in

Alt Yazı Sorunu Olmadan Yurtdışındaki Netflix İçeriklerine Nasıl Erişirsiniz?

alt yazı sorunu - netflix alt yazı sorunu - netflix yurtdışı - abd netflix izleme - vpn ile netflix izleme
alt yazı sorunu - netflix alt yazı sorunu - netflix yurtdışı - abd netflix izleme - vpn ile netflix izleme

Alt Yazı Sorunu Olmadan Yurtdışındaki Netflix İçeriklerine Nasıl Erişirsiniz?

Alt yazı sorunu olduğu için yurtdışındaki içeriklere erişsem bile hiçbir şey izleyemiyorum diyenler için alt yazı sorunu konusunu çözüyoruz!

Her ne kadar Kaspersky VPN ile ABD ve İngiltere’deki Netflix içeriklerine sorunsuz ve hızlı bir şekilde erişsek bile karşımıza başka bir problem çıkıyor. Bu da alt yazı sorunu. Fakat bunu bir sorun olarak görmenize gerek yok. Çünkü çok basit birçok yol ile çözülebilecek bir sorun. Fakat alt yazı sorununu ele almadan önce yurtdışındaki Netflix içeriklerine nasıl erişebileceğinizi adım adım anlatmak istiyoruz. Çünkü Kaspersky VPN satın alan bazı arkadaşlarımız ne yazık ki nasıl erişim sağlayacağı konusunda sorun yaşamışlar. Bu sorunları hızlıca çözelim ve Türkiye’deki içeriklerin neredeyse 6-7 katı fazla içeriğe erişelim. Bu kadar fazla içerik olduğunu nereden mi biliyorum? Hemen Netflix’in Hangi Ülkede Kaç İçeriği Var? başlıklı içeriğimize göz atın. Bu içeriğimizde 16 ülkenin dizi ve film içerik sayısını görebilir, aynı zamanda en az veya en çok hangi ülkede içerik var bunları okuyabilirsiniz. Örneğin Türkiye’de 200’den fazla dizi varken Amerika’da 1300’den fazla dizi mevcut.

Alt Yazı Sorunu | Kaspersky VPN ile Netflix’e Nasıl Erişilir?

Bir VPN hizmetini kullanırken sadece Netflix veya Amazon Prime için kullanmamanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Mesela biliyorsunuz; yeni sosyal medya yasasından dolayı çok ilginç bir sürece girdik.

Twitter, Facebook, Instagram, Youtube ve Tiktok dahil birçok sosyal medya platformuna ilk önce 10’ar milyon TL, geçtiğimiz hafta ise 30 milyon TL ceza kesildi. Bundan sonraki süreçte (Yasaya göre anlatıyorum) önce reklam yasağı ve sonra ardından sosyal medya kısıtlaması gelecek. Eğer sosyal medya platformları temsilci bulundurmazsa bu sosyal medya kısıtlaması %95 oranına kadar çıkartılacak.

Bu süreçte VPN hizmetlerinin fiyatlarında müthiş bir artış olacağını düşünüyoruz. Çünkü biliyorsunuz bir şeye talep artarsa fiyat da artar. Mecburi olarak sosyal medya platformlarına VPN olmadan erişim sağlayamayacağız. (Hala yasaya göre konuşuyorum.) Bu yüzden hızlıca ucuz, kaliteli, ekstra özellikler sunan, Netflix’e erişebilen, kill switch özelliği olan, hızlı bir VPN hizmetini satın alın. Şu an bizim de kullandığımız ve önerdiğimiz VPN hizmetini buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz: https://kas.pr/f9e1

Satın alımdan sonra yaşayabileceğiniz en ufak bir sorunda Türkçe destek almanız da mümkün. Bu diğer VPN hizmetlerinde bulabileceğiniz bir özellik değil. Bu yüzden destek süreci biraz sorunlu olabiliyor. Kaspersky VPN hizmetini önce denemek istiyorum sonra 1 yıllık alırım diyenler olabilir. Bu yüzden 1 aylık almanızı tavsiye ederim. Fakat 1 yıllık alımda daha karlı olduğunuzu unutmayın. 1 yıllık aldığınızda fiyat hem daha ucuza geliyor hem de 5 farklı cihazda kullanabiliyorsunuz. 5 cihaz = 5 kişi demek. Peki Netflix’e nasıl erişeceğiz?

İlginizi Çekebilir:

Tarayıcınızdan Netflix’in web sitesine girerek Netflix hesabınıza giriş yapın. Kaspersky VPN hizmetini aktif olarak çalıştırın. Hangi ülkenin Netflix içeriklerine erişmek istediğinize karar verin. ABD mi yoksa İngiltere mi? Bu kararı verdikten sonra sunucunuzu o ülkeye göre seçin. Örneğin ABD’yi seçtiniz. O halde ABD içeriklerine erişebilirsiniz. Tarayıcınızda sayfanızı yenileyin ve işte karşınızda ABD Netflix içerikleri! Unutmadan; Mobil cihazlar için de VPN hizmetinden ABD veya İngiltere sunucusunu seçin ve normal bir şekilde Netflix’e girin. İşte karşınızda yurtdışındaki Netflix!

Şimdi de dil sorunuyla mı karşılaştın? Dil konusu kolay. Biz Subflicks alt yazı eklentisini kullanıyoruz. Size de tavsiye ederiz. Basit bir eklenti. Hem kullanımı kolay hem de sorunsuz çalışıyor. İncelemenizi ve kullanmanızı öneririz. Ücretsiz bir eklenti.

Eğer aşağıdaki başlıklarla ilgili problem yaşıyorsanız başlıklara tıklayarak direkt Netflix’in ana web sitesine erişebilir, problemlere çözüm bulabilirsiniz.

Not: VPN ile yurtdışındaki Netflix içeriklerine erişmek için Netflix uygulaması yerine tarayıcılarınızı kullanın. Kaspersky VPN hizmetini indirin ve sürekli aktif olarak kullanın. Unutmayın; VPN, internetteki gizliliğinizi ve güvenliğinizi biraz daha iyi hale getirir.

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

siber güvenlik - parola güvenliği - parola güvenliğimi nasıl sağlarım - güçlü parola nasıl oluşturulur

Siber Güvenlik Parola Güvenliği İçin 5 Temel İpucu

youtube kapanmıyor - youtube - youtube temsilcilik açıyor - youtube müzik - youtube engeli aşma

Youtube Kapanmıyor! Temsilci Atayacağını Açıkladı!