En İyi Ücretsiz Parola Yöneticileri!
Bu içeriğimizde: Ücretsiz parola yöneticileri arasından en iyi beş program önerisine yer verdik.
En İyi Ücretsiz Parola Yöneticileri:
1) LogMeOnce Password
LogMeOnce, en iyi ücretsiz şifre yöneticileri arasında ilk sırada yer alır. Geliştirilmiş arayüz sayesinde oldukça kolay bir kullanım deneyimi sunan uygulama, birçok özelliğe sahiptir. Kimlik doğruma için çeşitli seçenekler sunar ve form doldurma işlemlerini sizin yerinize güvenli bir şekilde gerçekleştirir. Ayrıca bu hizmete kaydolurken adınızı, soyadınızı ve eposta adresinizi girdikten sonra bir de güvenlik sorusu seçersiniz. Mevcut seçenekler yerine kendi sorunuzu ve cevabınızı oluşturmanız daha güvenlidir. Bununla birlikte, Windows, macOS, Linux, iOS ve Android arasında eşitleme sağlar. Öte yandan, LogMeonce’ı bir bilgisayarda kullanmak istediğinizde öncelikle bir tarayıcı uzantısı eklemeniz gerekir. Uygulama ücretsiz olduğu için kullanırken bazı reklamlarla karşılaşırsınız ancak sunduğu avantajlar nedeniyle bu durum göz ardı edilebilir.
2) Bitwarden
Ücretsiz şifre yöneticileri arasında en iyi özellikler sunan programlardan biri de Bitwarden’dir. Uygulamanın daha geniş özellikler sunduğu ücretli katmanı da oldukça düşük bir ücret ister. Bitwarden, bütün tarayıcılar ve platformlar için uygulama sunar ve çok faktörlü kimlik doğrulama desteği sağlar. Açık kaynak kodlu bir şifre yöneticisi olan Bitwarden; güvenli web formu ve çoklu form doldurma hizmetlerinin yanı sıra güvenli paylaşımı desteği sağlar. Ayrıca herhangi bir sınırlama olmadan bütün cihazlarınız arasında eşitleme sağlamanıza olanak tanır.
3) Passhub
Bulut tabanlı bir şifre yöneticisi olan PassHub, bütün platformlar için yüksek güvenlikli hizmet sunar. Akıllı telefonlarda kimlik doğrulama hizmeti de veren bu program, yerel bir kurulum gerektirmez. Bu sayede Windows, macOS, Linux, Android ve iOS ya da diğer herhangi platformda bu şifre yöneticisinin özelliklerinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.
4) NordPass
NordPass, uzun bir süredir en iyi parola yöneticilerinden biri olarak hizmet vermektedir. Şifreleri güvenli bir biçimde içe aktarmak, klasör paylaşımını desteklemek, uygulama aracılığıyla çok faktörlü kimlik doğrulamasını desteklemek gibi çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bununla birlikte verilerinizin ihlâl edilip edilmediğine dair tarama hizmeti de vermektedir. Ancak ücretli katmanı daha fazla hizmet sağlar ve ücretsiz katman aynı anda sadece bir cihazda kullanıma izin verir.
5) Avira Password
Avira Password, ücretli ve ücretsiz katmalardan oluşan en iyi parola yöneticilerinden biridir. Bütün cihazlara temel parola yöneticisi hizmeti sunan Avira, çok faktörlü kimlik doğrulaması desteği de sağlamaktadır. Kullanımı kolay bir arayüze sahip. Bu program ile Windows, macOS, Anroid ve iOS cihazlarınızı kolayca eşitleyebilirsiniz. Ancak otomatik form doldurma ve güvenlik paylaşım gibi bazı özellikleri sunmaz.
İlgili:
- VPN Nedir? VPN Kullanmak Suç Mu? Aman Başımız Ağrımasın!
- Ücretsiz Virüs Temizleme Programları! En İşe Yarayanların Listesi!