in

Basit Görevler ile Kupon, Trade Ödülü, Para İadesi ve Çok Daha Fazlasını Bybit ile Kazanın!

Izumi-Finance-bybit-global-kripto-para-borsası Bybit, 750.000 MOVEZ
Izumi-Finance-bybit-global-kripto-para-borsası Bybit, 750.000 MOVEZ

Basit Görevler ile Kupon, Trade Ödülü, Para İadesi ve Çok Daha Fazlasını Bybit ile Kazanın!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit, kullanıcılara çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Platforma kaydolduktan sonra basit görevleri yerine getirerek trade ödülü ve kupon gibi çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Kampanyalar hakkında detaylara ise bu içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Basit Görevler ile Kupon, Trade Ödülü, Para İadesi ve Çok Daha Fazlasını Bybit ile Kazanın!

Oldukça basit görevleri yerine getirerek, Bybit’ten başta Hoş Geldiniz Hediyeleri olmak üzere çeşitli ödüller kazanma imkânınız var.

$30 değerinde ödül kazanmak için yatırma işlemi ve alım-satım yapın

Hoş Geldiniz Hediyeleri kapsamında 30 dolar ödül kazanmak için yerine getirmeniz gereken bazı görevler vardır.

Yeni spot yatırımcıları için 10$ ödül:

Bybit’te yeni spot yatırımcıları, en az 200$ değerinde spot işlem hacmine ulaştıklarında 10$ kazanırlar. Bununla birlikte, etkinlik şu tarihleri kapsar: 13 Temmuz 2022 – 12 Ağustos 2022.

Yeni vadeli işlemler yatırımcısı için 10$ ödül:

Bybit’te yeni vadeli işlemler yatırımcısı, en az 10.000$ işlem hacmine ulaştığında 10$ ödül kazanır. Bununla birlikte, etkinlik şu tarihleri kapsar: 13 Temmuz 2022 – 12 Ağustos 2022.

3 günlük aktif yatırımcılar için 5$ ödül:

Bybit borsasında toplamda 3 gün boyunca işlem yapan kullanıcılar, 5$ ödül kazanırlar. Bununla birlikte, etkinlik şu tarihleri kapsar: 13 Temmuz 2022 – 12 Ağustos 2022.

Hatırlatma: Söz konusu işlemler için Bybit’in spot ve vadeli işlemler platformunda yer alan tüm işlem çiftleri dikkate alınır. API işlemleri geçerli olmayacaktır.

Bybit takipçilerine 5$ ödül

Sosyal medyada Bybit’i takip eden kullanıcılar, 5$ ödül kazanırlar. 13 Temmuz 2022 ile 27 Temmuz tarihleri arasında sosyal medyada Bybit’i takip ederek 5$ kazanabilirsiniz.

Yatırma çılgınlığı: Yaz Ayına Özel 3000$’a Varan Trade Ödülü

Bybit’te ilk yatırma ve alım-satım işleminizin sonunda 3000 dolara kadar ödül kazanabilirsiniz. 7 Haziran 2022 saat 13.00 (TSİ) – 17 Temmuz 2022 saat 13.00 (TSİ) tarihleri arasında geçerli olan bu etkinliğe katılan kullanıcılar, 3000 dolara varan trade ödülü kazanırlar. Bununla birlikte, trade ödülü kampanyasında daha fazla ödül almak için Bybit’e üye olduktan sonra yedi gün içerisinde yatırma işlemi gerçekleştirmeniz zorunludur. Ayrıca 24 Temmuz 2022 tarihinden önce mutlaka alım-satım işlemi gerçekleştirmiş olmanız gerekir.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında asla temel alınmamalı. Yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Eğer ihtiyacınız varsa bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/ kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur. 

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

airpod

AirPod’ları Bilgisayarınıza Nasıl Bağlarsınız?

PC

Mac Bilgisayarınızın Pil Ömrünü Nasıl Artırırsınız?