in

2022 En İyi Dijital Fotoğraf Makineleri!

en iyi dijital fotograf makineleri

2022 En İyi Dijital Fotoğraf Makineleri!

Bu içeriğimizde: 2022 yılı için en iyi dijital fotoğraf makineleri arasından 5 fotoğraf makinesi önerisine yer verdik.

2022 En İyi Dijital Fotoğraf Makineleri:

Fujifilm X-T4

En iyi dijital fotoğraf makineleri listesinde en üst sıralarda yer alan Fujifilm X-T4; kusursuz görüntü işleme ve 4K video özelliklerine sahiptir. Bununla birlikte toza ve suya karşı yüksek seviye dayanıklılık gösteren bu fotoğraf makinesinin pili, diğer modellere göre daha gelişmiş ve uzun ömürlüdür. Profesyoneller için en iyi seçeneklerden biri olan X-T4; 15 fps mekanik deklanşör ve sabit görüntü sensörü özelliklerinin yanı sıra 4K ile 60 fps’ye kadar ulaşır.

Panasonic Lumix DC-S5

Orta seviye model arayanlar için uygun bir tercih olan Panasonic Lumix DC-S5; kusursuza yakın görüntü işleme ve 24 MP ile geliştirilmiş otomatik odaklama özelliklerine sahiptir. Olumsuz hava koşullarına, toza ve suya karşı dayanaklı olarak geliştirilen bu fotoğraf makinesi; 10 bit kalitesinde kayıt yapma özelliğine sahiptir ve 4K’de 60 fps’ye kadar ulaşır. Bununla birlikte yavaş ve hızlı çekimler için hız dışı özel kayıt özelliği de mevcuttur.

Canon PowerShot SX70 HS

Canon SX60 HS modeline göre daha yüksek çözünürlüğe sahip bir görüntü sensörü ve 4K video özelliğiyle Canon SX70 HS, en iyi dijital fotoğraf makinelerinden biridir. 65x yakınlaştırma lensi ve değişken açılı LCD ile kusursuz EVF özelliklerine sahiptir. Ayrıca Wi-Fi ve Bluetooth destekli cihazlarınıza CameraConnect’i indirdikten sonra bu dijital fotoğraf makinesindeki görüntüleri aktarabilirsiniz. Ancak bu fotoğraf makinesiyle loş ışıkta kaliteli çekimler yapamazsınız ve 4K bütün modlarda bulunmuyor.

Canon EOS R6

Profesyonel kullanıcılar için en iyi seçimlerden biri de Canon EOS R6 olmaktadır. Tam çerçeve ve sabitlenmiş görüntüleme sensörü ile kusursuz otomatik odaklama sistemine sahip olan EOS R6, Canon’a ait en iyi aynasız kameradır. Bununla birlikte açılır dokunmatik LCD ve 20 MP görüntü sensörü ile 4K video kalitesine sahiptir. Ancak pil ömrü yeterince iyi değildir.

Sony RX100 VII

Hem insanlar hem de hayvanlar için göz algılama ve otomatik odaklama özelliğine sahip Sony RX100 VII; eğimli dokunmatik ekran ve 4K video desteği sunar. Bununla birlikte 8x yakınlaştırma lensine sahip olan bu fotoğraf makinesindeki görüntüleri; iOS ve Android cihazlarınıza indireceğiniz Sony Imaging Edge Mobile uygulaması ile aktarabilirsiniz. Ancak bu fotoğraf makinesi suya karşı dayanıklı değildir ve pil ömrü yeterince uzun değildir.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kisisel verilerin toplanmasi

Şirketlerin Kişisel Bilgilerinizi Toplamasını Engellemenin 5 Yolu!

lomography automat glass

En İyi Şipşak Fotoğraf Makineleri!