in

Sekuritance Nedir? Siber Güvenliğin Tokenize Hali! Bilinmesi Gereken Her Şey!

Sekuritance nedir - Sekuritance hakkında detaylar - Sekuritance nereden alınır - Sekuritance güvenli mi

Sekuritance Nedir? Siber Güvenliğin Tokenize Hali! Bilinmesi Gereken Her Şey!

Sekuritance, SekurSuiteTM ve SKRT dijital aracı tarafından desteklenen dünyanın İlk RegTech & RiskTech iş ortağı ekosistemi.

Sekuritance, İrlanda merkezli bir şirket. Fakat şirketi, neler yaptıklarını ve neler yapacaklarını ele almadan önce hızlıca bir konuya değinmek istiyorum. Bu içeriğimiz tamamen bilgi ve haber amaçlı olduğunu lütfen unutmayın. Kısacası bu içeriğin hiçbir şekilde analiz ve yatırım tavsiyesi içermediğini belirtmek isterim. Şimdi içeriğimize giriş yapabiliriz.

İçeriğimizin temel kaynağı Sekuritance’ın yayınladığı whitepaper. Bu whitepaper’ın dikkat çeken kısımlarını derlemeye ve size aktarmaya çalışacağım. Fakat daha detaylı halini merak ediyorum derseniz hemen şuradan bakabilirsiniz: https://link.sekuritance.com/whitepaper (Not: Whitepaper’ın Türkçesi ne yazık ki mevcut değil, tamamen İngilizce)

Sekuritance Ekibi Kimlerden Oluşuyor ve Bu Ekip Neler Yapıyor?

Fon doğrulaması için bir sertifika oluşturuyor. Bunu kripto para borsalarından hükümetlere kadar herkes kullanabilir. Hassas verileri depolama, işlemleri doğrulama, uyum sağlama ve risk işlevleri gerçekleştirmek için güvenli bir alan sağlıyor. Projenin ekibi oldukça güçlü. Ekibin içerisinde 20’den fazla FinTech uzmanı yer alıyor. En önemli noktalardan birisi de ekip içerisinde herhangi bir anonim hiç kimse yok. Yani çekirdek kadro dahil herkesi LinkedIn üzerinden görmeniz mümkün. RegTech, FinTech, Blockchain, Bankacılık, Finans, Oyun, Sağlık ve Seyahat gibi konularda mevcut bir danışma kurulu da var. AB’de geliştirilen bu proje en yüksek seviyedeki PCI Endüstri Sertifikasına sahip. EEA üyesi ve her iki ayda bir sızma testi yapılıyor. Proje Mayıs 2021’de Token dağıtımını ve DeFi lansmanını gerçekleştirecek. Yani çok az bir süre kaldı. Şu an projenin token’ı ön satışta. Ön satışa ulaşmanız mümkün. Projede Jan Gatt, Jeff Kirdeikis, Richard Beaton gibi isimler var. Bu projenin yakın zamanda birde lansmanı var. Lansman bilgileri ise aşağıdaki gibi:

Toplam arz: 818.202.997 (Bu bir asal sayıdır ve özel bir algoritma kullanılmıştır.)
Ön satış için mevcut tedarik: 140 milyon

TrustSwap üzerinden kayıt olduktan sonra 4000 SWAP token alıp stake ettikten sonra ön satışa katılabiliyorsunuz. https://dashboard.trustswap.org/app/launchpads Fakat unutmayın; 4K stake ile kesin olarak katılabilirken aynı zamanda listeye katılıp sıranızı da bekleyebilirsiniz. Bu ise biraz şans işi çünkü çekiliş mantığı var.

Sekuritance Nedir? – Hedef Müşteri Kitlesi:

Hedef müşteri portföyü oldukça geniş. Verilerinin doğrulanmasını isteyen kişiler, KYC/KYB prosedürlerine ihtiyaç duyan şirketler, bankalar, hükümetler, emniyet güçleri, mali suç birimleri, avukatlar, sigorta şirketleri, sendikalar, noterler, tüm online satış gerçekleştiren şirketler ve daha fazlası.

Şirketin sunduğu farklı çözümler var mı derseniz cevabım kesinlikle evet olacak. Bu çözümlerden en çok dikkatimi çeken ilk 3 tanesini sizler için derlemeye çalıştım. Kısaca bu üç konuya da göz atalım:

1- Sekur.Vault, benzersiz bir omni-kasa sistemi. Kullanımı basit API seti ve özel kullanıcı arayüzü sayesinde aşağıdaki maddeleştirdiğimiz verileri güvenli ve hızlı bir şekilde depolayabilirsiniz.

  • Kart Verileri (Banka Kartı, Kredi kartı veya alternatifleri)
  • Kripto cüzdanınızın özel ve genel anahtarları
  • Hassas kişisel veriler
  • Gizli, kurumsal veriler
  • KYC, KYB ile ilgili veriler
  • BI ve AI için işlem verileri

Sekuritance Nedir? – İlgili: 10 Adımda Kripto Para Güvenliği! Kripto Para Güvenliğimi Nasıl Sağlarım?

2- Sekur.MFA sistemi, tüccarların ödeme almadan önce 3 boyutlu çekleri doğrulaması, işlemesi ve böylece kendilerini daha da fazla korumaları için benzersiz agnostik 3B çözümü.

3- Sekur.Connect ise tüm risk, dolandırıcılık, AML, KYC, KYB ve veri güvenliği endişelerinizi karşılamak için RESTful API paketine esnek, hataya dayanıklı ve basit bir entegrasyon.

Bunların yanında whitepaper’a daha yakından göz attığımızda projenin ve yöneticilerin şeffaf ve denetlenebilir olduğunu da açık bir şekilde görmemiz mümkün. Mevcut bir yapıyı tokenize ederek bu denli büyüyor olmaları ve merkeziyetsiz bir hale gelmeye çalışmaları siber güvenlik ve blockchain konularının temelinde oldukça önemli bir yere sahip. Bu projeye ciddi bir şekilde takip ediyoruz, bakalım gelecekte bizi neler bekliyor? Bunu merak ediyor ve yakından takip ediyoruz. Projeyi kontrol etmek, incelemek ve yakından görmek için web sitesini (https://www.sekuritance.com) kontrol edebilir aynı zamanda Türkçe içeriklerinin paylaşıldığı ve yakın zamanda aktif bir şekilde çekilişlerin de olacağı Telegram Kanalını (https://t.me/Sekuritance_Turk) takip edebilirsiniz.

Kısacası Sekuritance, finansal sorunlar, tedarik zinciri sorunları, veri depolama sorunları gibi birçok sorunu hızlı ve güvenilir bir şekilde çözebiliyor. Bunun yanında Sekuritance projesi ayrıca uyum hizmetleri, dolandırıcılık ve işlem izleme ve kara para aklamayı önleme hizmetlerini tek bir çatı altında toplama özelliğine de sahip bir proje. Bakalım ileride neler getirecek.

Bu içerikte ürün yerleştirme şeklinde reklam bulunmaktadır.

5/5 - (1 Oy)

1 Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

VPN kullanmak yasal mı? Kaspersky vpn güvenli mi

VPN Kullanmak Yasal Mı? Sanıldığı Gibi Sadece Suçlular Mı Kullanıyor?

amazon prime, netflix ve hulu neden vpn hizmetlerini engelliyor - vpn hizmetleri neden engelleniyor - güvenilir vpn uygulamaları

Netflix ve Amazon Prime Gibi Siteler VPN’i Neden Engelliyor? Engellenmeyen VPN Öneriyoruz!