in ,

11 Adet Dizi Önerisi ve Özel Bir VPN Tavsiyesi!

HBO Max Netflix Disney and Amazon

11 Adet Dizi Önerisi ve Özel Bir VPN Tavsiyesi!

Her ne kadar Twitter ve Telegram kanallarımızda dizi önerisi yapsak da web sitemizde detaylı bir dizi önerisi içeriği hazırlamadığımızı fark ettik. Bu yüzden bu içeriğimizde 11 adet dizi önerisi sunmaya karar verdik. 11 dizi önerisinin yanında ayrıca güncellenen Kaspersky VPN hakkında da detaylara değineceğiz. Bu listemizdeki dizi tavsiyelerimizi izlediyseniz Twitter ve Telegram kanallarımızdaki içeriklerimize de göz atmayı unutmayın. Çünkü haftalık birçok dizi ve film önerisinde bulunuyoruz. Kaçırmanızı istemem.

Eğer bu dizileri Netflix, Amazon Prime, Hulu, Disney+ ve BBC iPlayer gibi platformlarda bulamıyorsanız Kaspersky VPN kullanarak ABD ve İngiltere’deki Netflix, Amazon Prime, Hulu, Disney+ ve BBC iPlayer’a hızlıca erişebilir ve bu içerikleri bu platformlardan izleyebilirsiniz.

İçeriğimize geçmeden önce şunu hatırlatmak isterim: Birçok VPN hizmeti mevcut fakat hepsi ne yazık ki Netflix, Amazon Prime, Hulu, Disney+ ve BBC iPlayer gibi platformların içeriklerine erişim sağlayamıyor. Netflix gibi platformlar VPN hizmetlerini anında yakalıyor ve engelliyor. Fakat bazı VPN hizmetleri bu engeli kolayca aşabiliyor. Herhangi bir sunucusu engellenen VPN hizmeti, anında yeni bir sunucuya geçebiliyor ya da sorunu hızlı bir şekilde çözüyor.

Şimdi dizi/film önerilerine geçelim!

Önerdiğimiz ve tavsiye ettiğimiz VPN uygulamasını 3 ay ücretsiz BluTV hizmetiyle almak, incelemek, detaylarını öğrenmek veya satın almak için buraya bakın: https://kas.pr/23tt

Muhteşem 11 Dizi Önerisi:

1. Ozark

4 sezon, 44 bölüm | IMDb Puanı: 8.5/10

Ozark

Para aklama konusunu iliklerinize kadar hissetmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu dizi tam size göre olabilir. Dizi bazı zamanlar sakin gitse de ne zaman bir aksiyon ile karşılaşacağınızı anlamıyorsunuz. 44 bölüm nasıl bitti hala bilmiyorum. Bazı bölümlerin bitmesine gerçekten şaşırdım. Çok hızlı geçti. Mutlaka izlemeniz gereken diziler arasında kesinlikle ilk sırayı hak ediyor diyebilirim. Dizi içerisinde uyuşturucu, kara para aklama, kan, tehdit gibi konular bolca işlenmiş. İzlerken keyif veren ve merak ettiren nadir dizilerden birisi.

2. When They See Us

1 sezon, 4 bölüm | IMDb: 8.9/10

cp5 102 unit 02442r jpg
When They See Us

Yurtdışında oldukça fazla izlenen bu dizi Türkiye’de kendine pek fazla bir kitle bulamadı. Ava DuVernay tarafından yönetilmiş dram türündeki Amerikan internet dizilerinden bir tanesi. 31 Mayıs 2019’da 4 bölümlük bir mini dizi olarak yayımlandı. Zaman geçirmek isteyen kişiler izleyebilir, IMDb Puanı tam 8.9!

3. The Crown

4 sezon, 40 bölüm | IMDb Puanı: 8.7/10

thecrown 304 unit 00289 r jpg
The Crown

Peter Morgan’ın hazırladığı The Crown, Left Bank Pictures ve Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen, tarih konulu bir dizi. IMDb puanı 8.7 olan bu diziyi derlemelerimizden bulduğumuzu açıkça söylemeliyim. Birçok kişi tarafından beğenen bu dizi kesinlikle izlenecekler listesinde 3. sırada yer alıyor. Unutmadan hatırlatmak isterim; bu dizi önerilerini derlediğimizi lütfen unutmayın. Dizi, Kraliçe II. Elizabeth’in saltanat dönemini anlatan bir biyografiyi konu ediniyor.

4. GLOW

3 sezon, 30 bölüm | IMDb: 8/10

glow season 3
GLOW

GLOW adlı dizi 1980’li yıllarda geçiyor. Dizide çeşitli uyumsuzlukları görmeniz mümkün. Dizideki kahramanlar her ne kadar güçsüz ve başarısız olsa da karakterlerin birçoğuna aşık olmamak elde değil. Kesinlikle başarısızlığı müthiş gösteriyorlar. Başarılı bir dizi olduğu için kaçırmayın derim. Dizide çok farklı konular ele alınıyor. Mutlaka bu konuları görün.

5. The Witcher

2 sezon, 16 bölüm | IMDb Puanı: 8.5/10

graded witcher 104 unit 01245 rt p3725wm7f jpg
The Witcher

The Witcher, senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılan ve Netflix’te yayımlanan fantezi drama türündeki Amerikan yapımı internet dizisi. Dizinin ilk iki sezonu için çok büyük beklentiler olduğunu hatırlıyorum. Bu beklentileri kesinlikle karşıladı. Peki gelecek sezonlarda neler olacak? Beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz. Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanan dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019 tarihinde yayımlandı.

6. The Umbrella Academy

3 sezon, 30 bölüm | IMDb: 8.9/10

the umbrella academy s2
The Umbrella Academy

Keyifli ve rahatlatıcı bir zaman geçirmek istiyorsanız bu diziyi kesinlikle tavsiye ederim. 2 sezon ve 20 bölümden oluşan The Umbrella Academy süper kahramanların dizisi. Hemen yukarıda gördüğünüz görselki kişilerin belli güçleri var. Müthiş eğlenceli ve aile dizi diyebilirim.

7. Russian Doll

2 sezon, 15 bölüm | IMDb: 7.8/10

russian doll jpg 3
Russian Doll

İzlerken oldukça merak ettiren sürekli replay tuşuna bastığımı düşündüren bir dizi. Sonunda neden böyle oldu ki ya diye bir soru soruyorsunuz ve diziyi ağzınız açık bitiriyorsunuz. Şaşırmamanız elde değil. Her gününüzü hayatınızın son günü gibi yaşıyor olsaydınız ne olurdu? İkinci sezonuyla gerçekten ilginç bir deneyim yaşatan bir dizi. Böyle bir hayat yaşamayı ister miydiniz? Ben emin değilim.

8. Peaky Blinders

6 sezon, 36 bölüm | IMDb Puanı: 8.8/10

peaky blinders feat
Peaky Blinders

Sanırım izlemeyen yoktur. Fakat listemizde 8. sırada yer bulan Peaky Blinders ilk 2 bölümüyle sizi biraz sıkabilir. İzlemeye başlamadan önce kafanızın dağınık ve sakin olduğundan emin olmanızı öneririm. Çünkü birkaç kere başlayıp bıraktığım fakat sonrasında sakin bir kafayla izleyebildiğim güzel bir dizi. Zaten IMDb puanı da oldukça yüksek nadir ve güzel dizilerden. Eğer hala izlemeyenler varsa da kesinlikle kaçırmamanız gereken bir dizi. Hangi karakteri daha çok seveceğinizi ilerleyen bölümlerde şaşırabilirsiniz.

9. Orange is the New Black

7 sezon, 91 bölüm | IMDb: 8.1/10

orange is the new black
Orange is the New Black

7 sezon 91 bölümden oluşan Orange is the New Black adlı dizi mizahla karıştırılmış güzel bir dizi. İlk 3 sezonu oldukça başarılı olan bu diziye hala devam ettiğimi söylemeliyim. Oyunculuk, senaryo ve hikaye gerçekten harika ve bağımlılık yaratıyor. Eğer işkolik birisi olduğunuzu düşünüyorsanız bu önerdiğim dizilerin birçoğuna başlamamanızı da öneririm. Çünkü bu listedeki dizileri izleyemezseniz çok özleyebilirsiniz.

10. Mindhunter

2 sezon, 19 bölüm | IMDb Puanı: 8.6/10

667 Mindhunter 107 unit 01740R5
Mindhunter

Mindhunter, 13 Ekim 2017 tarihinde Netflix’te başlayan bir Amerikan suç drama internet dizisi. Konusu, Mark Olshaker ve John E. Douglas yazarları tarafından kaleme alınan Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit romanı üzerine kurulu. Dizinin gerçek bir hayat hikayesi olduğunu da vurgulamak isterim. 2 sezon 19 bölümden oluşan bu güzel dizinin IMDb puanı ise 8.6, kesinlikle izlemeye değer bir puan olduğu aşikar. Hala izlemediyseniz hızlı bir şekilde listenize alabilirsiniz.

11. American Vandal

2 sezon, 16 bölüm | IMDb Puanı: 8.2/10

american vandal s2
American Vandal

Bu ne ya? Diyerek devam eden dizi size bir sonraki bölümü o kadar çok merak ettiriyor ki kendinizi izlemek zorunda bırakıyorsunuz. Merak ettiğiniz bu dizide oynayan herkese suçlu gözüyle bakmanız mümkün. ‘Suçlu şu’ dediğiniz an suçlunun o olmadığını da görebilirsiniz. Son zamanlarda Twitter’da önerdiğimiz Clickbait dizisine oldukça çok benziyor. Ancak çekim, oyunculuk, konuların işleniş tarzı vs. çok çok farklı. Bu tür merak ettiren dizilere meraklıysanız mutlaka göz atın.

Kaspersky VPN

Bir VPN kullanırken neye dikkat ediyorsunuz? Gizlilik, güvenlik, ekstra özellikler ya da ucuz olması gibi birçok şeye de dikkat ediyor olabilirsiniz. Kaspersky VPN, ekstra özellikler sunan bir VPN hizmeti. Ekstra özellikleri arasındaki en önemli özellik ise kill switch özelliği. Kill switch özelliği sayesinde herhangi bir sızıntı anında engellenir ve bilgileriniz ya da internetteki ayak iziniz herhangi bir şekilde (örneğin: internet servis sağlayıcınıza) iletilmez. Bunun yanında Kaspersky VPN, son güncelleme ile gizlilik ve güvenlik odaklı birçok güncelleme yaptı. Mobil cihazlara OpenVPN desteği, bölünmüş tünel protokolü gibi yeniliklerin yanında AES256 şifreleme ve hız konusunda güncellemeler yapıldı. Linux, Chromebook, FireTICK gibi hizmetlerde artık Kaspersky VPN çalışıyor ve Torrent destekliyor. Ayrıca son güncelleme ile pil koruma desteği de geldi. Yani kısacası artık güçlü sunucularla bu VPN hizmetini kullanırken şarjınızı artık neredeyse çok az yiyecek.

Kaspersky VPN‘in bu özelliğinin yanında en dikkat çekici özelliklerinden birisi de ABD ve İngiltere’deki dizi, film, anime ve belgesel içeriklerine hızlıca erişebiliyor olmanız. Yapmanız gereken tek şey VPN hizmetini kurduktan sonra ABD ya da İngiltere sunucusunu seçmek. Örneğin ABD sunucusunu seçer ve Netflix’e girerseniz Netflix bu güncellenmiş sunucuyu görmüyor ve siz de mutlu bir şekilde ABD’de olup Türkiye’de olmayan Netflix dizi, film ya da belgesel içeriklerinden hangisini istiyorsanız onu hızlıca izleyebiliyorsunuz.

Netflix İle İlgili Az Bİlinen Özellikler:

  • ”IMDb Ratings for Netflix” adlı Chrome eklentisini indirdiğiniz zaman, Netflix’in bütün dizi ve filmlerinin IMDb puanlarına hızlıca erişmeniz mümkün.
  • Netflix yükleme hatası ile karşılaşıyorsanız “Shift + Ctrl + Option + S” tuşlarına aynı anda tıklayın ve bit hızını düşürün. Bu sorun hızlıca çözülecektir.
  • Kontrast ya da renk ayarları canınızı sıkan diziler varsa “Video Adjust for Netflix” adlı Chrome eklentisi ile bu ayarları dilediğiniz gibi değiştirmeniz mümkün.
  • Netflix internetinizi fazla mı tüketiyor? Aslında bunun bir çözümü var. Hızlıca ayarlar sekmesine girin ve “Cellular Data Usage” kısmından “Save Data”yı seçin. Buradan hücresel veri miktarını ayarlama imkanı sunulmuş. Unutmayın bunu ayarladıktan sonra Netflix video kalitesi değişecektir.
  • Netflix’e yazarak dizi veya film isteğinde bulunabileceğinizi biliyor muydunuz? Hemen bu linkten bunu yapmanız mümkün: https://help.netflix.com/tr/titlerequest fakat unutmayın Netflix’e yazacağınız dizi büyük ihtimalle ABD’deki Netflix içeriklerinde mevcuttur. Önerdiğimiz bu VPN hizmeti sayesinde o dizi veya filmlere hızlıca erişebilirsiniz.
İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

az-bilinen-akıllı-ürünler

Az Kişinin Bildiği Akıllı Ev Cihazları! Akıllı Çataldan Akıllı Tuvalete Her Şey!

hangi arama motorunu kullanmalıyım - arama motoru - arama motorları - hangi arama motoru daha iyi

Hangi Arama Motorunu Kullanmalıyım? Doğru Arama Motoru Nasıl Seçilir?