in

Ücretsiz PDF Okuyucular! 5 Ücretsiz Uygulama!

JPG'yi PDF'ye Dönüştürme
JPG'yi PDF'ye Dönüştürme

PDF dosyalarınızı görüntülemek için pek çok alternatifiniz var. Bu uygulamalar PDF okumanıza ve düzenlemenize izin veriyor. Ancak bu uygulamalar arasından bir tercih yapmak sizi zorlayabilir. Bunun en büyük nedeni bu uygulamaların sunduğu özelliklere göre ücret talep etmeleri. Tabii bu ücretleri geliştiriciler hak ediyor ona sözümüz yok. Ancak PDF dosyaları hayatınızda önemli bir yer kaplamıyorsa ve profesyonel hayatınızda PDF dosyaları ile pek ilginiz yoksa bir uygulamaya para vermek istemiyor olabilirsiniz. Bu içeriğimizde PDF dosyaları görüntülemenize ve dosyalar üzerinde değişiklik yapmanıza izin veren uygulamaları listeleyeceğim. Ücretsiz PDF okuyucular listemiz sizlerle. Keyifli okumalar!

1) Bullzip PDF Studio

Mevcut PDF uygulamanızı sayfaları düzenleyebilen, başka sayfalar ile değiştirebilen veya sayfaları birleştirebilen bir uygulama ile değiştirmek istiyorsanız Bullzip tam size göre. Sunduğu arayüz ve kolay kullanım ile Bullzip PDF Studio sayesinde dilediğiniz işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca dosyaları düzenlemek için araç çubuğundan dilediğiniz işlemi seçin ve işlemi uygulamak istediğiniz bölgeyi işaretleyin. Bullzip PDF Studio ile dosya düzenlemek işte bu kadar kolay. Listedeki tüm uygulamalar gibi ücretsiz olması ise ayrı bir güzelliği!

2) PDF Split and Merge Basic

Sıradaki uygulamamız PDF Split and Merge Basic. PDF SAM olarak da bilinen uygulama daha çok dosya düzenleme üzerine kodlanmış. Sunduğu araçlar ile dilediğiniz şekilde dosyalarda düzenlemeler yapmanız mümkün. Ayrıca gelişmiş bir düzenleme aracına sahip PDF SAM dosyaları sıkıştırmanıza da olanak sağlar. Yani büyük boyutlu dosyalar ile çalışıyorsanız bu uygulama tam size göre. Her ne kadar PDF görüntülemenize izin verse de daha çok düzenleme işlemlerini merkeze aldığını belirtelim.

3) Sejda PDF

Sunduğu özellikler ile Adobe programlarını aratmayan bir uygulama Sejda. Eğer ciddi düzenlemeler yapmak istiyorsanız ve Adobe uygulamalarına para vermek istemiyorsanız Sejda’yı denemenizi tavsiye ederim. Bunun nedeni ücretsiz sürümün özellik sınırının olmaması. Ücretsiz versiyonu ile dilediğiniz özelliği sınırlı sayıda dosya için kullanabiliyorsunuz. Her gün 200 sayfa ve 50MB boyutunda dosyalarda dilediğiniz işlemi gerçekleştirmenize olanak sağlar. Bu da PDF formatı için oldukça yüksek bir boyut diyebiliriz.

4) Scribus

Hem mevcut PDF’leri okumak hem de PDF oluşturmak için bir araç arıyorsanız Scribus tam size göre. PDF okumanıza izin vermesinin yanı sıra sunduğu gelişmiş PDF oluşturma özellikleri ile oldukça kaliteli bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca dilediğiniz şekilde görsel ve kullanışlı çerçeveler ekleyerek PDF’leriniz süsleyebilirsiniz. Scribus’a özgü araçlar ve kolay kullanımlarını deneyimlemek istiyorsanız kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

5) Inkspace

Bir vektör düzenliyicisi olan Inkspace PDF formatı özelinde düzenlemeler yapmanıza izin verir. Bir grafik düzenleyici olarak resimleri değiştirip kaldırabilir veya mevcut resimleri taşıyıp yeniden boyutlandırabilirsiniz. Grafik düzenliyici olmasından dolayı pek çok özgü özelliği mevcut. Ancak grafik düzenleyici olması yazıları düzenleyemediğiniz anlamına gelmesin. Yazıları ve dosyaları dilediğiniz şekilde düzenlemeniz mümkün. Tüm platformlar arası çapraz bağlantı sağlayabilmeniz ise ayrıca beğendiğim bir özellik oldu. Eğer hem yazı hem de görsel içeren bir PDF dosyası görüntüleyip düzenleyecekseniz Inkspace tam size göre.

Bu içeriğimizde ücretsiz PDF okuyucular listesi hazırlamaya çalıştım. Umarım ihtiyaçlarınızı karşılayacak uygulamaları listeye dahil edebilmişimdir. Ayrıca listedeki tüm uygulamaların ücretsiz ve tüm platformlar için kullanılabilir olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sağlıcakla kalın!

İlgili :

4/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

NBA Top Shot nedir

NBA Top Shot Nedir? Özellikleri Nelerdir?

coti4

Coti Coin Nedir? Coti Coin Nereden Alınır? (2022 – Güncel)