in ,

2021’de Netflix’te Çok İzlendiler! Çok İzlenen 10 Dizi!

netflix

Bu içeriğimizde yer verdiğimiz diziler, 2021’de Netflix’te çok izlendiler. Bu 10 dizi, geride bıraktığımız yılda Netflix’te en çok beğenilen ve izlenen diziler arasına girmeyi başardı.

İşte bu diziler 2021’de Netflix’te çok izlendiler:

  1. Squid Game
  2. La Casa de Papel
  3. The Queen’s Gambit
  4. The Witcher
  5. You
  6. Lucifer
  7. Lupin
  8. Atypical
  9. Ragnarok
  10. Shadow and Bone

Squid Game

Squid Game, 2021 yılının eylül ayında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında oldukça geniş bir yankı uyandıran Netflix dizisidir. Dizide maddi zorluklarla boğuşan 456 kişi, sonunda para ödüllü bir oyuna katılıyor. Fakat bu son derece tehlikeli bir oyundur. Zor yaşam mücadelesini konu alan bu dizi, bıraktığı etkilerle kısa sürede birçok ödül kazandı ve dahası Netflix’in en popüler dizileri arasında zirvelere ulaştı.

La Casa de Papel

La Casa de Papel, yayıma girdiğinden bu yana izlenme rekorları kıran ve her dönem kesinlikle en çok izlenenler arasında kendine yer bulan Netflix dizisidir. Dizinin konusu: Büyük bir soygun yapmayı planlayan bir profesör, bu soyguna katılacak üyeleri aylar öncesinden özenle ve her detayını hesaplayarak eğitir. İspanya Kraliyet Darphanesi’ne karşı planladıkları soygun için harekete geçmeleriyle birlikte dizideki gerilim/dram/suç unsurları artar.

The Queen’s Gambit

The Queen’s Gambit, 2021 yılında en çok izlenenler arasına girdi. Ancak bu dizi Walter Tevis’in romanından uyarlanmıştır. Dizinin konusu: Soğuk Savaş Dönemi hikâyelerinden biridir. Bu dizi, kesinlikle çok iyi bir santranç oyuncusu olan baş karakter Beth Harmon’un hayatını konu alıyor.

The Witcher

The Witcher, geride bıraktığımız yılda fantastik ağırlıklı en beğenilen ve çok izlenen diziler arasına girdi. Uzun yıllardır elfler, cadılar, cüceler bir arada barış içinde yaşamaktadır. Dizi, farklı ırklar arasındaki bu barışın bozulmasının ardından gelişen olayları konu alıyor. Ancak diziyi diğer fantastik dizilerden ayıran önemli unsurlar var. Bunlardan biri her bölümünün ayrı bir görsel şova sahip olması.

You

Geride bıraktığımız yılda en çok izlenen psikolojik gerilim dizilerinden biri de You oldu. Dizinin konusu: New York’ta bir kitabevi işleten baş karakter Joe, bir gün kitabevine gelen Beck isminde bir kadından hoşlanır. Bu kadının dikkatini çekmek için onun hakkında çeşitli araştırmalar yapmaya başlar. Özetlemek gerekirse: Etkilendiği kadınların hayatına dahil olabilmek için ve dahil olduktan sonra da takıntılı davranışlar sergileyen bir adamın saplantıları yüzünden meydana gelen olayları konu alıyor.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2021-en-populer-internet-siteleri

2021’in En Popüler İnternet Siteleri Cloudflare Tarafından Açıklandı!

sekuritance nedir - sekuritance nasıl alınır - lorentlabs kripto para - kripto para nedir

Uyumluluk ve Oyun Endüstrisi! KYC ve AML Gerekli Mi?