in

TikTok Bağış Toplama Özelliğini Test Ediyor!

tiktok - tiktok bağış - tiktok bağış gönderme - tiktok para gönderme
tiktok - tiktok bağış - tiktok bağış gönderme - tiktok para gönderme

TikTok Bağış Toplama Özelliğini Test Ediyor!

Yakında TikTok profilinizde radikal bazı değişiklikler ve iyileştirmeler görmeniz mümkün. İyi bir amaç için ortaya çıkan bu özellik ne işe yarıyor veya kullanıcılar Tiktok bağış toplama özelliği ile neler yapacak?

TikTok, profilinizde bağış toplamanıza izin verecek yeni bir özelliği deniyor. Bu, seçtiğiniz kar amacı gütmeyen kuruluş veya hayır kurumu için para toplamanıza yardımcı olacak. Peki nasıl?

TikTok’ta En Sevdiğiniz Hayır Kurumunu Destekleyin!

Sosyal medya danışmanı Matt Navarra, önce yeni TikTok testini ortaya çıkardı ve daha sonra bulgularını bir Tweet ile açıkladı. (Konuya ilişkin tweetleri Matt Navarra’nın Twitter profilinden görebilirsiniz.)

Testin bir parçasıysanız, profilinizde hangi kar amacı gütmeyen kuruluşun görüntülenmesini istediğinize bireysel olarak karar verebileceksiniz.

Özelliğe erişiminiz olup olmadığını öğrenmek için profilinizi düzenleyin ve Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş araması gerçekleştirin. Test sürecinde ilk olarak göze çarpan yerlerin bir kısmı ise şöyle: ASPCA, American Heart Association, British Red Cross, Black Girls Code, CDC Foundation. Peki sadece bu kuruluşlar mı olacak? Tabi ki hayır. Oldukça fazla bir listeye sahip olan bu radikal değişiklik ile birçok kurum/dernek ve STK bağış toplayabilecek.

Kurumlar ilk günden son güne kadar toplamda ne kadar bağış yaptığınızı görebilecek. Yaptığınız bağışları takipçilerinizle paylaşabiliyorsunuz veya farklı şekillerde yayınlamanız mümkün. Tiktok çeken isimlerin bir bağış yarışına girip girmeyeceği, girerse farklı bir siber savaş oyunu çıkacağı düşünülüyor.

Geçmişte TikTok, kullanıcılarını Bağış Etiketleri kullanarak hayır kurumlarına bağış yapmaya teşvik ediyordu. Kullanıcılar, iyi bir amaç için para toplamak amacıyla bu etiketleri videolara ve canlı yayınlara yerleştiriyorlardı. Şimdi Tiktok’un bu atağı ile işler biraz daha ciddi bir hal alıyor.

Tiktok İyi Bir Şey Mi Yapıyor?

Birçok kişi tarafından olumsuz bir gelişme gibi görünen veya lanse edilen bu konu aslında oldukça başarılı bir atak. Kişisel görüş olarak kesinlikle bu konunun diğer sosyal medya platformlarında da olması gerektiğini düşünüyorum. Yakın zamanda Tiktok ve diğer sosyal medya platformlarının (Twitter, Facebook, Twitch vb.) bağış ile başlayacak olan bu radikal kararı kesinlikle kullanıcılar arasında da aktif bir rol oynayacak. 2021 – 2022 yıllarında kripto paraların sosyal medya platformları ile daha fazla yan yana olduğunu, iş birlikleri veya partnerlikler kuracağını düşünüyorum. Umarız ki bu tür konular hızlıca gerçekleşir ve bu tür güzel şeylere (bağış) katkı sağlayabiliriz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tether nedir - tether nasıl alınır - tether hakkında - usdt nedir

Tether Nedir? Tether Nasıl Alınır? Tether (Usdt) Hakkında!

mobil veri azaltma - mobil veri kullanımını azaltmak - veri nedir - veri - veri kullanımı

Mobil Veri Kullanımını Azaltmak ve Ekonomik Olarak Tasarruf Etmek İçin 9 Faydalı İpucu!