in

Slack Nedir? Slack İncelemesi! Slack Hakkında Detaylar!

2102665 1200x627
2102665 1200x627

Slack Nedir? Neden birçok şirket tarafından aktif olarak kullanılıyor? Slack, e-mail kullanma alışkanlığını ve iş geliştirme sürecini hızlandırmak için geliştirilen bir hedefle yaratıldı.

Kanada’da 2009 yılında kurulan Slack, pandemi sürecinde de kullanıcı sayısını oldukça arttırdı. Kullanıcı sayısındaki ani artış, şirketi bazı noktalarda gelişmelere ve yenilemelere sürükledi. Peki bu Slack tam olarak ne?

Slack nedir? Sorusunun en net cevabı şöyledir: Bulut tabanı olan ve ekip içerisinde iş birliği oluşturmayı amaçlayan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Programının tam ismi olarak şöyledir: “Searchable Log of All Conversation and Knowledge” baş harfler Slack programın adını oluşturur. En önemli özelliklerinden birisi birçok üçüncü taraf hizmet ile aktif olarak entegre sağlayabiliyor. Bunlar arasında Google Drive, Trello, Dropbox, Github gibi büyük değere sahip şirketler mevcut.

Slack nedir? Slack Özellikleri nelerdir? Soruları sorulduğunda şu konuyu atlayamayız: Ücret konusu!

Ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı hesap çeşidi vardır. Ücretsiz modelinde bazı kısıtlamalarla karşılaşmanız mümkün. Fakat ücretli hesapta bu tür kısıtlamalar yok.

IOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabildiği gibi aynı zamanda web ortamında da hızlıca kullanabilirsiniz.

slack neues logo.png?auto=format&h=&ixlib=php 2.3
Görsel: t3n

Slack Sohbet Hakkında:

İlk kullanıma başladığınızda Slack sizlere sadece bir sohbet uygulaması gibi gelebilir fakat emin olun Slack bundan daha fazlası. İş geliştirme ve proje ekip kurma, ekip iletişiminde sağlıklı süreçler gibi konuları kafasına takan her bireyin kesinlikle kullanması gereken bir uygulama. Slack üzerinden kanallar kurabilirsiniz. Bu, sohbet odalarından daha hızlı ve daha çok kişiyle iletişim kurmanızı sağlar.

Slack içerisinde birçok emojiyi ve gif’i de kullanabilirsiniz. Bunların yanında tabi ki mesaj sabitleme ya da hızlı iletme seçenekleri de Slack üzerinde mevcut.

Eski MSN tarzı: MSN kullanmayanımız sanırım yoktur. Hatırlarsınız hızlı ve basit bir şekilde çevrimiçi, meşgul, dışarda gibi seçeneklerle durum bildirebiliyorduk. Bu özelliği özleyenler bunu Slack içerisinde kullanabilirler. Etkin ve dışarda seçenekleri mevcut.

Ek olarak, Slack, görevleri otomatik olarak ve istek üzerine yürütebilen yardımcı botlara da izin veriyor. Slack botları da kesinlikle Telegram botları gibi işe yarar botlar.

Tema olarak hem açık/parlak temayı kullanabilirsiniz hem de karanlık/dark teması mevcut.

Slack nedir? Başlığını bitirdiğinize göre hemen buraya tıklayarak farklı bir başlığımızı hızlıca okuyabilirsiniz. İncelemeler kategorimizi ve siber güvenlik kategorimizi günlük olarak incelemenizi, içeriklerimize yorum atmanızı rica ederiz.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sosyal medya güvenliği - sosyal medya hakkında - facebook güvenliği - twitter güvenliği

Sosyal Medya Güvenliği! Sosyal Medya ve İnternet!

Eg1juncX0AEYWN4

Bittrex Global’de Bir Türk Kripto Para! BiLira Bittrex Global’de Listeleniyor!