in

Tamamen Ücretsiz 5 Harika Adobe Uygulaması! Kaçırmayın!

adobe max face
adobe max face

Adobe Uygulaması!

Adobe’nin sunduğu yüksek kaliteli yazılımlar için her zaman ödeme yapmanız gerekmiyor. Yaptığımızda da zaten çok fazla yapıyoruz değil mi? Fiyatları oldukça yüksek. İşte şimdi tümü ücretsiz olan en iyi Adobe uygulamalarını ele alacağız.

Adobe, bilgisayar yazılımındaki en eski ve en büyük isimlerden birisi. Sanırım şirket ile ilgili çok fazla detaylı bilgi sahibisiniz. Çünkü çocukluğumuzdan bu yana her bilgisayarımızda olan ürünlere sahip bir şirket. Bu uygulamaları ücretsiz olarak indirebilmek aslında oldukça güzel.

Şirket son zamanlarda birkaç uygulama ve programı ücretsiz olarak yayınlıyor. Örneğin, Adobe Scan gibi daha az bilinen ücretsiz Adobe yazılımı, telefonunuzun kamerasından belgeleri veya kartvizitleri otomatik olarak tanıyabilen bir uygulama. Creative Cloud ücretsiz olmasa da, özelliklerinin çoğunu yazılımın küçük kardeşleri aracılığıyla edinebilirsiniz.

Adobe’nin mobil platformlar için uygulamalar sunduğunu da herkes biliyordur, ancak Android ve iOS’taki bu gizli güzel Adobe uygulamalarını biliyor musunuz?

1. Adobe Photoshop Camera :

Adobe Photoshop Camera, fotoğraf çekmenin yepyeni bir yolunu sunuyor. Normalde, bir resim çeker ve ardından filtreler uygularsınız. Ancak Photoshop Camera, siz deklanşöre basmadan önce filtreler uygulayacak ve canlı önizlemeleri gösterecek kadar akıllı.

Her şey, tescilli bir yapay zeka (AI) yazılımı olan Adobe Sensei sayesinde çalışıyor. Sensei, sahneyi kameranızdan algılayabilir ve ayarları anında hızlıca değiştirebilir. Yine de gerçekleştiğini görmek için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Sensei ve Photoshop Camera, yapay zeka tarafından önerilen fotoğraf düzenleme biçiminde başka bir harika özellik için bir araya geliyor. Güçlü AI, fotoğrafların arka planlarını değiştirebilir, nesneler ekleyebilir, fotoğraftaki bir kişinin aynalarını veya klonlarını oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilir.

photoshop camera nedir adobe photoshop camera yi 13312670 2014 amp
Adobe

2. Adobe Lightroom:

Ünlüler ve influencerlar, fotoğraflarını bu kadar harika görünecek şekilde nasıl düzenliyor? Adobe Lightroom size nasıl yapılacağını öğretmek için burada. Işıklarla, gölgelerle ve bir resmi öne çıkaran daha ince ayrıntılarla oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz Adobe programı.

Masaüstü sürümü profesyoneller için ücretli yazılım olarak kalırken, mobil cihazlarda Lightroom ücretsiz ve herkes tarafından erişilebilir. Aslında Adobe, resimlere nasıl rötuş yapacağınızı öğrenmeniz için ücretsiz eğitimlerle bu uygulamayı ortaya attı. Lightroom’un ‘Öğren’ bölümünde, başlangıç, orta ve ileri düzey kullanıcılar için adım adım kılavuzlar var. İnceleyebilirsiniz.

Bu kılavuzlar size fotoğraf düzenlemenin temellerini öğretecek ve sizi aklınıza bile gelmeyecek bir uzmanlık düzeyine götürebilir. Ayrıca, kılavuzlar etkileşimlidir, bu nedenle talimatlara göre öğrenirken fotoğrafı gerçekten değiştirirsiniz. Onları deneyin, yepyeni bir beceri seviyesinin kilidini açacağınızdan şüphem yok.

Tüm bunlar ücretsiz Adobe Lightroom uygulamasında ele alınmakta. Bir fotoğraftaki herhangi bir nesneyi kaldırmak için sihirli İyileştirme fırçası, RAW görüntüleri düzenleme yeteneği ve fotoğraflar üzerinde seçmeli ayarlamalar gibi özelliklere erişmek için Lightroom Premium’a ödeme yapabilirsiniz.

AdobeLightroom
Adobe LR

3. Photoshop Mix:

Photoshop Touch’ı ve hatta güçlü Photoshop Express’i unutun. Adobe, her ikisini de unutturan ve yeni başlayanlar için kullanımı daha kolay olan başka bir uygulama üzerinde çok çalıştı ve yayınladı.

Photoshop Mix, görüntü düzenlemenin temel bir öğesi olan katmanlarla oynayabilmeye daha fazla odaklanıyor. Photoshop Mix ile, karmaşık görüntüler oluşturmak için beş adede kadar katmanı birleştirebilir, Karışım Modları ile opaklığı kontrol edebilir ve birkaç katmana birden çok filtre uygulayabilirsiniz.

Bunlar, normalde masaüstlerinde bulunan görüntü düzenleme araçları türleri. Ancak yeni akıllı telefonların güçlü donanımıyla Photoshop Mix, fotoğraf çekmeyi seven herkes için kesinlikle hoş bir ücretsiz Adobe uygulaması.

4. Adobe Acrobat Reader:

Adobe Acrobat Reader, PDF okuyucu araçlarının atasıdır. Adobe Acrobat’ı abonelikler için bizi rahatsız eden şişirilmiş bir program olarak düşünmeye alıştık, ancak artık durum böyle değil. Masaüstü ve mobil cihazlar için şık bir uygulamaya dönüştü ve temel PDF araçlarını ücretsiz hale getirdi.

Bu günlerde, genellikle bir PDF belgesini dijital olarak imzalamanız gerekiyor olabilir. Bunu yapmanıza izin verecek bir yazılım aramak yerine, eski – güzel Adobe Acrobat Reader’ı kullanın. Evet, tamamen ücretsizdir ve bunu da kolaylaştırıyor. İmzanızın bir görüntüsünü yükleyebilir, farenizle veya parmağınızla dokunmatik ekranlara çizebilir veya işaretinizle eşleşen bir yazı tipi yazabilir ve seçebilirsiniz.

5. Adobe Color:

Renk teorisi zor olabilir. Temel tamamlayıcı renkleri anlasanız bile, üçlüleri, gölgeleri ve benzer renkleri bulmak herkesin işi değil. Bunun yerine hepsini Adobe Color’a aktarın.

Ücretsiz Adobe web uygulaması, her seferinde mükemmel renk düzenini bulmayı vaat ediyor. Ana renklerini anlamak için bir resim yükleyin veya kendiniz bir renk seçin. Adobe Color daha sonra buna dayalı olarak tamamlayıcı, bileşik, benzer, tek renkli veya üçlü tabanlı şemalar bulsun.

Adobe Uygulaması içeriğimiz bittiğine göre hemen buraya tıklayarak 14 film tavsiyemizi hızlıca okuyabilirsiniz. Dafa fazla içeriğimizi okumak ve web sitemizde zaman geçirmek için farklı kategorilerimizi incelemenizi öneriririz. İçeriklerimize yorum yapmak isterseniz hemen aşağıdan yorum yapabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

amazon prime - amazon prime filmleri - amazon prime alternatifleri - netflix - film önerileri

Amazon Prime Türkiye’de En İyi 14 Film (Ekim 2020)

Opera VPN Safe Secure

Artık Kullanmak İstemeyeceksiniz: Opera VPN İncelemesi!