in

VPNler ile İlgili Yaşanan 5 Sorun ve Bu Sorunların Çözümleri!

kaspersky vpn sorun ve çözümleri - kaspersky vpn - kaspersky hakkında - kaspersky vpn güvenli mi
kaspersky vpn sorun ve çözümleri - kaspersky vpn - kaspersky hakkında - kaspersky vpn güvenli mi

VPNler ile İlgili Yaşanan 5 Sorun ve Bu Sorunların Çözümleri!

VPNler ile ilgili yaşanan bazı ana problemlerin olması kesinlikle can sıkıcı. Bu içeriğimizde VPNler ile ilgili olarak birçok kişinin başına gelmiş veya birçok kişinin başına gelmesi ihtimal sorunları ele alacağız. Bu sorunları seçerken kişilerin en çok yakındığı problemleri ele almak istedik.

Öncelikle içeriğe geçmeden önce bazı soruları anımsatmak ve birkaç konuyu da tekrar etmek istiyoruz.

Eminiz ki herkes hayatında en bir kez VPN kullanmıştır. Kullanmış olduğunuz VPN hizmetinin ne tür özellikleri vardı? Sizlere ek özellikler sunuyor muydu? Şifrelemesi, gizlilik ve güvenlik konusundaki tutumu neydi? Kişisel verilerinizden oluşan kayıtlar tutuyor muydu? Ve önemlisi bu hizmet ücretsiz miydi?

Çünkü ücretsiz VPN hizmetlerini kullanan kişiler genellikle o hizmetleri gerçekten de ücretsiz olarak kullandığına inanıyor. Hayır, durum kesinlikle böyle değil. Normal olarak satın alacağınız herhangi ücretli bir VPN hizmetinin ücretsiz bir VPN hizmetinden daha ucuz olduğunu kesinlikle anlamak gerekiyor.

Bir VPN hizmetinin temel amacı gizlilik ve güvenliktir. Bu gizlilik ve güvenliği biraz açacak olursak girilen web sitelerinin veya internet servis sağlayıcılarının (örnekler çoğaltılabilir) sizleri takip etmesini durdurmak ve ağ üzerindeki dolaşımınızı güvenli hale getirmek. Peki ücretsiz VPN hizmetleri bunu sizce yapıyor mu? Eğer bir hizmet size reklam gösteriyorsa kesinlikle yapmıyordur. Bundan emin olabilirsiniz. Kişisel verilerinizi toplayabilen ücretsiz VPN hizmetleri herhangi bir talep doğrultusunda bütün verilerinizi talep eden kişi ya da kuruma direkt olarak verebilir. Geçmişte bu tür birçok olay yaşandı ve yaşanmama gibi bir ihtimali de yok. Fakat kayıt tutmayan, şifrelemesi güçlü, kill switch özelliği sunan hizmetlere göz atmanızda fayda var. Siz ne önerirsiniz diyenler için buraya bir link bırakıyoruz.

Buradan ürünü inceleyebilirsiniz: http://kas.pr/134j

Önerimizi ücretsiz olarak (deneme sürümünü) kısa bir süreliğine kısıtlı olarak kullanmanız mümkün. Kesinlikle hızı, güvenliği ve kullanımı kontrol etmek için deneme sürümünü kullanmanızı tavsiye ederiz. Fakat size güveniyoruz, bir sorun çıkmayacağına inanıyoruz derseniz yıllık olarak satın alabilirsiniz. 1 yıllık olarak satın aldığınızda 5 farklı kişi bu ürünü kullanabilir. Ya da 5 farklı cihazda (telefon, tablet, bilgisayar vs.) aynı anda bile kullanabilirsiniz. Yıllık alım kesinlikle daha uygun. Aylık alımda ise ilk ay %70 indirimli!

Ürün ile ilgili inceleme yazımızı merak ediyorsanız bu başlığa tıklayarak hızlıca içeriği okuyabilirsiniz: İnceleme: Kaspersky VPN Secure Connection İncelemesi!

Şimdi sorunları ele alalım!

VPNler ile İlgili Yaşanan 5 Sorun:

1. VPN’i kurmayı bilmiyorum:

Konuyu Kaspersky VPN üzerinden ele alacak olursak kurulumu ve kullanımı oldukça kolay bir VPN hizmeti. Birçok VPN hizmetinden farklı olarak sizlere özel bir profil oluşturuyor. Bu profil sayesinde Türkçe hızlı teknik destek bile alabiliyorsunuz. Türkçe dil desteği birçok VPN hizmetinde olmadığı gibi bu profil ayarları üzerinden aynı zamanda lisanslarınızı ailenizle de paylaşabiliyorsunuz. 5 kişiye kadar dilediğiniz kişiyle lisansınızı paylaşmanız mümkün.

Peki kurulumu nasıl yapılıyor?

Normal bir şekilde uygulamayı, uygulama marketten (Google Play, App Store) indirin ve çalıştırın. Gerekli onayı verin ve kullanımı hazır. My Kaspersky üzerinden bir profil oluşturun. Bu profil üzerinden lisans dağıtımı yapabilirken aynı zamanda bütün Kaspersky ürünlerini uzaktan da yönetebilirsiniz. Yükleme paketlerini My Kaspersky üzerinden indirmeniz de mümkün.

  • Sunucular: Eğer deneme sürümü kullanıyorsanız ne yazık ki sadece tek bir sunucuya erişebilirsiniz. Fakat lisans satın aldıysanız (Fiyatlar artmadan almanızı öneririz çünkü bazı sosyal medya platformları temsilci atamadığı için kısıtlanacaklar. Örneğin: Twitter, Pinterest vs.) Buraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz. birçok sunucuya erişebilirsiniz. Eriştiğiniz sunucularda Kill Switch özelliği varken aynı zamanda Netflix’in ABD ve İngiltere’deki dizilerine de hızlıca erişmeniz mümkün. Sakın bulunduğunuz ülkede Netflix dizileri çok kötü diye üzülmeyin. Çünkü ABD ve İngiltere içerikleri size 10.000’den fazla yeni ve güzel içerik sunuyor.
  • Konum: Mümkün olan en hızlı bağlantıyı istiyorsanız, coğrafi konumunuza en yakın sunucuyu seçmeniz gerekebilir. Bu yüzden genellikle Almanya sunucuları çok fazla yoğun oluyor. Bu konuya dikkat.

    Ürünü kullanmak aslında oldukça basit; açın ve güvenli gezinin. Aynı zamanda yeni dizilere erişin, yasakları – sansürleri ve engellemeleri aşın.

2. Bağlantım Çok Yavaş:

Eğer bağlantınız yavaşsa deneyebileceğiniz bazı seçenekler mevcut:

  • Yeni bir sunucu seçin. Her sunucunun farklı hızlara sahip olduğunu unutmayın.
  • Başka bir cihaz ile farklı sunucuları deneyin. Bazı zamanlar eski işletim sistemine sahip veya eski model telefonlar da bu tür sorunlar görülüyor.
  • İnternet servis sağlayıcınızla iletişime geçin. Bazı internet servis sağlayıcıları ne yazık ki size sözünü verdiği internet hızını sizlere sunmayabilir.
  • Geçici olarak antivirüs uygulamanızı durdurun. Sadece hızınızı test etmek amacıyla bu işlemi uygulayın. Sonrasında hızlıca tekrar antivirüs uygulamanızı aktif edin.

3. Bağlantım Sürekli Düşüyor:

Bağlantı sorunları, VPN’lerle ilgili en yaygın sorunlardan birisi. Birçok şey bu soruna neden olabilir.

  • Çakışan yazılım: Güvenlik duvarınızı ve antivirüs gibi VPN’inizle çakışabilecek diğer hizmetleri kontrol edin. Çalışıyorlarsa, geçici olarak devre dışı bırakın.
  • Sorunlara neden olan diğer programlar: Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Bazen çalıştırdığınız bir programla ilgili bir sorun olabilir.
  • Tıkanıklık: Bağlanmaya çalıştığınız bir sunucuyu çok sayıda kişi kullanıyorsa bu bir sorun olabilir. Farklı bir sunucuya yeniden bağlanmak oldukça kolay, bu nedenle farklı bir sunucuyu deneyin.

4. VPN Açıkken Yayın Yapamıyorum:

Birçok VPN, yayın hizmetlerini kullanırken ne yazık ki aktif olarak çalışmıyor. Bu da probleme yol açıyor. Ayrıca bazı VPN hizmetlerini satın alsanız bile bu tür sorunları maalesef çözemiyorlar. Bu yüzden itibarı yüksek VPN hizmeti önerimize göz atmayı unutmayın: http://kas.pr/134j

  • VPN hizmeti sitenizi kontrol edin.
  • İnternet bağlantınızı kontrol edin.
  • Sunucuları değiştirmeyi deneyin.
  • Eğer bu tür sorunlar devam ediyorsa önerimize göz atmanızı tekrardan tavsiye ederiz. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız anında Türkçe olarak şirket ile Twitter, Facebook, Instagram gibi platformlardan da iletişime geçebileceğinizi unutmayın.

5. VPN’im Windows 10’a Bağlanmıyor!

Bu sorunla karşılaşıyorsanız bu yollara başvurun:

  • VPN protokolünüzü gözden geçirin ve değiştirmeyi deneyin.
  • Farklı bir ağ üzerinden deneyin.
  • İşletim sisteminizin güncelliğini kontrol edin.
  • VPN programınızı yeniden kurun.
  • Varsa ağ bağlantısı sorunlarına göz atın ve düzeltin.
  • Yanlış tarih veya saat gibi sorunlar varsa gözden geçirin.

VPNler ile ilgili bu içeriğimizde neden öneride bulunduğumuzu şu şekilde açıkayabiliriz: Cihazları kasmayan, ucuz, 5 cihazda bile aynı anda kullanılabilen, kill switch gibi ek özellikleri bulunan, şifrelemesi güçlü, ABD’deki ve İngiltere’deki Netflix içeriklerine erişebilen (Biliyorsunuz her VPN erişemiyor) kaliteli bir VPN hizmeti. Ayrıca size güzel bir tavsiye daha vermek isterim; Eğer Netflix için bu ürünü kullanacak olursanız Subflicks eklentisi ile de hızlıca Türkçe alt yazı sorununu çözebilir ve müthiş içeriklere erişebilirsiniz. İlk ay %70 indirimli almak için burayı incelemeyi unutmayın: Kaspersky VPN!

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sosyal medya yonetimi - sosyal medya yönetim araçları - sosyal medya uygulamaları

Sosyal Medya Yönetimi İçin Uygulama Önerileri ve Taktikler!

bilgisayarım hacklenirse ne yapabilirim - telefonum hacklendi - lorentlabs- zetlorento - lorent research lab

Bilgisayar ve Telefonuma Virüs Bulaştığını Nasıl Anlarım?