in ,

En İyi Şifre Yöneticileri!

password management

En İyi Şifre Yöneticileri!

İçeriğimize geçmeden önce en iyi şifre yöneticileri diye başlık atmamızın doğru mu yanlış mı olduğuna karar veremediğimiz için bu uyarıya yapmayı istiyoruz. Birçok kişi en iyi şifre yöneticileri başlığına kızmadan önce en iyi parola yöneticileri diye de buraya revizemizi ekleyelim.

Şifre yöneticileri ya da bir söylemle parola yöneticileri, çevrimiçi hesaplarınızın güvenliği için güçlü şifreler oluşturmanıza olanak tanıyan ve verilerinizin ele geçirilme riskine karşı sizi uyaran önemli yapılardır. Biz de bu içeriğimizde; 2022 yılı için en iyi şifre yöneticilerine yer verdik.

En İyi Şifre Yöneticileri:

Hadi gelin en iyi şifre yöneticileri (parola yöneticileri) konusuna yakından göz atalım.

Keeper Password Manager & Digital Vault

Keeper Password, kullanıcıların platformlar ve tarayıcılar için kullanabilecekleri yüksek seviye güvenlik sunan bir parola yöneticisidir. Bununla birlikte Keeper, çeşitli platformlar ve uzantılar arasında tam bir senkronizasyon sağlar. Çok faktörlü kimlik doğrulama hizmeti sunan bu parola yöneticisi, kullanıcıların isteğine bağlı olarak güvenli dosya depolama ve mesajlaşma hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca Keeper, şifrelerin ve dosyaların tam geçmişini saklama özelliğine de sahiptir. Öte yandan bu parola yöneticisinin olumsuz sayılabilecek tek yönü, ücretsiz sürümün oldukça sınırlı olmasıdır.

Zoho Vault

Oldukça kolay bir kullanım özelliğine sahip olan Zoho Vault, kullanıcılara sınırsız parola depolama alanı sunar. Bununla birlikte Zoho Vault, ekipler için esnek iş planları sunarken; bireyler için de ücretsiz planlar sunmaktadır. Bu parola yöneticisi, Windows, macOS, Android ve iOS cihazlarında tam eşitleme sağlar. Ayrıca çok faktörlü kimlik doğrulamasını destekleyen bu parola yöneticisini tüm tarayıcılarda kullanabilirsiniz ve tarayıcılardan parolaları içe aktarabilirsiniz. Çok sayfalı oturum açma işlemlerini de destekleyen Zoho, web formu doldurma özelliğine sahip değildir.

Dashlane

Kullanıcıların akıllı parola yönetimini son derece kolaylaştıran Dashlane, tamamen güvenliğe odaklı unsurlar içerir. Kullanıcılar, bütün cihazlarında kimlik bilgilerini senkronize edebilir ve tam şifre geçmişini koruyabilir. Bununla birlikte Dashlane, VPN koruması da içermektedir. Ayrıca güvenlik ihlâlinin gerçekleştiği hesaplar için de Dark Web’i tarar. Ancak kullanıcıların bütün bu özelliklerden faydalanabilmesi için pahalı sayılabilecek bir ücreti gözden çıkarmaları gerekmektedir.

LastPass

Kullanımı kolay parola yöneticilerinden biri olan LastPass, platformlar arasında senkronizasyon, çok faktörlü kimlik doğrulaması, güçlü parola raporu ve karanlık web taraması gibi önemli hizmetler sunmaktadır. Bununla birlikte ücretsiz, premium ve aile olmak üzere üç farklı plan sunan LastPass, ücretsiz sürümde standart özellikler vadeder ve senkronizasyonu sınırlı tutar. Kullanıcılar, premium planında ise bütün özelliklerden faydalanabilirler.

Bitwarden

Açık kaynaklı bir parola yöneticisi olan Bitwarden, kullanıcıların bir parola yöneticisinden beklediği özellikleri neredeyse eksiksiz bir şekilde sunmaktadır. Ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşuyor. Bitwarden, ücretsiz katmanda kullanıcılara standart özellikler sunar. Uygun ücretli katmanda ise güvenlik ve depolama araçları eklemektedir. Ancak ücretli katmanda kullanıcılar, yalnızca 1 GB şifreli depolama alanına sahip olmaktadır.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

whatsapp'tan signal'e geçme - signal güvenli mi - whatsapp güvenli mi - whatsapp alternatifi

WhatsApp’tan Signal’e Nasıl Geçilir? Signal Güvenli Mi?

Netflix ipuclari

Netflix Kullanıcı Deneyimini İyileştiren İpuçları!