in

Destek Programı: EduBurs Platformu Yayında!

newslogo
newslogo

EduBurs Platformu Yayında!

Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerine yönelik bir web sitesi olan EduBurs Platformu yayın hayatına başladı.

EduBurs Platformu, şimdiden pek çok öğrencinin aradığı bursu bulmasına vesile oldu. Platformun misyonunun öğrencilerin aradıkları bursları kolayca bulabilmesi ve öğrencinin burs aldığı vakıf hakkında detaylı bilgiye sahip olması şeklinde olduğunu söylemek mümkün.

Çünkü EduBurs Platformu’nun gerek yayınladığı içerikler olsun gerek sosyal medya hesaplarındaki tavırları olsun öğrencinin yanında yer alan bir platform olduğunu gösteriyor. Günümüzde artık hangi vakfın nereye hizmet ettiğini şaşırdığımız bu dönemde oldukça faydalı bir iş yaptıklarını söylemek gerek.

Ayrıca EduBurs Platformu yalnızca burs haberleri ile de sınırlı kalmayarak YKS öncesinde çeşitli üniversitelerin öğrencileriyle birebir iletişime geçerek öğrencilerden üniversiteleri hakkındaki yorumlarından sentezlenen üniversite tanıtım yazıları oluşturuyor. YKS’nin hemen ardından başlayan tercih döneminde üniversite adayları için yayınladıkları bu içeriklerin epey faydalı olduğu söylenebilir.

EduBurs’un fırsatları eşitlemek adına çıktığı bu yolda günden güne gelişerek ve büyüyerek üniversite öğrencilerine faydalı bir portal hazırlamaya çalışıyor. Her gün yenilenen içerik politikalarıyla en güncel burs haberlerini hızlıca derleyerek okunabilir ve anlaşılabilir bir hale getiriyor. Tüm bu içeriklere ek olarak platformun yakınlarda KYK yurtları ve Özel yurtlar hakkında da bir inceleme yazısı etkinliği yapacaklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

KYK yurtlarının açılmasıyla ilgili etrafta dolanan bilgi kirliliğinin yanı sıra eduburs.com’da en net ve güncel bilgiler yer almaktadır. Üniversite öğrencilerinin faydalanması için kurulmuş olan bu platform ekstra bir abonelik vs. için ücret talep etmemekte, tamamen ücretsiz olarak öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

EduBurs Platformu, para için içerik değil; faydalı içerik üretmek için kurulmuştur. Bu bağlamda içerikler asla yalan haberlerden oluşmamaktadır. Üretilen içeriklerin hepsi en az 2 adet editörün onayından geçerek doğru haberin ilgili adaya ulaşması sağlanır. Platform, tüm bu yayınlar haricinde fikirleri olanlardan da fikirlerini paylaşması için pek çok alanda iletişim bilgisi sunmuştur. EduBurs Platformu üzerinden burs sahibi olan öğrencilerin sayısı 100’ü aşkındır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen öğrencilere bu denli faydalı bir platform olması, onların kalitelerini adeta gözler önüne sermektedir.

LorentLabs Notu:

Destek programı kapsamında girişimcilerin ürünlerini (Seçilmiş web siteleri, mobil uygulamalar, cihazlar vb.) ücretsiz olarak tanıtıyor ve haberleştiriyoruz. Destek programına katılmak için mail adresimize ya da Twitter profilimize içeriklerinizi gönderebilirsiniz. Destek programı kapsamında girişimciler içerikleri kendileri hazırlar. Bu içerik EduBurs tarafından hazırlanmıştır. Hemen buraya tıklayarak farklı bir içeriğimizi hızlıca okuyabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sosyal medya rehberi - twitter rehberi - facebook rehberi - siber güvenlik rehberi - kripto para rehberi

Sosyal Medya Rehberi Bölüm-2: Twitter Hakkında!

Countermail - Countermail incelemesi - Countermail hakkında - Countermail güvenli mi

Gerçek Bir Anonim Mail Servisi: CounterMail İncelemesi!