmelere karşı dayanıklı olarak geliştirilen en iyi aksiyon kameralarından biridir. Bununla birlikte Hero 8 Black; dokunmatik LCD ekran, entegre montaj ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Ayrıca 60 fps’ye kadar sabitlenen 4K, USB-C şarj ve mod genişletme özelliklerine sahiptir. Ancak Wi-Fi ile video aktarımının zaman alması, bu aksiyon kamerasının bir dezavantajıdır.

DJI Action 2

Her yere kolayca taşınabilecek kadar küçük bir formda geliştirilen DJI Action 2 cihazı; GoPro’nun güçlü rakiplerinden biridir. Bununla birlikte manyetik montaj, 12 MP fotoğraflar ve 4K120 video özelliklerine sahiptir. Ayrıca DJI Action 2, etkili dijital stabilizasyon sağlarken aynı zamanda web kamerası olarak çalışır ve yaklaşık 33 metreye kadar su geçirmezdir. Ancak cihazın aşırı ısınması, kamera modülünde kart yuvası ve şarj bağlantı noktasının olmaması gibi dezavantajlar da mevcuttur.

DJI Osmo Action

Renkli ön LCD’si ve 4K video özelliğiyle en iyi aksiyon kameralarından biri de DJI Osmo Action olmuştur. Bununla birlikte su geçirmeyen ve hem HDR hem de düz profilleri destekleyen bu aksiyon kamerası; kolay değiştirilebilir filtrelere sahiptir. Ayrıca 60 fps’ye kadar sabitlenmiş çekimi desteklerken; 240 fps’ye kadar 1080p ağır çekimi destekler. Ancak pil ömrü ve stabilizasyonu yeterince iyi değildir.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

komuta ve kontrol siber saldirisi

Komuta ve Kontrol Siber Saldırısı Nedir?

Autel Evo II PRO

AUTEL EVO 2 PRO Drone İncelemesi!