in

VPN Hizmetleri ile İlgili Bilinen Bazı Yanlışları Düzelttik!

vpn hizmetleri ile ilgili bilinen yanlışlar - kaspersky vpn - lorentlabs - lorent research lab - kaspersky lorentlabs
vpn hizmetleri ile ilgili bilinen yanlışlar - kaspersky vpn - lorentlabs - lorent research lab - kaspersky lorentlabs

VPN Hizmetleri ile İlgili Bilinen Bazı Yanlışları Düzelttik!

Çevrimiçi gizliliğin büyük bir sorun haline gelmesiyle birlikte, internet trafiğinizi ve internetteki her adımınızı meraklı gözlerden uzak tutmaya yarayan VPN hizmetleri ile alakalı bilinen bazı yanlışları düzeltmemiz gerektiğine karar verdik. Bu içeriğimizde VPN hizmetleri ile ilgili bilinen yanlışları düzeltirken aynı zamanda bir VPN önerisinde bulunacağız.

Son zamanlarda kullanıcılarımız ve sosyal medyada iletişime geçtiğimiz birçok kişi tarafından bizlere sorulan en önemli sorulardan birisi ücretsiz VPN hizmeti kullanmak doğru mu? Ucuz bir VPN önerir misiniz? soruları.

Bu içeriğimize geçmeden önce ücretsiz VPN hizmetleri ile ilgili daha önceden hazırladığımız Ücretsiz VPN mi Ücretli VPN mi? Ücretsiz VPN Gizliliği Tehlikeye Sokabilir! başlıklı içeriğimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

Ücretli fakat ilk ay %70 indirimli, 1 lisansı 5 cihazda kullanabileceğiniz Kaspersky VPN hizmetine de buraya tıklayarak göz atabilirsiniz: https://kas.pr/134j

Ayrıca Kaspersky VPN, ABD’deki Netflix, Amazon Prime, Hulu, Disney+ ve İngiltere’deki BBC iPlayer ile Netflix’e kesintisiz ve hızlı bir şekilde erişebilen nadir, itibarı yüksek bir VPN hizmetidir. Yukarıda yönlendirdiğimiz bağlantıdan ücretsiz deneme sürümünü de indirebilir, uygulamayı denimleyebilirsiniz.

İlgili:

VPN Hizmetleri İnternetimi Yavaşlatıyor:

Bu durum tamamen hangi internet servis sağlayıcısını ve hangi VPN hizmetini kullandığınız ile alakalı bir durum. Örneğin Türkiye’de Tunnel Bear VPN hizmetini satın alırsanız kullanmanız pek mümkün değil. Çünkü Türkiye’de ne yazık ki engelli VPN hizmetleri arasında. Eğer Nord VPN hizmetini satın alırsanız bazı sunucularının Türkiye’de çalışmadığını veya bazı sunucularının çok yavaş olduğunu görebilirsiniz. Tabii unutmamak gerekiyor; Nord VPN hizmetinin resmi web sitesine de VPN açmadan girmeniz pek mümkün değil çünkü Türkiye’de o da engelli. Kaliteli, itibarı yüksek bir VPN hizmetinden faydalanıyor olsanız bile bazı sunucuları internetinizi yavaşlatabilir. Bunun nedeni ise seçtiğiniz sunucunun yoğunluğu veya sunucunun çok uzakta olması. https://kas.pr/134j linki üzerinden inceleyebileceğiniz, deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz veya 5 cihaz için ilk ay %70 indirimli 1 aylık/1 yıllık Kaspersky VPN hizmetini satın alabileceğiniz VPN hizmetinin ise 30’dan fazla ülkede 2000’den fazla sunucusu bulunuyor.

VPN Hizmetlerini Kurmak Çok Zor:

Bu durum aslında tamamen göreceli bir durum. Sponsorumuz olan ve bizlerin de kullandığı Kaspersky VPN hizmetini kurmak ve aktif etmek neredeyse birkaç tık. Birkaç tık ile Kaspersky VPN hizmetinden faydalanırken aynı zamanda AES256 şifreleme sayesinde verileriniz güçlü bir şekilde şifrelenir. Kill switch özelliği sayesinde de normal bir VPN hizmetinden daha fazla güvenlik sağlar. Kaspersky VPN; Android, iOS, macOS ve Windows üzerinde kullanılabiliyor. Ayrıca eğer küçük ya da büyük bir sorununuz varsa bunu sosyal medya profillerinden Türkçe olarak sorabilir, iletişim bölümünden talep oluşturabilir ve hatta MyKaspersky üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz.

VPN Hizmetleri Çok Pahalı:

Ne yazık ki piyasadaki ücretli VPN hizmetlerinin böyle bir gerçeği var. Çok pahalılar! Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi kullandığımız Kaspersky VPN hizmetini satın aldığınızda (1 lisans) 5 cihazda kullanabiliyorsunuz, ilk ay ise %70 indirimli olduğu için ilk aylık ücreti 8.40 TL’ye geliyor. Yani 8.40 TL’ye 5 cihaz/kişi bu hizmetten faydalanabiliyor. Ucuz değil mi? Yıllık alımda da yine aynı şekilde 5 kişi kullanabiliyor ve ucuz. Detaylara buradan bakabilir, bu ürünü ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz: https://kas.pr/134j

VPN Hizmetlerini Korsanlar Kullanır:

Yok yahu böyle bir şey! Dijital ortamdaki veri güvenliği ve veri gizliliği her insanın temel bir hakkıdır. Örneğin bir internet kullanıcısı herhangi bir web sitesine girdiğinde kendisine hedeflenmiş reklam gösterilmesini istemeyebilir. Nedeni ise bu hedeflenmiş reklamların, kullanıcının hareketlerini izleyerek oluşturulmuş olması. Sokakta yürürken onlarca insanın sizi sürekli takip ettiğini, attığınız adımı bildiğini, hareketlerinizi kontrol ettiğini düşünün. Bu ürkütücü ve korkunç değil mi? İşte bu sanal ortamda da bu şekilde. Bu takipten kurtulmak için de itibarı yüksek bir VPN hizmeti kullanmak gerekiyor. Kaspersky, 470 milyondan fazla bireysel, 240 binden fazla kurumsal müşterisi olan, itibarı yüksek bir şirket. Bu yüzden kullanıcıları tarafından güvenilir bir şirket olarak görülüyor.

Ücretsiz VPN Hizmetim Var, Beni Koruyor:

Yukarıdaki maddede de bahsettiğimiz gibi VPN hizmetleri hedeflenmiş reklamlardan bile kullanıcılarını koruyor. Fakat ücretsiz VPN hizmetlerinin ne yazık ki bu sorunu çözmediğini belirtmek gerek. Çünkü ücretsiz VPN hizmetleri, kullanıcılarına hedeflenmiş reklam göstererek şirketlerden ödeme alırlar. Bunun yanında kullanıcılarının verilerini toplar, analiz eder ve satar. Bu nedenle ücretsiz VPN hizmetleri kullanıcılarının bilgilerine erişmek için birçok konuda hassas davranmıyor. Herhangi bir ücretsiz VPN hizmetinden faydalanıyor ve bunun işe yaradığını düşünüyorsanız ne yazık ki yanıldığınızı söyleyebiliriz. Yetişkin içerik izlerken bile ücretsiz VPN hizmetinden faydalanıyor olabilirsiniz. Bu tür VPN hizmetlerinin yarın neyi, nasıl izlediğinizi ortaya saçması maalesef ki mümkün. Bu yüzden kullandığımız ürünü inceleyin ve deneyimleyin: https://kas.pr/134j

Bu içerik sponsorludur.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

siber casusluk seo - kaspersky siber casus seo - lorentlabs

Ortadoğu’da 6 Yıllık Siber Casusluk Kampanyası Ortaya Çıktı!

Crackonosh nedir SEO - Crackonosh madenciliği - Crackonosh kodları

Crackonosh Canımızı Sıkabilir, İnternet Kullanıcıları Nelere Dikkat Etmeli?