in

Ücretsiz PDF Düzenleyici Derlemesi! En İyi PDF Düzenleyiciler!

ücretsiz PDF düzenleyici - PDF düzenleyiciler - smallpdf - pdf nedir - pdf düzenleyici araçlar - en iyi ücretsiz pdf düzenleme siteleri
ücretsiz PDF düzenleyici - PDF düzenleyiciler - smallpdf - pdf nedir - pdf düzenleyici araçlar - en iyi ücretsiz pdf düzenleme siteleri

Ücretsiz PDF Düzenleyici Derlemesi! En İyi PDF Düzenleyiciler!

Bu içeriğimizde ücretsiz PDF düzenleyici derlemelerini ele alıyoruz. Son zamanlarda kullanımı artan PDF ile ilgili olarak oldukça işinize yarayacağını düşündüğümüz içeriğimize hızlıca geçelim.

İşte sizler için seçtiğimiz ücretsiz PDF düzenleyici uygulamalar:

  • Microsoft Word: Eğer neredeyse bütün cihazlarda mevcut olan bir Microsoft Word uygulamasına sahipseniz diğer uygulamaları okumanıza gerek bile yok. Çünkü PDF düzenleme işlemini Microsoft Word üzerinden hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sejda PDF Editor: Bu PDF editör ile dosyalarınızı farklı web sitelerine hızlıca ekleyebilirsiniz. Bir imza aracı varsayılan olarak varken aynı zamanda resim, şekil, boş sayfa, köprü vb. gibi şeyleri de eklemenize olanak tanıyor. Her ne kadar ücretsiz olsa da her saat sadece 3 PDF kullanılmasına izin veriyor. Sonrası mı? Sonrası ücretli. Ama ücretsiz seçeneği kullanmak isterseniz oldukça başarılı duruyor. Unutmadan şunu da söylemeliyim: 50 MB’den büyük dosyaları düzenlemiyor. Sayfa sınırı da mevcut. 200’den fazla sayfaya sahip bir belgeniz varsa bunu düzenleyemezsiniz.

İlgili: Web Sayfaları PDF Olarak Nasıl Kaydedilir? (Reklamsız ve Görselsiz)

  • Inkscape: Bu araçta da yine diğerlerinde olduğu gibi PDF metinlerinizi hızlıca düzenleyebilirsiniz. Grafikleri manipüle etme özelliği mevcut. Görüntü düzenleme seçenekleri de oldukça fazla. Tasarımsal olarak biraz yorabilir fakat ihtiyaç varsa yine kullanılabilecek araçlar arasında yer alıyor. Eğer bir PDF dosyası üzerinde resim veya görüntü ile ilgili çalışmalar yapmak istiyorsanız bu araç doğru adres olabilir.
  • PDFescape Online PDF Editor: Bu çevrimiçi editör, direkt tarayıcınızdan girebileceğiniz bir araç. İçerisinde de farklı ekstra özellikleri mevcut. PDF sayfalarını hızlıca silip yenilerini eklemeniz mümkün. Yine diğer araçlarda olduğu gibi kendi hazırladığınız metinleri veya resimleri eklemenize imkan tanıyor. Bu aracı kullanan bazı kişiler mevcut metinleri düzenleyemedikleri için pek sevmediğini söylese de PDF ve sayfa konusunda sınırlaması olması biraz üzücü. Sayfa sınırı 100, MB sınırı ise 10 MB.
  • PDF-XChange Editor: PDF’deki metinleri tanımlayabilmek için OCR kullanan bu araç, PDF dosyalarınıza QR kodları eklemenizi destekliyor. Diğer seçeneklerde henüz olmayan bu özellik aslında bu aracı bir tık öne çıkartıyor. Ücretsiz sürümü her ne kadar kullanılabilir olsa da asıl olan olay bu araçta premium hesapta. Fakat konumuz premium hesaplar olmadığı için pek fazla değinmeyeceğiz. Bu aracı kullanırken PDF’leri bilgisayarınızdan, bir URL’den, SharePoint, Google Drive ve Dropbox’tan yükleyebilirsiniz. Düzenlenen PDF’yi bilgisayarınıza veya bu bulut depolama hizmetlerinden herhangi birine kaydedebilirsiniz.

İlgili:

  • Smallpdf Online PDF Editor: Tamamen ücretsiz olan bu araç, çeşitli kaynaklardan PDF yüklemenize imkan sunuyor. PDF dosyalarınıza daha fazla resim ve metin eklemeye izin veriyor olması güzel fakat günde sadece 2 PDF yükleyebilir veya kaydedebilirsiniz. Şekilli içe aktarma özelliğini destekliyor. Nesnenin ana rengini ve çizgi rengini ve ayrıca kenarının kalınlığını değiştirebilirsiniz. Herkesin bu PDF dosyanızı indirebileceği bir bağlantı linki oluşturabilirsiniz. Bunun yanında PDF dosyanızı bir bulut uygulamasına mı yoksa cihazınıza mı indirileceğini seçebilmeniz mümkün.

Bu araçların yanında LibreOffice, PDF BOB veya PDFelement gibi araçlara da göz atabilirsiniz. Lorentlabs üzerinden farklı içeriklerimize hızlıca erişebilirsiniz.

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

netflix-benzeri-siteler-alternatifleri-ücretsiz-benzer-siteler

Netflix Alternatifi En İyi 8 Ücretsiz Platform!

Kripto Para Çıkarmak için ne yapılmalı?Kripto Para Çıkarmak için ne yapılmalı?

Kripto Para Çıkarmak için Ne Yapılmalı?