in

Hangi Marvel Filmleri İzlendi? 2021 Gişe Rekortmeni Marvel!

marvel

Hangi Marvel Filmleri İzlendi? 2021’in Gişe Rekortmeni Marvel!

Bu içeriğimizden: 2021’de Hangi Marvel filmleri izlendi? Hangi Marvel filmi gişe rekortmeni oldu? sorularının cevaplarına ve detaylara ulaşabilirsiniz.

Marvel yine zirvede yer aldı

2021 yılında sinemada izlenen filmler arasında Marvel’in oranı ve gişe başarısı ciddi bir boyuta ulaştı. Geride bıraktığımız yılda Marvel filmleri, bütün gişe gelirlerinin %30’una sahip oldu. Koronavirüs salgın döneminde rekor hasılata ulaşarak son zamanların en büyük başarısına imza atan Marvel filmi ise “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok” oldu. İşte 2021 yılında gişede büyük pay sahibi olan Marvel filmleri…

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok

“Spider-Man: No Way Home” Marvel filmi, 17 Aralık’ta gösterime girdiği ilk günden gişe rekorları kırdı. Türkiye’de gösterime girdiği ilk gün 276 bin kişi tarafından izlenen film, takip eden hafta sonuyla beraber ilk üç gün sonucunda 934 bin izleyiciyi aşarak salgın döneminde rekor açılış gerçekleştiren ilk film oldu. Türkiye’de toplamda 1 milyon 696 bin kişi tarafından izlenen film, globalde 1,369 milyar dolar gişe hasılatı yaparak salgın döneminde gişe rekortmeni oldu.

Oyuncu kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch gibi isimlerin yer aldığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi, Örümcek Adam’ın kimliğinin açığa çıkması ve Doktor Strange’ye başvurmasıyla başlayan olayları konu ediniyor.

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi

İyi gişe hasılatı yapan başka bir Marvel filmi de Shang-Chi ve On Halka Efsanesi oldu. Filmin konusu: Baş kahraman Shang-Chi, yıkıcı güçlere sahip bir baba tarafından suikastçı olarak yetiştirilmiştir. Ancak Shang-Chi, bir yandan da olağanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirmeye odaklanır. Daha sonra bu kuvvetini babasının imparatorluğunu dağıtmak için kullanmaya çalışır fakat bu yola babasının düşmanıyla çıkar ve aldıkları yol boyunca pek çok süper kahramanla karşılaşır.

The Eternals

The Eternals, İnsanlık tarihi süresince dünyayı korumaya çalışan ve olağanüstü yeteneklere sahip bir grup kahramanın öyküsünü anlatıyor. Ancak beklenmeyen bir olay sonucu insanlık tehlikeyle karşı karşıya kalır. Bu noktada Eternallar tekrar bir araya gelerek düşmanlara karşı mücadele verirler.

Filmin oyuncu kadrosunu Richard Madden, Gemma Chan, Angelina Jolie, Salma Hayek gibi ünlü isimler oluşturur. Ancak bazı eleştirmenler, filmin senaryo açısından zayıf olduğunu belirtseler de film görsel şov ve oyunculuklar bakımından başarılı olmuştur.

Black Widow

Geçtiğimiz yıl en çok izlenen Marvel filmlerinden biri de Black Widow oldu. Film, baş karakter Black Widow’un hayatını konu alıyor. Özetlemek gerekirse: Black Widow, geçmiş hayatına dâir bir yüzleşme yolcuğuna çıkar. Karakterin yolculuğuyla beraber asıl olaylar başlar. Bu Marvel filmi de oyuncu kadrosu ve görsel zenginliğiyle başarıya ulaşmıştır.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seni seviyorum virüsü

Dünyanın En Tehlikeli Virüsü: Seni Seviyorum!

Pil Ömrünü Uzatma Yolları

Telefon Pil Ömrünü Uzatma Yolları! Asla Tam Şarj Etmeyin!