in

Sekuritance, Kullanıcılara ve Platformlara Neler Sunuyor?

sekuritance nedir - sekuritance nasıl alınır - lorentlabs kripto para - kripto para nedir
sekuritance nedir - sekuritance nasıl alınır - lorentlabs kripto para - kripto para nedir

Sekuritance, Kullanıcılara ve Platformlara Neler Sunuyor?

Bu içeriğimizde Sekuritance’ın kullanıcılara ve platformlara neler sunduğunu ele alırken aynı zamanda hizmetlerini de içeriğimize ekleyeceğiz. Bu içeriğimizin bilgi ve eğitim amaçlı olduğunu hatırlatır, hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olmadığını bildiririz.

Sekuritance Nedir ve Nasıl Çalışır?

Sekuritance, kendi kripto para birimi olan SKRT Token tarafından desteklenen ilk ve tek RegTech projesidir. Bu proje, tek çatı altında düzen, uyum ve izleme sorgusu gerçekleştiriyor. Yani uyumluluk sunarken aynı zamanda dolandırıcılığı önlemek için farklı işlemler yapılmasına da izin veriyor.

Bu, uçtan uca AML/CTF, CECL, FCPA, yararlanıcı katılımı, satıcı yönetimi, kart işleme MFA kontrolleri, yatırımcı kontrolleri, blok zinciri cüzdan kontrolleri, siber risk değerlendirmeleri gibi eGRC ihtiyacına sahip.

Şu anda diğer platformlardan farklı olarak oldukça benzersiz bir platform.

Peki, platformun sunduğu şeyler neler? Bilinenlere göre, aşağıdakileri içeren geniş bir hizmet yelpazesine sahip olduğunu hatırlatmak isterim.

  • Tamamen dinamik, çok boyutlu Risk Motoru
  • Maksimum otomasyon
  • Güvenli ve esnek bir platform
  • Sürükle ve bırak yapılandırılabilirliği
  • Dinamik iş akışları
  • Kullanımda olduğu gibi aktarım sırasında da şifreleme
  • Gelişmiş ‘Bütünsel Tarama Motoru’
  • İkili ve RESTful API’ler
  • Yüksek hızlı yatay ölçeklenebilirlik
  • Üçüncü taraf özelleştirme

Blockchain’in Avantaj ve Dezavantajları Yeni Bir Yaklaşıma Yol Açıyor!

Birçok kişinin muhtemelen farkında olduğu gibi, blockchain teknolojisini kullanmak kesinlikle sayısız avantaj sağlıyor. Uluslararası işlemleri dakikalar içinde halledebiliyor – bazı durumlarda, hatta saniyeler içinde; muazzam miktarda veriyi depolayabilirsiniz. Şeffaftır ve çoğu durumda saldırılara karşı da oldukça güvenlidir.

Bu nedenle, kart verilerinin, sağlık kayıtlarının, hassas belgelerin, sigorta poliçelerinin ve diğer bu tür bilgilerin tahrif edilmesinin imkansız olacağı bir gelecek sunması mümkün. Bununla birlikte, tüm bunların büyük bir dezavantajı da bu kadar büyük miktarda veriyi blok zincirine yüklemenin, özellikle daha büyük blok zincirlerinden biri kullanılıyorsa, son derece pahalı olması. Örneğin Ethereum’u ele alalım. Şu anda, tek bir işlemin bile nispeten hızlı bir şekilde işlenebilmesi için 50 dolar gibi yüksek bir ücrete ihtiyacı var. Bu tabii ki bilinen ve her işlem için gerçeği yansıtmayan bir ücret. Bazı zamanlarda da bu ücreti 5-6$ olarak görmeniz mümkün.

Sekuritance, olaylara farklı bir perspektiften bakmaya karar vermiş ve bu da alternatif bir çözüme yol açmış – blok zincirinde kasa verilerinin meşruiyetini doğrulayacak hem sağlamlaştırılmış mimari hem de tokenize edilmiş girişlerin bir ortak projesini yaratmış. Şimdiye kadar bu herkesin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayabilecek en gerçekçi yöntemlerden birisi olarak görülüyor.

İlgili: Sekuritance Nedir? Siber Güvenliğin Tokenize Hali! Bilinmesi Gereken Her Şey!

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kötü amaçlı yazılım nedir - kötü amaçlı yazılımlar - kötü amaçlı yazılım hakkında - virüsten kurtulma

Kötü Amaçlı Yazılım Nedir? Nasıl Çalışır ve Nasıl Kaldırılır?

Sticky Password incelemesi - parola yöneticisi - güvenli parola yöneticisi

Sticky Password İncelemesi! Sticky Password Parola Yöneticisi!