in

Bybit Launchpool Nedir? Ücretsiz Token Kazanmanın Farklı Bir Yolu!

bybit-launchpool
bybit-launchpool

Bybit Launchpool Nedir? Ücretsiz Token Kazanmanın Farklı Bir Yolu!

Bu içeriğimizde: Kullanıcıların ücretsiz token kazanmasını sağlayan Bybit Launchpool’un ne olduğuna, özeliklerine ve bilinmesi gereken detaylara yer verdik.  

Bybit Launchpool nedir?  

Bybit Launchpool, kullanıcıların hiçbir ücret ödemeden sadece token stake ederek gelir elde etmelerini sağlayan bir etkinliktir.

Günlük kazanç nasıl hesaplanır?

Öncelikle bir havuzda stake ettiğiniz token sayısı, havuzdaki öteki kullanıcılar tarafından stake edilen diğer tokenların toplam sayısına oranlanarak hesaplanmaktadır. Böylece stake ettiğiniz günün sonunda, günlük getirinizin ne kadar olduğu otomatik bir şekilde hesaplanır. Ayrıca, günlük getiriniz; etkinlik sona erdikten iki gün sonra otomatik bir şekilde Earn hesabınıza aktarılacaktır.

Stake ettiğiniz tokenları ne zaman stake’ten çıkarabilirsiniz?

Launchpool ile stake ettiğiniz tokenları istediğiniz herhangi bir zamanda geri alma hakkınız mevcut. Ancak stake ettiğiniz tokenları geri aldığınız gün için herhangi bir getiri elde etmezsiniz. Ayrıca kazancınız her gün Türkiye saati ile 03.00’da yenilenmektedir. Bununla birlikte, tokenlarınızı stake’ten çıkardığınızda, söz konusu tokenlar hemen ByFi hesabınıza otomatik bir şekilde yatar. Tokenlarınızı stake’ten çıkarmak istediğinizde ise Emirler ve İşlemler bölümüne gidin. Daha sonra Byfi Hesabındaki Launchpool seçeneğine tıklayın.

bybit-ikili-varlik-yatirimi.jpg
bybit-launchpool

Tahmini yıllık getiri yüzdesi (APY) nasıl hesaplanır?

Tahmini yıllık getiri yüzdesi, bütün kullanıcıların havuzda stake ettiği toplam token sayısından yola çıkılarak her havuza ait tahmini APY’lerin toplamını ifade eder. Ancak havuzdaki tokenların toplam miktarı ne kadar çok ise APY de o kadar düşük olacaktır.

Etkin staking miktarı nedir?

Etkin staking miktarı, bir getiri elde etmeniz için geçerli olan hesaplama sürecine dâhil olan stake ettiğiniz tokenların miktarını ifade eder.

Kimler Bybit Launchpool’a katılabilir?

Kullanıcılar, Bybit Launchpool’a katılarak ek kazanç sağlamak istediklerinde, öncelikle KYC Seviye 1 doğrulamasını gerçekleştirmek zorundadır. Ancak “Öğrenin-Kazanın” ve “Paylaşın-Kazanın” için KYC doğrulaması gerekmez. Öte yandan kurumsal kullanıcılar, bu etkinliğe katılma hakkına sahip değildir.

Sorumluluk reddi: Bu sitede yer alan kripto para türleri ve kripto para borsalarıyla ilgili içerikler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Do List

En İyi Yapılacaklar Listesi Uygulamaları!

gunster-metaverse-gsts-2

Bybit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel 5.000 GSTS Hediye!