in

Spoiler Vermedik: Bölüm-1 | Teknoloji Konulu 3 Dizi Önerisi

teknoloji-dizisi-önerisi
teknoloji-dizisi-önerisi

Teknoloji dizileri en çok aranan ve tavsiye istenen diziler arasında yer alıyor. Bu yüzden ‘Spoiler Vermedik’ başlığımızın ilk bölümünü bu 3 dizi ile açmak istedik. Keyifli okumalar.

Teknoloji dizileri:

1- Silicon Valley (IMDB: 8,5)

6 Nisan 2014 tarihinde ortaya çıkan Silicon Valley adlı dizi komedi ve teknoloji konulu dizileri severler için bulunmaz bir hint kumaşı. İzlerken oldukça eğlendiren ve düşündüren bir dizi. Toplam 6 sezon 53 bölümden oluşan bu dizi, kesinlikle güzel bir zaman geçirmenizi sağlıyor. Dizi 2019 yılında sona erdi. İzleyicilerinin birçoğunun yorumuna göre (buna ben de dahil) dizi sona erdiğinde bir boşluğa düşüyorsunuz. Çünkü dizi karakterleri o kadar iyi o kadar eğlenceli ki onları arkadaş olarak görmeye başlıyorsunuz. Akıcı, hiç sıkmayan güzel bir dizi. Başlıkta da dediğimiz gibi spoiler yok. Fakat oyuncularını da söylemek isteriz.

Oyuncu kadrosu şu şekilde: Thomas Middleditch, Kumail Nanjiani, Josh Brener, Martin Starr, TJ Miller, Christopher Evan Welch, Amanda Crew ve Zach Woods

Peki bu kadar övdünüz, bu dizinin konusu ne?

Konusu: Bir algoritma bulan genç, o gencin yazılımcı arkadaşları ve çevresinde paraya hakim olan insanlar. Genç girişimcilerin neler çektiğini, nasıl ayakta kalabildiğini ve hatta kopya ürünlerin nasıl ortaya çıktığını eğlenceli bir dille anlatan dizi ayrıca birçok ödülün de sahibi oldu.

Dizinin fragmanını burayı tıklayarak izleyebilirsiniz.

2- Scorpion (IMDB: 7.1)

Boş zamanı olanlar için çerezlik bir dizi. İşledikleri konularla ilgili birazcık bilgi sahibiyseniz size yapmacık gelebilir. Fakat unutmayın bu bir dizi. Tabi ki gerçek olmayan şeyleri gösterecekler. Ama bu diziyi önermemdeki en önemli nedenlerden birisi şu; arkadaşlık kavramı nasıl olur ve nedir sorularının cevabı bu dizide oldukça net. E bir de meraklı olduğunuz bir konu olan teknolojiyi en uç noktalarda işlemişler. Bu da hoşuma gitti. Biraz eğlenceli biraz aksiyonlu hoş bir dizi.

İlk bölümü 22 Eylül 2014 yılında yayınlanan Scorpion’un son bölümü ise 16 Nisan 2018 yılında yayınlandı.

O kadar iyi dizi varken neden 2. sırada bunu önerdin? diye soranlar olacaktır. Hemen bu soruyu onlar sormadan cevaplamak isterim. Çünkü bazı zamanlarda dizilere odaklanmak yerine arkada bir ses olsun, ara sıra gözümüz diziye kaysın ama başka ciddi işlerle ilgilenelim isteriz. Scorpion işte o arkada ses yapan dizilerden. Bir sahnesini kaçırsanız bile diziyi anlayabiliyorsunuz. Buna da ihtiyacımız var.

Dahilerden oluşan bu ekip işlerinde ne kadar başarılı? İşleri çok mu uç nokta? Bu arada şunu atlamamalıyım; ana karakterin ismi gerçek bir hacker’ın isminden geliyor.

Dizinin fragmanını burayı tıklayarak izleyebilirsiniz.

3- Person Of Interest (IMDB: 8,5)

5 sezon 103 bölümden oluşan bu dizi bilimkurgu, suç, drama ve gerilimi aynı arada bulunduruyor. Tabi ki dizinin temelinde teknoloji var. Oldukça güzel olan bu diziyi hala izlemeyen arkadaşlarımız varsa mutlaka öneririm.

Dizinin konusu ne? Neden bu kadar övdün diye sorarsanız bir hacker’ın CIA ajanı ile yaptığı iş birliğini anlatıyor. Hacker bir yazılım geliştirir, bu yazılım ile neler olduğunu izleyerek görebilirsiniz. Dedim; spoiler sıfır!

İşlenmemiş suçları önleyebilir misiniz? Ya da bu mümkün mü? Hadi dizi izleyip görelim.

Dizinin fragmanını burayı tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bonuslar:

  • Mr. Robot
  • Search WWW
  • Tinder Avcısı
  • Black Mirror
  • Silicon Valley
  • Westworld

Farklı bir başlığımızı buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ublock-origin-nedir-guvenli-mi-nasil-kullanilir-reklam-engelleyici-eklenti

En İyi Reklam Engelleyiciler Listesi! 2022 Yılında En Çok Kullanılanlar!

vpn sorunları - en yaygın vpn sorunları - vpn sorunları ve çözümleri - vpn problemleri

En yaygın VPN sorunları! Bu Sorunların Nasıl Düzeltileceğine Değindik!