in

OKX Jumpstart Etkinliği: ORB (KlayCity) Yakında OKX Jumpstart’ta!

klaycity-okx-jumpstart
klaycity-okx-jumpstart

OKX Jumpstart Etkinliği: ORB (KlayCity) Yakında OKX Jumpstart’ta!

Global kripto para borsası OKX, yeni bir Jumpstart etkinliği duyurdu. Bu Jumpstart etkinliğinde ORB token’a yer verildi. Bu içeriğimizde Jumpstart nedir? Jumpstart etkinlikleri hakkında bilgiler ve ORB token ile ilgili detaylara değineceğiz.

OKX Jumpstart Nedir?

İçeriğimize geçmeden önce OKX Jumpstart nedir? Sorusunu hızlıca cevaplayalım. OKX Jumpstart, kısaca stake ederek stake süresi boyunca ekstra gelir elde edilebilen bir etkinlik. Peki yakında gelecek olan KlayCity (ORB) etkinliği tam olarak nasıl bir şey?

KlayCity, merkezi olmayan bir sanal dünya. Günümüzde metaverse projeleri o kadar çok gelişti ki KlayCity inanılmaz gerçekçi bir proje. KlayCity’nin ORB token’ı ise 21 Mart 2022 TSİ 05.00’dan itibaren OKX‘in Jumpstart kategorisinde yerini alacak.

Eğer OKX Jumpstart kategorisine nasıl erişim sağlayabilirim diye sorarsanız aslında oldukça basit.

OKX’in resmi web sitesine girin. Ardından üstte bulunan kategorilerden Finansal Hizmetler butonunun üstüne gelin ve Jumpstart butonuna tıklayın. İşte bu kadar!

ORB Token Satışına Nasıl Katılabilirim?

Global kripto para borsası çok yakında OKX Jumpstart etkinliğinde ORB Token satışını duyuracak. Tarih ise 21 Mart 2022 TSİ 05.00. Peki bu etkinliğin detayları neler?

  • Satış fiyatı: 1 ORB = 0.035$
  • Satılacak toplam miktar: 10.000.000 ORB
  • Bireyler için minimum katılım tutarı: 1 ORB
  • Bireyler için maksimum katılım tutarı: 50.000 ORB
  • KlayCity NFT sahiplerine faydaları: Ek katsayı bonusu alabilirler.

Etkinliğe katılmayı isteyen kullanıcıların KYC 2 kimlik doğrulamasını tamamlaması gerekiyor. Eğer KYC 2 kimlik doğrulamasını tamamlamadıysanız ne yazık ki etkinliğe katılamıyorsunuz. Ayrıca kullanıcıların toplam işlem hacminin de katılımdan önceki 30 gün içinde 5000 doların üzerinde olması gerekiyor.

Token satışına nasıl katılabilirsiniz?

  • Token satışına yalnızca OKB ile katılabilirsiniz;
  • Kur oranı, OKX Jumpstart’a bağlı olarak, satış gününden önceki gün, saat 19:00 TSİ’de güncel OKB fiyatı ile teyit ediliyor.

Token Paylaşım Katsayısı:

  • Paylaştırma süresi sona erdiğinde, tokenlar kullanıcıların OKX Fonlama Hesabına kredilendirilecek ve karşılık gelen OKB miktarı düşülecektir. Katılım için kitlenilen kalan tüm OKB miktarı serbest bırakılacaktır.

KlayCity Hakkında:

KlayCity, Klaytn blok zinciri üzerine kurulu merkeziyetsiz bir P2E (Play to Earn) oyunudur. $ORB token’ları, yeni bölgeleri keşfetmek veya mevcut bölgeleri geliştirmek ve LAY007 popülasyonunu artırmak için kullanılabilir. Tüm oyun merkeziyetsizdir ve P2E ortamı yaratmak için stake, mint ve token burn işlemlerini kullanır.

Yıl 2080 ve bildiğimiz dünya artık eskisi gibi değil. Yıllarca süren küresel ısınma ve kirlilikle harap olan popüler merkezlerin çoğu çoktan yok oldu. Hayatta kalan birkaç ayrıcalıklı kişi sonunda LAY007’de tecrübe kazandı. Yeni nesil, bir önceki nesli kasıp kavuran kirliliği temizlemek için teknolojiyi sonunda mükemmelleştirdi ve yeniden popülasyonun artmasını mümkün kıldı. İnsanlığın tek amacı var: LAY007’leri geliştirmek ve hayatta kalmak için dünyayı temizlemek.

KlayCity’de gördüğünüz dünya, içinde yaşadığınız dünya ile aynı değil.

Amaç basit: Yeniden Dünya’da yaşayın, kaynakları toplayın, insanlığı yeniden inşa edin ve bölgenizi genişletin.

KlayCity, NFT sahiplerinin oyunun keyfini çıkarırken yönetebileceği, keşfedebileceği ve kazanabileceği bir P2E metaverse’üdür. 1.000 yeni lider alın, $ORB’nizi biriktirerek yeni haritaların kilidini açın ve imparatorluğunuzu büyütün.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında temel alınmamalı ve yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olmalı ve eğer gerekirse bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/ kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur.

İlgili: OKX ve Manchester City Çok Yıllı İş Birliğini Duyurdu!

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

uefi

Uefi Nedir? UEFI Özellikleri Nelerdir?

VITE coin nedir

VITE Coin Nedir? Vite Projesinin Avantajları Nelerdir?