in

Twitter’da Takipçi Arttırma | Takipçi Arttırmanın Yolları!

twitterda takipçi artırma - twitter'da takip artırma - twitter takipçi satın al - twitter takipçi
twitterda takipçi artırma - twitter'da takip artırma - twitter takipçi satın al - twitter takipçi

Twitter’da Takipçi Arttırma | Takipçi Arttırmanın Yolları!

Twitter’da takipçi arttırma konusunda bilgi isteyen çok insan var. Twitter kullanan bazı insanlar tarafından takipçi her zaman önemlidir. Fakat bir şeyler olur ya da bir sorun çıkar ve takipçilerini bir şekilde arttıramazlar. Bu konunun nedenlerini düşündük ve araştırdık. Takipçi arttırmak isteyen kişilere bir faydamız dokunabilir diye düşündük.

Bakalım Twitter’da takipçi arttırmak için neler yapılıyormuş?

Twitter’da takipçi arttırma konusunda neler yapılabilir?

1- Herkes Bilir: Takibe takip!

Bu tür profilleri birçoğumuz görmüşüzdür. 1 milyon takipçisi vardır ama kendisinin de takip ettiği kişi sayısı 1 milyondur ya da 1 milyon takip ettiği kişi varsa 500 bin de takipçisi vardır. Bu, takibe takip dediğimiz bir yöntem. Pek fazla kullanılan yöntem değil. Fakat bu şekilde yapan ve Twitter’da kendisini sosyal medya uzmanı olarak tanıtan birçok kişi de var.

Ayrıca kişilerin takiplerine tek tek dönmek sorun olacağı için 3. parti bir uygulama üzerinden otomatik takibe takip yapabiliyorsunuz. Şu notu düşmek isteriz: Asla 3. parti uygulama kullanmamalısınız. Kullanırsanız (bazı zamanlarda yaşandı) hesabınız kilitlenebilir veya askıya alınabilir.

2- Tweetlerinizde Etiket Kullanın.

Twitter’da takipçi arttırmanın en normal halidir. Bir konu hakkında yorumunuz olabilir. Bu yorumu gündemdeki etiket ile paylaşırsanız ve diğer kullanıcılar tarafından beğenilen bir yorum olursa ister istemez takipçi sayınızda artış olacaktır. Takipçi sayınızdaki artış ani bir artış olabilir. Siz görüşlerinizi ya da düşüncelerinizi paylaşmaya devam ederken beğenmeyen kullanıcılar ortaya çıktıkça da o artış birden düşecektir.

İlginizi Çekebilir:

3- Entegre Edin.

Farklı sosyal medya profilleriniz varsa onları Twitter ile entegre ederek o platformlardaki takipçilerinizi ya da arkadaşlarınızı Twitter profilinize kolaylıkla çekebilirsiniz. Örneğin Facebook ile Twitter’ı entegre edebilirsiniz.

4- Bilgiye Önem verin.

Bilgi, her zaman bizlerin aç olduğu bir konu. Twitter kullanan insanların birçoğu bilgiye aç insanlar. Bir konu belirleyin, o konu üzerinden bilgiler verin. Bilginin özgür bir şekilde yayılmasına katkı sağlayın ve bilgi verirken de etiketler kullanın. Verdiğiniz bilginin konusuna göre kişileri etiketleyin.

5- Twitter’da Takipçi Kasma Hilesi!

Asla kullanmayın. Bunu öneren kişiler ya da arkadaşlarınız vardır. Kullandığınız süreçte belki hesabınız askıya alınmayacaktır fakat askıya alınacağından emin olabilirsiniz. Hem zamanınıza hem emeğinize yazık olmuş olur. Başta da dediğim gibi, 3. parti uygulamalardan uzak durmalısınız. Bu, profilinizin güvenliği ve sağlığı için kesinlikle gerekli.

6- Yorum Yapın, Beğenin.

Eğer beğendiğiniz bir içerik görürseniz mutlaka beğenin. Beğendiğiniz içeriklere güzel yorumlar yapmayı unutmayın. Fakat beğenmediğiniz bir içerik olursa o içerik hakkında yazmamanızı öneririm. Birçok kişi tarafından bu hataya ne yazık ki düşülüyor ve ortaya siber zorbalık çıkıyor. Hayır, beğenmiyorsanız küfür etmemelisiniz. Bu hem sizi kötü gösterir hem de bu çok sıkıntılı bir durum.

7- Özgün Olun ve İnsanlarla Tanışın.

Twitter üzerinden birçok bilgiye erişmek oldukça kolay. Bu bilgiyi sunan insanlarla fikir alışverişi yapabilir ve onlarla tanışabilirsiniz. Twitter bu yüzden var. İçeriklerinizi paylaşırken mutlaka özgün olmaya dikkat edin.

8- Tweet Attığınız Dili Doğru Kullanın.

En önemli konulardan birisi kesinlikle bu. Yazım hataları ya da noktalama işaretlerine önem vermeyi unutmayın. Ünlem işareti kullanılan tweetlerin birçoğu normal tweetlerden daha fazla etkileşim alıyor. Unutmadan! İçeriklerinizde resim kullanmak oldukça önemli bir konu.

Buradan farklı bir içeriğimize hızlıca ulaşabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12375008 3x2 xlarge

Çin, Android Cihaz Kullananları Hacklemiş!

google - google sizi takip ediyor - arama motorlari - google güvenli mi - google hakkında

Google Sizi Takip Ediyor! Buna İzin Vermeyin. İşte Alternatifler!