in

First Person Shooter Nedir? Gelmiş Geçmiş En iyi FPS Oyunları!

fsp-nedir
fsp-nedir

First Person Shooter Nedir? Gelmiş Geçmiş En iyi FPS Oyunları!

First Person Shooter (FPS) veya saniyedeki kare sayısı, bir oyundaki grafiklerin kalitesinin bir ölçüsüdür. FPS ne kadar yüksek olursa, grafikler o kadar iyi ve oyun o kadar akıcı olur. FPS, bilgisayarınızın kalitesinden ve internet bağlantınızdan da etkilenebilir.

Bir PC oyuncusuysanız, muhtemelen oyunlarda ki sayıları görmeye alışmışsınızdır. Güçlü bir bilgisayarınız varsa, oyunu daha yüksek bir FPS’de çalıştırabileceksiniz. Öte yandan, daha eski bir bilgisayarınız veya düşük kaliteli bir grafik kartınız varsa, oyunu yalnızca daha düşük bir FPS’de çalıştırabilirsiniz.

First Person Shooter (FPS), internet bağlantınızdan da etkilenebilir. Çevrimiçi bir oyun oynuyorsanız, FPS’niz bağlantı hızınızdan etkilenir. Yavaş bir internet bağlantınız varsa, oyunun dalgalı veya yavaş görünmesine neden olabilecek gecikme yaşayabilirsiniz.

FPS’nizi geliştirmek için yapabileceğiniz birkaç şey var. Bir PC oyuncusuysanız, grafik kartınızı yükseltmeyi veya bilgisayarınıza daha fazla RAM eklemeyi deneyebilirsiniz. Çevrimiçi bir oyun oynuyorsanız, bulunduğunuz yere daha yakın bir sunucuya bağlanmayı deneyebilirsiniz.

FPS’niz ne olursa olsun, oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ancak, oyun deneyiminizi geliştirmek istiyorsanız, FPS’nizi artırmak başlamak için iyi bir yerdir.

En İyi First Person Shooter Oyunları:

1. Overwatch

Hızlı tempolu, aksiyon dolu bir First Person Shooter (FPS) oyunu arıyorsanız Overwatch’a göz atmalısınız. Altı kişilik iki takımı çeşitli farklı oyun modlarında karşı karşıya getiren takım tabanlı bir FPS oyunudur.

Overwatch’ı diğer FPS oyunlarından ayıran şey, benzersiz karakter kadrosudur. Her karakterin, oyuna çok fazla derinlik katan kendine özgü yetenekleri ve oyun tarzları vardır.

Onlarca saati içine sığdırabileceğiniz bir FPS oyunu arıyorsanız Overwatch‘ı mutlaka denemelisiniz.

2. Counter-Strike: Global Offensive

Rekabetçi FPS oyunlarının hayranıysanız, muhtemelen Counter-Strike: Global Offensive’ı duymuşsunuzdur. 15 yılı aşkın süredir var olan takım tabanlı bir FPS oyunudur.

Counter-Strike: Global Offensive’i bu kadar özel yapan şey, rekabet ortamıdır. Dünya çapında büyük nakit ödüller için turnuvalarda yarışan düzinelerce profesyonel Counter-Strike: Global Offensive takımı var.

Ciddiye alabileceğiniz bir First Person Shooter(FPS) oyunu arıyorsanız Counter-Strike: Global Offensive’e göz atmalısınız.

aaapss 5d54e913c83af6f5692cccbbc4fb3753e0dce4dc.1920x1080

3. Apex Legends

Apex Legends, oyun dünyasını kasıp kavuran nispeten yeni bir FPS oyunudur. Bu, üç kişilik takımları bir battle royale’de karşı karşıya getiren kadro tabanlı bir FPS oyunudur.

Apex Legends’ı bu kadar özel yapan benzersiz karakter kadrosudur. Her karakterin, oyuna çok fazla derinlik katan kendine özgü yetenekleri ve oyun tarzları vardır.

Onlarca saate batabileceğiniz bir FPS oyunu arıyorsanız Apex Legends’ı mutlaka denemelisiniz.

88295316d081fdce40a1a17446e45dcb66f8f91d

4. Call of Duty: Modern Warfare

Hızlı tempolu First Person Shooter(FPS) oyunlarının hayranıysanız, Call of Duty: Modern Warfare’e göz atmanız gerekir. Uzun süredir devam eden Call of Duty serisindeki en son giriş ve hayal kırıklığına uğratmıyor.

Call of Duty: Modern Warfare’i bu kadar özel yapan şey yoğun aksiyonudur. Oyun baştan sona kesintisiz aksiyonla dolu. Sizi diken üstünde tutacak bir FPS oyunu arıyorsanız Call of Duty: Modern Warfare’a göz atmalısınız.

En İyi FPS Oyunları:

  • Delta Force 2
  • The Forest
  • Titanfall 2
  • Wolfenstein: The New Order
  • Hunt: Showdown
  • Serious Sam 3: BFE
  • Crysis
  • Left 4 Dead 2
  • Metro 2033 Redux

FPS İle ilgili diğer bağlantılar:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

metamask nedir-2

Metamask Nedir? Nasıl Kullanılır? Güvenli Midir?

Fiber optik kablolar

Fiber Optik Kablolar ve İnternet!