in

En İyi Kimlik Hırsızlığından Koruma Programları!

kimlik hirsizligi

En İyi Kimlik Hırsızlığından Koruma Programları!

Bu içeriğimizde, internet kullanıcılarını kimlik hırsızlığından koruyan en iyi güvenlik programlarına yer verdik.

En İyi Kimlik Hırsızlığından Koruma Programları:

IDShield

IDShiel, kendi hizmetlerine Trend Micro’nun güvenlik araçlarını da ekleyerek; kimlik hırsızlığına ve diğer saldırılara karşı geniş bir güvenlik paketi sunar. Bununla birlikte, programdan ilk ay ücretsiz olarak faydalanmak mümkün. Ancak bunun için kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekir. Öte yandan IDShield, kötü amaçlı yazılımdan koruma, VPN ve parola yöneticisi hizmetlerini Trend Micro aracılığıyla sunuyor. Parola yöneticisi ile Windows, macOS, Android ve iOS cihazlarınız arasında veri senkronizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca IDShield, gelişmiş Dark Web izleme hizmeti de verir.

IDX Privacy

IDX Privacy, kimlik hırsızlığına karşı geniş bir koruma sağlar. Bu güvenlik hizmeti, kimlik hırsızlığının verdiği zararları milyon dolarlık sigorta ile karşılayacağına söz verir. Bununla birlikte, kullanıcılarına VPN ve şifre yöneticisi gibi çeşitli güvenlik araçları da sunar. Ayrıca kişisel verilerinizin Dark Web üzerinde yer alıp almadığına dair izleme ve uyarma bildirimlerinde bulunur.

Norton 360 With LifeLock Select

Norton 360, yüksek seviye güvenlik paketiyle kimlik hırsızlığına karşı oldukça etkili hizmetler sunan programlar arasında yer alır. Ayrıca kullanıcılar için sınırsız VPN hizmeti sunan Norton 360, Windows, macOS, Android ve iOS’u destekler ve cihazlarınızı virüsten koruma sözü verir. Bununla birlikte, yedeklemeleriniz için 100 GB çevrimiçi depolama alanı sunar. Ancak iOS cihazlar için daha sınırlı bir güvenlik hizmeti sağlar.

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security, kimlik hırsızlığı ve fidye yazılımı gibi çeşitli tehditlere karşı koruma sağlayan en iyi programlardan biridir. Bununla birlikte Bitdefender; Windows, Android ve iOS cihazları için koruma sağlar. VPN ve Aktif Takip Etme gibi hizmetler de sunar. Öte yandan, güvenlik duvarı koruması ve ebeveyn kontrolü gibi çeşitli güvenlik hizmetleri de mevcuttur. Ancak sınırsız VPN hizmeti için ayrı abonelik gerekir ve iOS için ebeveyn kontrolü sınırlıdır.

McAfee Total Protection

En iyi güvenlik programlarından biri olan McAfee, kimlik hırsızlığına karşı koruma ve parola yönetimi sunar. Bununla birlikte, cihazlarınızda yer alan gereksiz dosyaları temizleme özelliğine de sahiptir. Ayrıca, cihazınızın pil ömrünü artırmak ve veri sınırına yaklaştığınız zaman uyarmak gibi avantajları bulunur. Windows, android, macOS ve iOS cihazları için koruma sağlayan McAfee; güçlü bir güvenlik duvarına sahiptir. Öte yandan, sınırsınız VPN (Sanal Özel Ağ) hizmeti de sağlar.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

advanced persitent threats

Gelişmiş Kalıcı Tehdit (APT) Nedir?

mbox token

Mobox Nedir? MBOX Coin Nereden Alınır?