in

KB SSL Enforcer Nedir? KB SSL Enforcer Ne İşe Yarar?

KB SSL Enforcer - KB SSL Enforcer nedir - KB SSL Enforcer incelemesi - lorentlabs
KB SSL Enforcer - KB SSL Enforcer nedir - KB SSL Enforcer incelemesi - lorentlabs

KB SSL Enforcer Nedir? KB SSL Enforcer Ne İşe Yarar?

Günümüzde SSL sertifikası kullanmayan birçok site için geliştirilmiştir. Ne yazık ki hala günümüzde SSL sertifikası kullanmayan birçok site mevcut. Bu tür siteler ile şifre, kişisel bilgi veya banka bilgileri paylaşmak oldukça tehlikeli bir durum. İnternet bankacılığı kullanan kişiler için hazırladığımız başka bir içeriğimize ise buradan ulaşabilirsiniz. Peki bu tür siteler ile bu bilgileri paylaşmak zorunda kalırsak ne yapacağız?

Bu tür durumlar için KB SSL Enforcer ve benzeri uygulamalar yardımınıza koşuyor. Chrome için kullanılması gereken önemli eklentilerden birisidir. Bir sitenin SSL’yi destekleyip desteklemediğini otomatik olarak algılayabiliyor. Bu sayede de tüm işlemlerimizi otomatik olarak SSL kullanarak yapabiliyoruz. Otomatik algılamayı manuel olarak açıp kapatabiliyorsunuz. KB SSL Enforcer açık kaynaklıdır. Aynı zamanda bir sitenin SSL kullanıp kullanmadığını ön bellekte tutar.

Bu eklentinin üreticileri eklentilerinin açık kaynak kodlu olduğunu ve bu yüzden herhangi bir sorun ya da problem ile karşılaşması durumunda direkt olarak kendileri ile iletişime geçilmesini Chrome Mağazasında dile getirmişler.

Eklentiyi detaylı incelemek için GITHUB‘a bakabilirsiniz.

İlgili:

Özet ve Kısa Bilgiler

Özet: SSL katmanını hızlıca ve kolayca kullanmaya zorlayan, güvenilir ve güvenliği sağlayan bir eklentidir. Google Chrome kullanan kişilerin mutlaka kullanması gereken eklentiler listesinin başında gelmektedir.

Eklenti her ne kadar ilk zamanlarda sadece Google Chrome için ortaya çıkmış olsa da şu an günümüzde birçok tarayıcı için ücretsiz bir şekilde kullanılması mümkün. Apple Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox gibi birçok tarayıcıda bulunuyor. Ayrıca Linux üzerinden kullanmak da mümkün.

Bu eklentinin oldukça farklı birçok rakibi var. Bu rakiplere Lorentlabs‘ın ‘inceleme’ kategorisinden erişebilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

clickclean - clickclean nedir - clickclean güvenilir mi - clickclean kullanılır mı

Click & Clean Nedir?