in

Black Friday VPN | VPN’de Bize Özel %50 İndirim! Fırsatı Kaçırma!

kaspersky vpn - kaspersky vpn secure connection - kaspersky vpn black friday - %50 indirimli vpn
kaspersky vpn - kaspersky vpn secure connection - kaspersky vpn black friday - %50 indirimli vpn

Black Friday VPN|VPN’de Bize Özel %50 İndirim! Fırsatı Kaçırma!

Black Friday için sadece bizim profil ve web sitemize özel %50 indirimi sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Peki bu %50 indirim nereden çıktı? Neden dünyanın hiçbir yerindeki Kaspersky ofisinde bu %50 indirim yokken bize verildi? Gelin biraz bu konuları ele alalım ve tabi ki bu Kaspersky VPN hizmetinin detaylarına yakından göz atalım.

Kaspersky VPN detaylarına inmeden önce ilk olarak indirim kodundan ve bu kodu nasıl kullanacağınızdan, süresinden vs. bahsedelim.

Bu indirim bugün itibariyle (26 Kasım 2020) başladı ve 29 Kasım 2020, 00.00’a kadar devam edecek.

Kaspersky VPN hizmetini incelemek için veya %50 indirim ile satın almak için buraya tıklayabilir veya bu linkten erişim sağlayabilirsiniz: kas.pr/134j Neden bu VPN hizmetinden faydalanmamız gerektiğini de gelin şimdi madde madde inceleyelim.

Kaspersky VPN Hizmetinden Neden Faydalanmalıyım?

  • Kaspersky VPN sunucularının birçoğu rakip VPN hizmetlerinin hızına göre oldukça daha iyidir. (Not: Bireysel olarak bunu test edebilirsiniz. Test sürecinizde kullandığınız internetin kotasını, hızını ve kalitesini not almayı unutmayın.
  • 5 – 9 – 14 göz ülkesinde bulunmuyor. 5 – 9 – 14 göz ülkesi nedir? Neden bu kadar önemli bir durum diye soran arkadaşlarımız hemen şu içeriğimize göz atabilir ve tekrar bu içeriğimize dönebilir: Büyük Kardeş Sizi İzliyor! 5 – 9 – 14 Göz Nedir?
  • Kayıt tutmuyor. Herhangi bir hükümet yetkilisi ya da merkezi bir otorite tarafından bilgi talep edildiğinde kayıt tutmadığı için paylaşabileceği kişisel veriniz yok.
  • Sunucu sayısını gün geçtikçe artırıyor.
  • ABD ve İngiltere’deki Netflix içeriklerine erişebiliyor. Biliyorsunuz bunu birçok VPN hizmeti gerçekleştiremiyor.
  • Sadece Netflix değil, Amazon Prime gibi platformların yurtdışındaki içeriklerine erişebiliyor. Alt yazı seçenekleri için (Netflix dahil) Subflicks gibi eklentileri kurmanızı öneririz.
  • İnternetteki adımlarınızı şifreliyor, bu sayede yaptığınız işlemleri internet servis sağlayıcıları, merkezi otoriteler, reklam verenler ve giriş yaptığınız web siteleri göremiyor.
  • Açık ağdaki tehlikelerden ve siber korsanlardan sizi koruyor.
  • Kullanımı basit arayüzü sayesinde her işleminizi neredeyse birkaç tık ile yapabiliyorsunuz.
  • 256 bit şifreleme sunuyor.
  • En sevdiğimiz özelliklerden birisi de müşteri desteği. Eğer bir problem yaşarsanız müşteri desteğine Twitter üzerinden erişin. Oldukça hızlı ve eğlenceli bir süreç ile probleminizi hızlıca çözüyorlar. Ayrıca Türkçe konuşmanız mümkün.
  • Bir VPN hizmetinde olmazsa olmaz diyebileceğimiz Kill Switch özelliği mevcut. Kill Switch nedir diye soran arkadaşlarımız için hemen buraya bakmalarını öneririz: Kill Switch Nedir? Neden Kill Switch Özelliği Olan Bir VPN Kullanmalıyım? Bu özelliklerin yanında tabi ki birçok ekstra özellik de sunuyor. Bu özelliklere ve detaylara sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Black Friday indiriminden yararlanıp bizlere özel yapılan %50 indirimle satın almak içinse buraya tıklayabilirsiniz. Kaspersky VPN ürününü %50 indirim ile almak için lütfen ‘Kodu Kullan’ bölümüne Lorento yazın. Lorento sizin kodunuz. Bu kod sayesinde %50 black friday indiriminden faydalanabilirsiniz.

İndirimden Nasıl ve Ne Zamana Kadar Faydalanabilirim?

  1. Black Friday Kaspersky VPN indirimini kullanmak için bu linke (kas.pr/134j) tıklayın.
  2. 5 cihaz 1 yıllık butonunu seçin.
  3. Hemen satın al butonuna tıklayın.
  4. İndirim kuponu kullan bölümüne tıklayın.
  5. İndirim kuponu kısmına Lorento yazın ve apply butununu tıklayın.
  6. KDV dahil genel toplamın yarı fiyatına düştüğünü göreceksiniz.
  7. Satın alma işlemini hızlıca %50 indirimle gerçekleştirin.

Not: Bu %50 indirimden sadece 26 Kasım 2020 – 30 Kasım 2020 tarihleri arasında faydalanabilirsiniz. 29 Kasım 2020 saat 00.00’a kadar bu indirim sürecek. Faydalanmanızda fayda görüyoruz. Çünkü yeni çıkan sosyal medya yasasından dolayı sosyal medya platformlarının bant genişliğinin daraltılacağı bariz. Bunun yanında VPN hizmetleri de yakın zamanda uygulama marketlerden kaldırılabilir. (Evet ne yazık ki bu bir ihtimal) Bu yüzden önceden indirmekte her zaman fayda var.

VPN dikdortgen 11
Üstteki görsele tıklayarak %50 indirimden faydalanabilirsiniz. Unutmayın; hızlı, güvenilir, indirimli ve gizliliğe önem veriyor!

İlginizi Çekebilir:

Black Friday VPN temalı içeriğimiz bittiğine göre web sitemizde farklı içerikleri okumaya devam ederek zaman geçirebilirsiniz. Konuyla alakalı olarak önerdiğimiz başlıkları gözden kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dizi önerisi - netflix dizi önerisi - en iyi dizi önerileri - abd netflix erişim - vpn ile netflix izleme

Dizi Önerisi | 14 Dizi Önerisi ve Yurtdışı İçerikleri İçin Güzel Bir VPN!

deepfake - deepfake ses - deepfake ses dolandırıcılığı - siber dolandırıcılık - siber güvenlik

Dikkat! Deepfake Ses Dolandırıcılığı Başladı! Tanıdığınız Numaralardan Arıyorlar!