in

Netflix Kullanıcılarına En Özel Önerilerle Birlikte Bir VPN Önerisi!

netflix kullanıcılarına öneriler - vpn önerisi - kaspersky vpn - netflix dizi önerileri
netflix kullanıcılarına öneriler - vpn önerisi - kaspersky vpn - netflix dizi önerileri

Netflix kullanıcılarına özel bir içerik oluşturmayalı uzun bir zaman oldu. Biz de bunu düşünerek ne yapabiliriz diye kendi aramızda konuşurken bu içeriği hazırlamak istedik. Bu içeriğimizde Netflix kullanıcılarına hem Netflix dizi önerileri, hem Netflix için özel birkaç öneri hem de ABD ve İngiltere’deki Netflix’e erişebilen bir VPN önerisinde bulunmak istedik.

Öncelikle Netflix dizi önerileri alt başlığını atalım.

Netflix Dizi Önerileri!

  1. Pele
  2. Snowpiercer
  3. Lupin
  4. Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek
  5. Tribes of Europa
  6. The Queen’s Gambit
  7. Sosyal İkilem
  8. Biohackers
  9. Tau
  10. Control Z
  11. Weightlifting Fairy Kim Bok-joo
  12. it’s okay not be okay
  13. Private Lives
  14. Vagabond
  15. Orange Is the New Black (Hala başlamayan varsa izlemeli. 7. sezon 28 Şubat tarihinde yayında!)

VPN!

Bir VPN kullanırken neye dikkat ediyorsunuz? Gizlilik, güvenlik, ekstra özellikler ya da ucuz olması gibi birçok şeye de dikkat ediyor olabilirsiniz. Kaspersky VPN, ekstra özellikler sunan bir VPN hizmeti. Ekstra özellikleri arasındaki en önemli özellik ise kill switch özelliği. Kill switch özelliği sayesinde herhangi bir sızıntı anında engellenir ve bilgileriniz ya da internetteki ayak iziniz herhangi bir şekilde (örneğin: internet servis sağlayıcınıza) iletilmez.

Kaspersky VPN‘in bu özelliğinin yanında en dikkat çekici özelliklerinden birisi de ABD ve İngiltere’deki dizi içeriklerine hızlıca erişebiliyor olmanız. Yapmanız gereken tek şey VPN hizmetini kurduktan sonra ABD ya da İngiltere sunucusunu seçmek. Örneğin ABD sunucusunu seçer ve Netflix’e girerseniz Netflix bu güncellenmiş sunucuyu görmüyor ve siz de mutlu bir şekilde ABD’de olup Türkiye’de olmayan Netflix dizi, film ya da belgesel içeriklerinden hangisini istiyorsanız onu hızlıca izleyebiliyorsunuz.

Bu konuda herkesin ilk sorduğu soru şu oluyor: Türkçe dil desteği ya da Türkçe alt yazı seçeneği yokken nasıl izlememizi bekliyorsunuz? Bu sorunuzun cevabı aslında oldukça basit! Bu sorunu Subflicks adlı eklentiyle hızlıca çözebilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz içeriği dilediğiniz gibi Türkçe olarak (Türkçe alt yazı seçeneği evet!) izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:

Netflix İle İlgili Az Bİlinen Özellikler:

  • ”IMDb Ratings for Netflix” adlı Chrome eklentisini indirdiğiniz zaman, Netflix’in bütün dizi ve filmlerinin IMDb puanlarına hızlıca erişmeniz mümkün.
  • Netflix yükleme hatası ile karşılaşıyorsanız “Shift + Ctrl + Option + S” tuşlarına aynı anda tıklayın ve bit hızını düşürün. Bu sorun hızlıca çözülecektir.
  • Kontrast ya da renk ayarları canınızı sıkan diziler varsa “Video Adjust for Netflix” adlı Chrome eklentisi ile bu ayarları dilediğiniz gibi değiştirmeniz mümkün.
  • Netflix internetinizi fazla mı tüketiyor? Aslında bunun bir çözümü var. Hızlıca ayarlar sekmesine girin ve “Cellular Data Usage” kısmından “Save Data”yı seçin. Buradan hücresel veri miktarını ayarlama imkanı sunulmuş. Unutmayın bunu ayarladıktan sonra Netflix video kalitesi değişecektir.
  • Netflix’e yazarak dizi veya film isteğinde bulunabileceğinizi biliyor muydunuz? Hemen bu linkten bunu yapmanız mümkün: https://help.netflix.com/tr/titlerequest fakat unutmayın Netflix’e yazacağınız dizi büyük ihtimalle ABD’deki Netflix içeriklerinde mevcuttur. Önerdiğimiz bu VPN hizmeti sayesinde o dizi veya filmlere hızlıca erişebilirsiniz.
İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

whatsapp - whatsapp gizliliği - whatsapp haberleri - whatsapp güvenli mi

WhatsApp, Kullanıcılarını Zorlayacak! Son Tarih 15 Mayıs!

CloudAlly - CloudAlly incelemesi - CloudAlly güvenli mi - CloudAlly hakkında detaylar - CloudAlly bulut depolama

CloudAlly İncelemesi! CloudAlly Sizce Güvenli Mi?