in

Spoiler Vermedik – Seri 4, Ne İzliyoruz?

netflix - netflix önerileri - netflix alternatif - netflix alternatifleri - netflix dizi önerileri
netflix - netflix önerileri - netflix alternatif - netflix alternatifleri - netflix dizi önerileri

Spoiler Vermedik – Seri 4, Ne İzliyoruz?

Uzun bir süredir dizi önerisi yaptığımız ‘Spoiler Vermedik’ serimize devam edemediğimizi fark ettik. Bu yüzden bu içeriğimizde 20 adet dizi/film önerisinde bulunmak istedik. Eminiz ki bu içerikte önerilen birçok diziyi/filmi henüz izlemediniz. Bu yüzden bu içeriğin linkini bir yerlere kaydedin. Çünkü sizler için müthiş bir liste oluşturduk. Tabi ki bu 20 dizi/film önerisinin yanında sizlere bir de bir VPN önerisinde bulunacağız. Bu dizileri/filmleri Netflix ya da Amazon Prime’da bulamazsanız bu VPN hizmetinden yararlanarak hızlıca farklı ülkelerdeki dizi ve filmlere erişebilirsiniz. Şunu unutmayın: Birçok VPN hizmeti mevcut fakat hepsi ne yazık ki Netflix ve Amazon Prime içeriklerine erişim sağlayamıyor. Netflix gibi platformlar VPN hizmetlerini anında yakalıyor ve engelliyor. Fakat bazı VPN hizmetleri bu engeli kolayca aşabiliyor. Herhangi bir sunucusu engellenen VPN hizmeti, anında yeni bir sunucuya geçebiliyor ya da sorunu hızlı bir şekilde çözüyor. Şimdi dizi/film önerilerine geçelim!

İlginizi Çekebilir:

Dizi Önerisi!

0573970
Bojack Horseman

1. BoJack Horseman

6 sezon, 77 bölüm | IMDb Puanı: 8.6/10

Netflix’in en iyi dizileri arasında yer alan BoJack Horseman, aynı zamanda en çok küçümsenen dizilerden birisi. Bu dizi, antropomorfik hayvanların ve insanların yan yana yaşadığı bir dünyada geçiyor. Diziler hakkında spoiler vermekten korktuğumuz için detaylarına pek fazla değinmemeye çalışacağız fakat 1. sıradaki dizimiz BoJack Horseman kesinlikle izlemeye değer. Neden 1. sırada olduğunu kesinlikle izledikten sonra anlayacaksınız.

stranger things 4 sezon cekimleri koronavirus
Stranger Things

2. Stranger Things

3 sezon, 25 bölüm | IMDb Puanı: 8.8/10

Birçok kişinin severek izlediği birçok kişinin de ismini çok fazla duyduğu ve popüler bir dizi olduğu için izlemediği Stranger Things adlı dizi kesinlikle izlenmeyi hak ediyor. Listemizin ikinci sırasında yer alan dizi ABD yapımı bilim kurgu/korku dizisi olarak geçiyor. Fakat biraz gerilimden fazla bir şey değil diyebilirim. Mutlaka izleyin. Dizi 2016 yılında ortaya çıktığı için eski bir yapıma sahip değil. Yönetmen koltuğunda ise Duffer Kardeşleri görüyoruz.

Ozark

3. Ozark

3 sezon, 30 bölüm | IMDb Puanı: 8.3/10

Para aklama konusunu merak ediyor musunuz? Bu dizi tam size göre olabilir. Dizi bazı zamanlar sakin gitse de ne zaman bir aksiyon ile karşılaşacağınızı anlamıyorsunuz. Üçüncü sezonu nasıl bitti hala şaşkınım. Mutlaka izlemeniz gereken diziler arasında kesinlikle üçüncü sırayı hak ediyor. Dizi içerisinde uyuşturucu, kara para aklama, kan, tehdit gibi konular bolca işlenmiş. İzlerken keyif veren ve merak ettiren nadir dizilerden diyebilirim.

cp5 102 unit 02442r jpg
When They See Us

4. When They See Us

1 sezon, 4 bölüm | IMDb: 9/10

Yurtdışında oldukça fazla izlenen bu dizi Türkiye’de kendine pek fazla bir kitle bulamadı. Ava DuVernay tarafından yönetilmiş dram türündeki Amerikan internet dizilerinden bir tanesi. 31 Mayıs 2019’da 4 bölümlük bir mini dizi olarak yayımlandı. Zaman geçirmek isteyen kişiler izleyebilir, IMDb Puanı tam 9!

thecrown 304 unit 00289 r jpg
The Crown

5. The Crown

3 sezon, 30 bölüm | IMDb Puanı: 8.7/10

Peter Morgan’ın hazırladığı The Crown, Left Bank Pictures ve Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen, tarih konulu bir dizi. IMDb puanı 8.7 olan bu diziyi derlemelerimizden bulduğumuzu açıkça söylemeliyim. Birçok kişi tarafından beğenen bu dizi kesinlikle izlenecekler listesinde 5. sırada yer alıyor. Unutmadan hatırlatmak isterim; bu dizi önerilerini derlediğimizi lütfen unutmayın. Dizi, Kraliçe II. Elizabeth’in saltanat dönemini anlatan bir biyografiyi konu ediniyor.

glow season 3
GLOW

6. GLOW

3 sezon, 30 bölüm | IMDb: 8/10

GLOW adlı dizi 1980’li yıllarda geçiyor. Dizide çeşitli uyumsuzlukları görmeniz mümkün. Dizideki kahramanlar her ne kadar güçsüz ve başarısız olsa da karakterlerin birçoğuna aşık olmamak elde değil. Kesinlikle başarısızlığı müthiş gösteriyorlar. Başarılı bir dizi olduğu için kaçırmayın derim. Dizide çok farklı konular ele alınıyor. Mutlaka bu konuları görün.

graded witcher 104 unit 01245 rt p3725wm7f jpg
The Witcher

7. The Witcher

1 sezon, 8 bölüm | IMDb Puanı: 8.5/10

The Witcher, senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılan ve Netflix’te yayımlanan fantezi drama türündeki Amerikan yapımı internet dizisi. Dizinin ilk sezonu için çok büyük beklentiler olduğunu hatırlıyorum. Bu beklentileri kesinlikle karşıladı. Peki gelecek sezonlarda neler olacak? Beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz. Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanan dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019 tarihinde yayımlandı.

the umbrella academy s2
The Umbrella Academy

8. The Umbrella Academy

2 sezon, 20 bölüm | IMDb: 8/10

Keyifli ve rahatlatıcı bir zaman geçirmek istiyorsanız bu diziyi kesinlikle tavsiye ederim. 2 sezon ve 20 bölümden oluşan The Umbrella Academy süper kahramanların dizisi. Hemen yukarıda gördüğünüz görselki kişilerin belli güçleri var. Müthiş eğlenceli ve aile dizi diyebilirim.

daredevil season 2 review 3
Marvel’s Daredevil

9. Marvel’s Daredevil

3 sezon, 39 bölüm | IMDb Puanı: 8.6/10

Zekice çekilmiş, mükemmel koreografisi yapılmış ve mükemmel yazılmış, Daredevil gerçekten muhteşem. IMDb puanı 8.6 olan bu dizi toplamda 39 bölümden oluşuyor. Dizide karakterleri daha bir sempatik tutmak için tatlı bir mizah dili kullanılmış. Bu da karakterleri kesinlikle çekici kılıyor. Süper kahraman dizisi arayanlar için güzel bir içerik demeliyim.

dead to me 0 feat
Dead To Me

10. Dead To Me

2 sezon, 20 bölüm | IMDb: 8.1/10

Kesinlikle adından çok fazla söz ettiren Netflix dizilerinden birisi daha. Dead to Me, Liz Feldman tarafından yaratılan ve yönetmen olarak Feldman, Will Ferrell, Adam McKay ve Jessica Elbaum tarafından üretilen bir Amerikan kara komedi dizisi. Konusu ise biraz üzücü.

russian doll jpg 3
Russian Doll

11. Russian Doll

1 sezon, 8 bölüm | IMDb: 8/10

İzlerken oldukça merak ettiren sürekli replay tuşuna bastığımı düşündüren bir dizi. Sonunda neden böyle oldu ki ya diye bir soru soruyorsunuz ve diziyi ağzınız açık bitiriyorsunuz. Şaşırmamanız elde değil. Her gününüzü hayatınızın son günü gibi yaşıyor olsaydınız ne olurdu? Kaçırmayın!

Big Mouth

12. Big Mouth

3 sezon, 32 bölüm | IMDb: 8/10

Family Guy yazarı Andrew Goldberg ve senarist-yönetmenler Nick Kroll, Mark Levin ve Jennifer Flackett tarafından yaratılan Big Mouth, Amerikan yetişkin animasyon dizisi. Dizi, Kroll ve Goldberg’in New York banliyösünde yetişmesine dayanan gençlere odaklanırken Kroll, kurgusal gençliğini dile getiriyor. Gülerken bu mizah türünü taktir edeceğinizden şüphem yok.

peaky blinders feat
Peaky Blinders

13. Peaky Blinders

5 sezon, 30 bölüm | IMDb Puanı: 8.8/10

Sanırım izlemeyen yoktur. Fakat listemizde 13. sırada yer bulan Peaky Blinders ilk 2 bölümüyle sizi biraz sıkabilir. İzlemeye başlamadan önce kafanızın dağınık ve sakin olduğundan emin olmanızı öneririm. Çünkü birkaç kere başlayıp bıraktığım fakat sonrasında sakin bir kafayla izleyebildiğim güzel bir dizi. Zaten IMDb puanı da oldukça yüksek nadir ve güzel dizilerden.

unorthodox 1 feat
Unorthodox

14. Unorthodox

1 sezon, 4 bölüm | IMDb: 8/10

Shira Hass, bu mini dizide, toplumundan kaçan ve görücü usulüyle evlendikten sonra kendisi için yeni bir hayata başlayan genç, ultra-Ortodoks bir Yahudi kadını canlandırarak başrolde oynuyor. Akıcı olan bu mini diziyi izleyenler çok fazla seviyor. Bu yüzden bizler de sizlere önermek istedik.

narcos mex 105 unit 00843r2 jpg
Narcos

15. Narcos

5 sezon, 50 bölüm | IMDb Puanı: 8,9/10

Pablo Escobar ve Medellin uyuşturucu kartelinin yükselişi ve çöküşü üzerine kurulu olan bu dizi kesinlikle iyi bir zaman geçirmek isteyen herkesin izlemesi gereken bir dizi. Oyuncu kadrosu da oldukça başarılı olan bu dizi tam 5 sezon 50 bölümden oluşuyor. Bölümleri her ne kadar uzun olsa da kendisini izlettiriyor ve merak uyandırıyor.

orange is the new black
Orange is the New Black

16. Orange is the New Black

7 sezon, 91 bölüm | IMDb: 8.1/10

7 sezon 91 bölümden oluşan Orange is the New Black adlı dizi mizahla karıştırılmış güzel bir dizi. İlk 2 sezonu oldukça başarılı olan bu diziye hala devam ettiğimi söylemeliyim. Oyunculuk, senaryo ve hikaye gerçekten harika ve bağımlılık yaratıyor. Eğer işkolik birisi olduğunuzu düşünüyorsanız bu önerdiğim dizilerin birçoğuna başlamamanızı da öneririm.

667 Mindhunter 107 unit 01740R5
Mindhunter

17. Mindhunter

2 sezon, 19 bölüm | IMDb Puanı: 8.6/10

Mindhunter, 13 Ekim 2017 tarihinde Netflix’te başlayan bir Amerikan suç drama internet dizisi. Konusu, Mark Olshaker ve John E. Douglas yazarları tarafından kaleme alınan Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit romanı üzerine kurulu. Dizinin gerçek bir hayat hikayesi olduğunu da vurgulamak isterim. 2 sezon 19 bölümden oluşan bu güzel dizinin IMDb puanı ise 8.6, kesinlikle izlemeye değer bir puan.

uks 401 unit 00409r jpg
Unbreakable Kimmy Schmidt

18. Unbreakable Kimmy Schmidt

4 sezon, 52 bölüm | IMDb Puanı: 7,8/10

Tina Fey tarafından üretilen ve Netflix’in satın aldığı bu internet dizisi Netflix almadan önce NBC’de yayınlanması bekleniyordu. Gülmek istiyorsanız izlemek isteyeceksiniz. Fakat diğer dizilere göre oldukça yavaş tempolu diyebilirim.

american vandal s2
American Vandal

19. American Vandal

2 sezon, 16 bölüm | IMDb Puanı: 8.2/10

Bu ne ya? Diyerek devam eden dizi size bir sonraki bölümü o kadar çok merak ettiriyor ki kendinizi izlemek zorunda bırakıyorsunuz. Merak ettiğiniz bu dizide oynayan herkese suçlu gözüyle bakmanız mümkün. ‘Suçlu şu’ dediğiniz an suçlunun o olmadığını da görebilirsiniz. Çok güzel, eğlenceli.

THE OA Still
The OA

20. Dizi Önerisi, Son: The OA

2 sezon, 16 bölüm | IMDb Puanı: 7,8/10

OA, Amerikan yapımı bilimkurgu, doğaüstü, fantastik televizyon dizisi. Dizinin yapımcılığını Plan B Entertainment ve True Detective, The Knick dizilerinin üreticisi Anonymous Content şirketleri tarafından yapılıyor. Dizinin senaryosunu Brit Marling ve Zal Batmanglij üstleniyor.

Kaspersky VPN Secure Connection:

  • Arayüz: Kullanılabilirlik olarak kesinlikle herkesin kullanabileceği bir arayüze sahip. İlk defa VPN kullanacak olan birisinin her şeyi hemen çözebileceği ve tek bir tık ile sorunlarına çözüm bulabileceği güzel bir arayüz.
  • Hız: Kaspersky VPN Secure Connection’ın son güncellemesinden sonra sunduğu hız oldukça ilgi çekici. İncelemelerimizi bir övgü olarak görüyor olabilirsiniz fakat öyle değil. Bu sonuçların hepsi test edildikten sonra ele alındı. Dileyen herkes Kaspersky VPN Secure Connection uygulamasını indirerek kendi de test edebilir.
  • Güçlü Şifreleme: 256 bit şifreleme sağlıyor. Bu tür bir şifrelemeyi ihlal etmek neredeyse imkansız diyebilirim. Kaspersky VPN Secure Connection ile açık ağlara bağlandığınızda sizi ve verilerinizi iyi bir şekilde korur. Ayrıca mesajlarınız da tamamen anonimleşir.
  • Müşteri Desteği: Müşteri desteği birçok VPN hizmetini geride bırakıyor. Twitter’dan anlık olarak sorularınızı sorabilir ve sorularınızın cevabını alabilirsiniz. Ayrıca web sitesinin destek bölümünden ve destek numarasından da iletişim kurabilirsiniz. Sosyal medya profillerini kesinlikle çok iyi kullanıyorlar.
  • Güvenlik, bir VPN hizmetinin temelidir. Bu VPN hizmetinde güvenli bir protokol ve güçlü bir şifreleme mevcut. Bunları biz demiyoruz, VPN hizmetinin test sonuçları ve araştırmalarımız gösteriyor.
  • Windows ve Mac için çözümler sunarken aynı zamanda Android ve iOS işletim sistemleri için de mobil uygulamaları mevcut.
  • Politikaları konusunda oldukça şeffaflar. GDPR ile uyumlu olmaları ise oldukça cesaret verici diyebilirim.
  • Herhangi bir hükümet ile veri paylaşımı yapmıyor. Daha doğrusu yapmak isteseler de yapamazlar çünkü teknik olarak bu mümkün değil. Yani yaptığınız işlerin kayıtlarını tutmuyorlar. Kısacası günlük kayıt bu VPN’de yok.
  • Fiyatı oldukça uygun ve makul.
  • Deneme sürümü mevcut.
İçeriği Oyla

1 Comments

Leave a Reply
  1. Dizi önerisi verdiğiniz her başlığın muhteşem olması desem? Dizi önerisi konusunda sadece sizi takip edeceğim ya ben 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kaspersky password manager - kaspersky password manager incelemesi - kaspersky parola yöneticisi - kaspersky vpn

Kaspersky Password Manager İncelemesi!

deprem - yardıma geldik izmir - yardımageldikizmir - izmirde deprem - izmir deprem

YardımaGeldikİZMİR Projemizi Hayata Geçirdik! Harita Üzerinden Anlık Yardım İsteyin/Edin!