in ,

2022 İçin En İyi Video Akış Platformları!

HBO Max Netflix Disney and Amazon

2022 İçin En İyi Video Akış Platformları!

Bu içeriğimizde: Ünlü dijital yayın platformları arasından en beğenilen ve geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan beş video yayın platformuna yer verdik.

2022 İçin En İyi Video Akış Platformları:

1) Netflix

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca üyeye hizmet veren bir dijital yayın platformu olan Netflix; çok beğenilen orijinal yapımlara ve oldukça geniş dizi/film/belgesel koleksiyonuna yer vermektedir. Bununla birlikte mobil cihaz için çevrimdışı içerik indirme özelliği, reklamsız akış ve faydalı uygulamalarıyla Netflix; şüphesiz en iyi video akış hizmeti veren platformlardan biridir. Bununla birlikte Netflix platformunda bu ay yayımlanacak olan yeni içeriklere bu içeriğimizden Netflix’te Mayıs Ayında Yayımlanacak Yeni İçerikler! ulaşabilirsiniz.

2) Amazon Video Prime

Dijital yayın platformları arasında en iyi seçeneklerden biri olan Amazon Video Prime; Netflix’ten daha fazla sayıda filmi bünyesinde bulundurur ancak kalite olarak Netflix’in biraz gerisindedir. Öte yandan Amazon Video Prime, kullanıcılara; isteğe bağlı içerikler sunmanın yanı sıra perşembe gecesi futbol maçlarının özel yayıncılığını üstlenerek alternatif bir hizmet sunmayı da amaçlamıştır. Bununla birlikte Netflix gibi orijinal yapımlara sahip olan bu platform, 4K HDR akışı ve çevrimdışı indirme özelliği de sunmaktadır. Ayrıca en beğenilen Amazon Video Prime dizilerine bu içeriğimizden En İyi Amazon Prime Dizileri ulaşabilirsiniz.

3) Disney+

En geniş kapsamlı ve beğenilen yayın platformlarından biri olan ve yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yapacak olan Disney+; Pixar ve Marvel filmleri gibi önemli yapımları kullanıcılarına sunmaktadır. Bununla birlikte çevrimdışı içerik indirme, 4K akış ve kişiselleştirilmiş öneri gibi birçok özellik sunuyor. Ayrıca orijinal içeriklerini gittikçe artırmayı planlayan Disney+; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından 10 yıl süreyle yayın yapabilme hakkı lisansı almıştı ve 14 Haziran itibariyle Türkiye’de olacak.

İlgili içerik: Disney Plus Türkiye’ye Geliyor!

4) HBO Max

Yakın bir zamanda Discovery ile tek bir platformda tamamen birleşecek olan HBO Max; gelişmiş uygulamalar, isteğe bağlı kitaplık ve geniş bir film katalogu sunmaktadır. Bununla birlikte reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki türlü hizmet sunan platform, çevrimdışı indirme ve çoklu profil imkânı da sunar.

Detaylar için: HBO Max ve Discovery+ Tek Platformda Birleşiyor!

5) Hulu

En iyi video akış hizmetlerinden biri olan Hulu, Netflix ve Amazon Prime gibi orijinal yapımlara sahiptir. Ancak daha çok canlı yayın akışı ve dizi koleksiyonuyla dikkat çekmektedir. Bu platforma üye olan kullanıcılar; çeşitli kanallarda canlı yayınlar izleyebileceği gibi istedikleri takdirde bu kanallara ait diğer içeriklere de ulaşma imkânına sahiplerdir. Öte yandan bu platformun bazı eksi yönleri ise şunlardır: isteğe bağlı olan planlar reklam içermektedir. Çevrimdışı indirme özelliği için ise premium üyeliği zorunludur.

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

internette guvenli olmak

İnternette Daha Güvenli Olmak İçin Yapabileceğiniz 10 Basit Şey!

Windows e posta

Windows’a Birden Fazla E-Posta Hesabı Nasıl Eklenir?