in

Telegram Botları: WhatsApp’tan Kurtulmanıza Yardımcı Olacak Botlar!

telegram-botlari
telegram-botlari

Telegram Botları: WhatsApp’tan Kurtulmanıza Yardımcı Olacak Botlar!

Bu içeriğimizde Telegram botları konusuna değiniyoruz. Telegram botları kullandığınız için mi Telegramı tercih ediyorsunuz yoksa gizlilik ve güvenlik için mi? Bu Telegram botları o kadar çok hoşunuza gidecek ki WhatsApp’ı kullanmak isteyip istemediğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Telegram botları, üretkenliğinizi kesinlikle bir düzene sokmanıza yardımcı oluyor.

Telegram’da kullanılabilen binlerce bot var ve bunlar bugün mevcut olan en iyi Telegram botları diyebilirim. Hatta WhatsApp’tan kurtulmanız için sizi bir boşluğa sürükleyebilirler. Unutmayın; Telegram botları sayesinde birçok konuda hızlı bilgi alabilirken aynı zamanda birçok konuda da fikir sahibi olabilirsiniz.

Telegram Botları!

1. AirTrack!

Ucuz uçak bileti bulmak kolay değil. Birçok sağlayıcı var evet. Fakat hızlı değişen fiyatlara ayak uydurmak pek mümkün değil. Bu pandemi sürecinde bir gezi planlamak pek doğru bir tercih olmasa da ilerleyen günlerde belki işinize kesinlikle yarayacak bir bot. Neredeyse her uçuşunuz için en ucuz bileti bulacağınıza inanabilirsiniz.

AirTrack için rotanızı belirleyin ve size fiyat artıp azaldıkça bildirim göndersin.

2. Feed Reader!

RSS ölmedi! RSS yaşıyor!

Kesinlikle en iyi RSS okuyucu diyebilirim. RSS ile ilgilenmeyen birçok kişi olduğuna eminim. Fakat belli bir kesimde de hala beğeniliyor. Bu yüzden bu botu da listeye eklemek istedim. Normal RSS akışıyla çalışıyor. Fakat genel Facebook sayfalarını, Youtube, Twitter ve Instagram hesaplarını da okuyabiliyor. Dediğim gibi oldukça başarılı bir bot. Bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum.

3. Song ID Bot!

Song ID Bot’u Telegram için Shazam olarak düşünebilirsiniz. Şarkıları tanıyabilir ve tanımlayabilir.

Botu kullanmak için bir sohbet penceresi açın ve Kaydet düğmesine basılı tutun. Kaydı göndermek için düğmeyi bırakın ve birkaç saniye sonra bot size sanatçının ve parçanın adını söyleyecektir.

Botu, Instagram’ın ekran kayıtlarından şarkıları tanımlamak için de kullanabilmeniz mümkün. Oldukça kullanışlı ve pratik olan bu bot sayesinde telefonunuzda farklı uygulamalar (Shazam) bulundurmanıza aslında gerek yok. Birçok bot ile birçok sorunu Telegram üzerinden çözebiliyor olmak aslında oldukça hoş bir durum!

4. IMDb Bot!

IMDb botu, ilgilendiğiniz filmlerle ilgili ayrıntıları sağlamak için İnternet Film Veritabanını tarıyor. Bu bot sayesinde IMDb web sitesindeki bütün bilgilere neredeyse ışık hızıyla erişebiliyorsunuz. Kullanımı oldukça basit ve kolay olan bu bot sayesinde aktörler, aktristler, yönetmenler, fragmanlar, derecelendirmeler, diziler ve fimler gibi birçok bilgiye hızlı erişmeniz mümkün.

5. Whale Bot!

Birçok kişinin artık kripto paralarla ilgilendiğini biliyoruz. Kripto para kullanımının daha da artacağını düşünüyoruz ve neredeyse her gün yeni bir token ile karşılaşıyoruz. Whate Bot ise bu konuda bir çözüm sunuyor. Kripto para portföyünüz çok ise, önemsediğiniz fiyat hareketlerini takip etmek oldukça zor olabilir. Bu yüzden bu bot oldukça işinize yarayacak. Çoğu kripto para için isteğe bağlı grafikler, fiyatlar ve piyasa değeri hakkında bilgiler sağlarken aynı zamanda yaklaşan ICO’lar hakkında da bilgiler veriyor. Kripto para ekosisteminde bulunan kişilerin mutlaka göz atmasını istediğim (Bilmeyenlerin tabi ki) bir bot.

6. Verify Bot!

Adından da anlaşılacağı gibi Telegram doğrulama botu. Diğer sosyal medya platformlarında (Örneğin: Twitter, Instagram, Facebook vb.) olduğu gibi Telegram’da da mavi tik almanız mümkün. Bu botun amacı da size mavi tik verebilmek. Bot, Telegram’ın resmi botudur. Hesabınızı doğrulatmak ve Telegram’a onaylatmak istiyorsanız tüm doğrulama süreci boyunca bu bot size yardımcı olacaktır.

7. GetMedia!

GetMedia, önde gelen sosyal ağların ve video sitelerinin çoğundan fotoğraf, video ve ses indirmenizi sağlıyor. YouTube, Facebook, Instagram, SoundCloud ve Twitter gibi birçok sosyal medya platformunu destekliyor. Bu arada; içeriği alırken herhangi bir telif hakkı yasasını ihlal etmediğinizden kesinlikle emin olun.

telegramin yeni surumu telegram 6 0 yayinlandi
Görsel: YM

8. Pomodoro Timer!

Sizin için hem çalışma saatinizi hem de mola saatinizi ayarlayan bir bot. Oldukça ilginç gelen bu bota benzeyen farklı alternatifler de tabi ki mevcut. Fakat bu oldukça hoş olduğu için listeye eklemek istedim. Botun amacı aslında sizi dinlendirebilmek.

9. HotelBot!

HotelBot, en iyi Telegram botları seçeneğinden kesinlikle bir diğeri. AirTrack için mükemmel bir tamamlayıcı desem yerinde bir cümle olur. Aynı şekilde çalışıyorlar. Otelin ve şehrin adını bilmesini sağlayın ve zaman içindeki maliyeti izleyecek ve size anlık fiyat değişikliklerinde bildirim gönderecek. Unutmadan: Bildirimleri alabilmek ve kaçırmamak için bildirimleri etkinleştirdiğinizden emin olun.

10. Skeddy Bot!

Skeddy’nin amacı aslında oldukça küçük görülebilir fakat küçük değil. Bu bot bir hatırlatıcı. Ana dili anlama yeteneğine sahip olan bu bot, mevcut hatırlatıcıları erteleyebilir, tekrarlayabilir veya yeni bir hatırlatıcı oluşturabilir.

11. Math Teacher Bot!

Hiçbir botun matematik öğretmeni olabileceğini düşündünüz mü? Bu bot tam olarak bu işi yapıyor. Çocuklar için oluşturulan bu bot; toplama, çıkarma, çarpma ve bölme gibi dört temel beceriye dayanan bir dizi soru yoluyla çocukların temel matematik becerilerini geliştiriyor.

12. Pronunciation Bot

Yeni bir dil mi öğreniyorsunuz? Bu bot tam da size göre! Uzun bir süre pratik yapmanıza yardımcı olabilecek bir bot. Bu bot içerisinde tam 84 dil mevcut! 84 dil içerisinde mutlaka sizin de öğrenmek istediğiniz bir dil mutlaka vardır. Şimdiden sizlere bol pratikler!

13. Text To Speech Bot!

Ekran klavyesini kullanarak yazmakta güçlük çekiyorsanız bu bot tam size göre diyebilirim. Bazı cihazlarda yerleşik olarak gelen bu özellik, Telegram botu ile de çözülebiliyor. Adından da anlaşılacağı gibi, konuşmaya başlayın ve bot sesinizi metne dönüştürsün. Oldukça başarılı bir bot!

Telegram botları sonucu:

Telegram üzerinde bu tür birçok bot bulmanız mümkün. Dizi – Film botları, farklı dil öğrenme botları, takvim – anımsatıcı, Trello gibi uygulamaları direkt kullanma vb. gibi birçok bot mevcut. Kesinlikle şans verilmesi gereken botların bir kısmını sizler için listeledik. Umarız ki işinize yarar. Web sitemizde zaman geçirmeye devam etmek için seçtiğimiz bu içeriği okumak isteyebilirsiniz.

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bitcoin - kripto para - bitcoinlerinizi nasıl güvende tutarsınız - bitcoin güvenliği - kripto para güvenilir mi

Bitcoinlerinizi Nasıl Güvende Tutarsınız? Varlıklarınızı Çaldırmayın!

vpn çalışmıyor - vpn bağlanmıyor -vpn sorunları - vpn hizmetleri - vpn nedir

VPN Çalışmıyor İsyanını Bu Şekilde Bastırabilirsiniz: İşte 11 Basit Yol!