in ,

TweetDeck Nedir, Nasıl Kullanılır? İşte Bilmeniz Gereken 5 Detay!

tweetdeck-nedir-nasil-kullanilir-2 (1)
tweetdeck-nedir-nasil-kullanilir-2 (1)

TweetDeck Nedir, Nasıl Kullanılır? İşte Bilmeniz Gereken 5 Detay!

Twitter’ın geçmişte satın aldığı ve Twitter için ücretsiz bir yönetim uygulaması olan TweetDeck, kullanıcılara gelişmiş tweetleme seçenekleri sunuyor. Kişisel veya profesyonel hesapları yönetmek için mükemmel bir ürün olan TweetDeck özelliklerine ve detaylarına bu içeriğimizde yer verdik. Eğer TweetDeck nedir, nasıl kullanılır? diye merak ediyor ve soruyorsanız işte bu içeriğimiz tam da size göre!

Eğer TweetDeck kullanmaya başlayan birisine TweetDeck mi daha kolay yoksa Twitter uygulamasını kullanmak mı diye sorarsanız alacağınız cevap kesinlike TweetDeck olacaktır. Çünkü tam anlamıyla profesyonel bir yönetim seçeneği sunuyor.

TweetDeck Nedir?

TweetDeck, insanların ve işletmelerin sosyal web varlıklarını yönetmek için kullandıkları en popüler sosyal medya yönetim araçlarından birisi olarak tanımlanıyor. Geçmişte üçüncü parti olarak ortaya çıkan TweetDeck, bir süre sonra Twitter tarafından satın alınarak Twitter’ın arayüzüne entegre edildi. İlk piyasaya sunulma tarihi 4 Temmuz 2008’dir. Google Chrome ve MacOS kullanıcıları bu uygulamayı çok hızlı bir şekilde kullanabilirler.

TweetDeck Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

TweetDeck, Twitter hesaplarınızı yönetmenize ve paylaşmanıza yardımcı olan ücretsiz bir web tabanlı araçtır. Ayrıca, bunlar arasında organizasyonu ve işlevselliği geliştirmek için tasarlandığını da söylememiz mümkün.

tweetdeck nedir nasil kullanilir 1
Tweetdeck nedir?

TweetDeck’in kontrol paneli, Twitter’dan daha farklıdır ve sütunlar halinde bir seçenek sunar. Örneğin, ana sayfa beslemeniz, bildirimleriniz, doğrudan mesajlarınız ve etkinliğiniz için ayrı sütunlar görebilirsiniz. Bunların tümü ekranda tek bir yerdedir. Ayrıca bu sütunları yeniden sıralayabilir, silebilir ve diğer Twitter hesaplarından veya hashtag’ler, trend olan konular, planlanmış tweet’ler ve daha fazlası gibi belirli şeyler için yenilerini ekleyebilirsiniz. Kullanımı gerçekten de oldukça basit.

TweetDeck kontrol panelinizi tweetleme ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde özelleştirmek sizi her hesapta ayrı oturum açmaktan, sayfalar arasında geçiş yapmaktan ve her şeyi ayrı ayrı göndermekten kurtarabilir.

Peki, TweetDeck Sadece Twitter İçin mi?

Evet, şu anda TweetDeck sadece Twitter ile çalışıyor. Araç bir zamanlar diğer popüler sosyal ağlarla (Facebook gibi) da çalışıyordu. Twitter’ın satın almasıyla birlikte sadece Twitter ile entegre olarak çalışmaya başladı.

twitter-profesyonel-arama

Neden TweetDeck’i Kullanmalısınız? TweetDeck nedir?

TweetDeck, sosyal profillerini daha iyi organize etmek isteyen ve birden fazla hesabı yönetmesi gereken kişiler ve işletmeler için oldukça ideal bir araç. Ayrıca kesinlikle sosyal medya uzmanı kullanıcılar için basit ve anlaşılır.

Örneğin, üç Twitter hesabını yönetiyorsanız, etkileşimlerden her zaman haberdar olmak için TweetDeck’te tüm bildirim sütunlarını bir araya getirebilirsiniz. Aynı şekilde, belirli bir trend konusunu takip etmekle ilgileniyorsanız, gerçek zamanlı olarak gerçekleşen tüm tweet’leri size göstermek için o trend konu anahtar kelimesi veya ifadesi için bir sütun ekleyebilirsiniz.

TweetDeck Özellikleri:

TweetDeck’te bulunan özelliklerden bazıları şunlar:

  • Sınırsız sütun: TweetDeck’in tasarımı, sütun düzeni nedeniyle kesinlikle benzersiz. Farklı profiller için istediğiniz kadar sütun ekleyebilirsiniz.
  • Klavye kısayolları: TweetDeck’i daha da hızlı kullanmak için klavyenizden yararlanmanız mümkün.
  • Genel filtreler: Belirli metin içeriğini, yazarları veya kaynakları filtreleyerek sütunlarınızdaki istenmeyen güncellemelerden kurtulmanız mümkün.
  • Planlanmış gönderi: Önceden oluşturmak istediğiniz tüm tweet’ler için özel bir sütun oluşturun ve bunları daha sonraki bir tarih veya saatte yayınlanmak üzere planlayın. Bu, tüm gün TweetDeck’te olmak için zamanınız yoksa kullanışlı bir özellik.
twitterdan resmi açıklama geldi - twitter gizlilik politikası - gizlilik - twitter kapanmıyor - twitter ayarları

TweetDeck’i Kullanmaya Nasıl Başlanır?

TweetDeck’in hiçbir maliyeti yok ve kullanımı tamamen ücretsiz. Tarayıcınızda Tweetdeck.com’a gidin ve oturum açmak için Twitter oturum açma bilgilerinizi kullanın. Birkaç varsayılan sütun göreceksiniz, ancak panoyu beğeninize göre özelleştirmek için sol taraftaki daraltılabilir menüyü kullanmanız mümkün.

  • Twitter hesaplarını TweetDeck’e nasıl eklerim?

    TweetDeck’e birden fazla Twitter hesabı eklemek için, Koşulları kabul etmek için Hesaplar > Sahip olduğunuz başka bir hesabı bağla > Devam butonuna basın. Hesap için kullanıcı adını ve parolayı girin ve Yetkilendir seçeneğine tıklayın.
  • TweetDeck’te Twitter hesaplarını nasıl yönetirim?

    Birden fazla Twitter hesabını TweetDeck ile bağladıysanız, birini varsayılan hesap olarak ayarlayabilirsiniz: Hesaplar butonuna tıklayın. > İstediğiniz hesabı seçin > ve Varsayılan hesap seçeneğine tıklayın. İşte bu kadar.

TweetDeck nedir? Sorusu ile ilgili:

4.5/5 - (6 Oy)

1 Comments

Leave a Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

storytel 1

Storytel Nedir? Nasıl Kullanılır? (2023 – Güncel)

amazon-prime-üyeliği-iptal-etme (1)

Amazon Prime Üyeliği Nasıl İptal Edilir? 3 Sıkça Sorulan Soru!