in

ABD ve İngiltere’deki Netflix’e Hızlı Erişim! Netflix Türkiye’de Olmayan Filmler!

netflix'in hangi ülkede kaç içeriği var - netflix abd dizileri - netflix ingiltere dizileri - kaspersky vpn - vpn

ABD ve İngiltere’deki Netflix’e Hızlı Erişim! Netflix Türkiye’de Olmayan Filmler!

Türkiye’deki Netflix ile ABD ve İngiltere’de bulunan Netflix oldukça farklı. Aslında ilk baktığımızda web sitesi, tasarım, akış hızı vb. gibi şeyler tamamen aynı. Peki farklı olan ne? Farklı olan iki şey var. Birincisi hizmeti alırken ödenen para, ikincisi ise içerik sayıları. Netflix ABD ile Türkiye’deki içerik sayıları oldukça farklı. Hatta sizden veya birçok kişiden ‘artık izleyecek bir şey bulamıyoruz, dizi veya film önerin!’ cümlesini birçok kez duyduk. Bu yüzden daha fazla dizi, film ve belgesel izlemek isteyen kişiler için ABD ve İngiltere’deki Netflix içeriklerine hızlıca nasıl erişilebileceğini, oradaki dizileri nasıl izleyebileceğinizi anlatacağız. Aynı zamanda Türkiye’de olmayan birkaç dizi ve film önerisiyle hemen yeni dizi ve filmlere başlamanızı sağlayacağız.

Netflix’in ABD veya İngiltere’deki içeriklerine erişmek için normalde orada yaşamanız gerek veya o içeriğin direkt olarak Türkiye’de yayınlanması gerek. Fakat bu sorunu Netflix’in erişemediği bir VPN hizmeti ile gerçekleştirmeniz mümkün. Nasıl mı?

Oldukça basit. Hemen buraya tıklayarak VPN’i cihazınıza kurun. Ardından ABD veya İngiltere’de bulunan bir sunucuyu seçin. Sonra Netflix’in sitesine normal bir şekilde giriş yapın. İşte sürpriz! Artık seçtiğiniz sunucunun ülkesindeki içeriklere erişebiliyorsunuz. Fakat unutmamanız gereken en önemli noktalardan birisi şu an için sadece ABD ve İngiltere’deki içeriklere bu şekilde bu VPN ile erişebilirsiniz. Eminim ilerleyen zamanlarda daha farklı ülkelerde de Netflix’in içeriklerine bu şekilde erişebiliyor olacağız. Her zaman dediğimiz gibi alt yazı sorununu da Subflicks adlı eklenti ile hızlıca çözebilirsiniz.

Peki neden Netflix her ülkede aynı içeriği yayınlamıyor?

Bunu yukarıda da belirttiğim gibi ilk nedeni ödeme konusu. İkinci en önemli neden ise lisanslama konusu. Eğer Netflix bir film veya diziyi sadece ABD için lisanslamışsa bunu hiçbir ülkedeki kullanıcılarına sunmuyor. Sadece ABD’deki kullanıcılar bu içeriği izleyebiliyor. Coğrafi engellemeler veya sınırlamalar canınızı sıkabilir, fazla içeriğe veya daha fazla web sitesine erişiminiz engelleniyor olabilir. Bunların bütün çözümünü önerdiğimiz VPN hizmeti ile aşmanız mümkün.

Ülkelerin içerik sayılarına göre sıralamalarına göz attığımızda birinci ABD, ikinci Kanada, üçüncü Brezilya, dördüncü İngiltere diye bir sıralamayla karşılaşıyoruz. ABD ve İngiltere’deki içeriklere erişmeniz sayesinde yeni 10.000’den fazla dizi, film ve belgesele erişmeniz mümkün.

Netflix Türkiye’de Olmayan Filmler:

  • Groundhog Day: 12 Şubat 1993 tarihinde yayınlanan Groundhog Day, Netflix Türkiye’de yok fakat Netflix US üzerinde var. Oldukça başarılı olan bu filmi dün gece Netflix US üzerinden izledim ve gerçekten son zamanlarda izlediğim en güzel komedi filmlerinden birisiydi. Tavsiye ederim. IMDB puanı ise 8/10. Başrolde Bill Murray ve Andie MacDowell oynuyor.
  • Mudbound: Türkçesi ‘Savaştan Sonra’ olan bu film, Dee Rees’in yönettiği ve senaryosunu Rees’in Virgil Williams ile birlikte yazdığı 2017 çıkışlı Amerikan drama filmidir. Filmin başrollerinde Carey Mulligan, Garrett Hedlund, Jason Clarke, Jason Mitchell ve Mary J. Blige yer alıyor. Bu da ne yazık ki Netflix Türkiye’de olmayan güzel içeriklerden birisi.
  • Pan’s Labyrinth: Türkiye’de Pan’ın Labirenti olarak bilinen bu film de Netflix Türkiye’de olmayan filmlerden birisi. IMDB puanı 8.2/10 olan bu film, yine Netflix ABD üzerinden erişilebilecek değerli filmlerden bir tanesi.
  • Moonlight (2016): Ay ışığı adlı bu film, Barry Jenkins tarafından yönetilen ve senaryosu Jenkins tarafından Tarell Alvin McCraney’in In Moonlight Black Boys Look Blue kitabından uyarlanan 2016 Amerikan yapımı bir dram filmi. IMDB’si 7.4/10 fakat neden bu kadar düşük bir puana sahip bilemedim. Çünkü izlerken benim hoşuma giden bir film oldu.

İlgili:

  • Tinker, Tailor, Soldier, Spy: Tomas Alfredson tarafından yönetilen 2011 yapımı soğuk savaş, ajan filmi. Senaryo Bridget O’Connor ve Peter Straughan tarafından John le Carré’in aynı adlı romanından uyarlanan bu film, farklı ödüller ve farklı ödül adaylıkları sahibi olmasına rağmen IMDB’de 7.1/10 puana sahip.
  • The Bling Ring: Emma Watson’ı sevmeyen var mı? Eminim vardır fakat çok az sayıda bir grup sevmiyordur diye düşünüyorum. Bu filmin baş rolünde Emma Watson var! Fakat film Türkiye’deki Netflix üzerinde ne yazık ki yok. İzlemek için hemen buraya tıklayarak bu ürünü alabilir, hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz.
  • A Single Man: Christopher Isherwood’un aynı adlı romanından uyarlanan bu film de Netflix Türkiye’de yok. Bu filmi de Netflix ABD üzerinden izlemeniz mümkün. Film, IMDB’de 7.4/10 puana sahip.
  • The Squid and the Whale: Noah Baumbach’ın kendi hayatından esinlenerek yarattığı film bizi 80’lerin Brooklyn’inde trajikomik bir aile hikayesine götürüyor. Keyifle izleyeceğiniz bu filmin de IMDB puanı ortalama bir film ile aynı. 7.3/10 puana sahip.

Bu filmler gibi binlerce farklı ve bilmediğiniz ve hatta izlemediğiniz bir dizi ve filme erişmeniz mümkün. Yapmanız gereken tek şey bizlerin de kullandığı Kaspersky VPN hizmetini kullanarak ABD ve İngiltere’deki sunucuları seçtikten sonra Netflix’e girmek. Birçok VPN hizmeti Netflix’in içeriklerine asla erişemez. Fakat bu önerimiz ile güvenli ve hızlı bir şekilde erişmeniz mümkün. Eğer herhangi (küçük ya da büyük bir problem fark etmez.) bir problem ile karşılaşırsanız Kaspersky’in Twitter profiline hızlıca yazın, Türkçe olarak net ve hızlı bir cevap alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

İçeriği Oyla

1 Comments

Leave a Reply
  1. Hocam o yazdıkların bir şey değil…en önemlisi SUPERNATURAL seyredebiliyorsun…VPN kullandığın takdir de…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kripto paralara kısıtlama geldi - kripto para nedir - kripto para hakkında - haberler - lorentlabs

Kripto Paraya Kısıtlama Geldi! Gece Yönetmelik, Gündüz Açıklama!

VPN ile neler yapılır - vpn güvenli mi - vpn kullanmak güvenli mi - kaspersky vpn - neden vpn kullanmalıyım - lorentlabs

VPN ile Neler Yapılabilir? VPN Kullanmanız İçin Nedenleri Sıraladık!