in

Çevrimiçi Ücretsiz Belgesel İzlemek İçin En Kaliteli Yabancı Web Siteleri!

Cover Photo ecf29dcc 9459 4879 b43e f2f1a1786466 1400x.progressive
Cover Photo ecf29dcc 9459 4879 b43e f2f1a1786466 1400x.progressive

Çevrimiçi Ücretsiz Belgesel İzlemek İçin En Kaliteli Yabancı Web Siteleri!

İnternette belgesel izlemenin birçok yolu var. Dolayısıyla bilim, tarih, din, sanat veya kültür hakkında belgesel izlemek isteseniz de, aşağıdaki sitelerden birinde her zaman bir şeyler bulabileceğinizi düşünüyoruz. Alt yazı problemini farklı eklentilerle çözmeni mümkün.

1. PBS Video:

ABD’de bulunan PBS, çevrimiçi olarak ücretsiz izleyebileceğiniz yüksek kaliteli belgeseller sunuyor.

Belgesellerin içeriği dört ana kategoriden oluşuyor. Kategoriler; Sanat ve Müzik, Yemek, Tarih ve Bilim ile Doğa’dır. Ayrıca Drama, Nasıl Yapılır ve Halkla İlişkiler gibi kategorilerde belgesel olmayan bazı videoları da izleyebilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşadığınız sürece tüm videoları izlemek ücretsiz. ABD dışındaysanız, bağlanabilmek için bir VPN kullanmanız gerekiyor. Hemen buraya tıklayarak bir deneme sürümü VPN indirin ve PBS’yi de VPN hizmetini de ücretsiz olarak deneyimleyin.

2. SnagFilms:

2000’den fazla ücretsiz belgesel, TV şovları ve komedi filmleri sunan SnagFilms, oldukça muhteşem bir web sitesi. Belgesel, TV şovları veya film sunan web sitelerinde tipik bir kategorileme durumuna alışıksanız SnagFilms sizi biraz şaşırtabilir. Bu web sitesinde Gaziler, Mülteci ve Göçmenler, Sporcular vb. gibi birçok farklı ve özel kategoriye erişebilirsiniz. Aynı zamanda Doğa ve Çevre belgesellerini bireysel olarak kesinlikle öneririm.

Kategorize durumunda da oldukça başarılı olan bu web sitesine göz atmayı unutmayın.

3. DocumentaryStorm:

DocumentaryStorm, web’deki diğer yerlerden seçilmiş ücretsiz belgesel filmlerin bir listesini sunuyor. Sitedeki tüm videolar uzun metrajlı filmler olduğundan kısa veya mini belgesel bulmanız çok çok zor.

Sanat, Biyografi, Komplo, Suç, Çevre, Tarih, Para, Politika, Din ve Bilim dahil birçok kategoriye yakından bakabilirsiniz. Bu web sitesinde toplamda 25 kategori mevcut.

DocumentaryStorm’da En İyi 100 belgeseli, yeni gelenlerin bir listesini ve etkileyici bir şekilde “Beni Şaşırt” özelliğini kullanmak kesinlikle hoşunuza gidecek.

Bana Sürpriz Yap butonuna bastığınızda, DocumentaryStorm kataloğundan rastgele bir belgesel oynamaya başlayacak. Ufkunuzu genişletmenin ve tipik olarak araştırmayacağınız konular hakkında bilgi edinmenin harika bir yolu demek sanırım doğru olabilir.

Buradaki belgeselleri seviyorsanız, seri katillerle ilgili en iyi Netflix belgesellerini görmek isteyebilirsiniz.

4. Films For Action:

Films for Action, incelemeniz için 2000’den fazla ücretsiz belgesel içeriyor. İlgileniyorsanız ayrıca bu web sitesinde film fragmanlarına da erişebilirsiniz. 40 farklı kategoriye sahip olan Films For Action web sitesi, izleyecek içerikleri bulmanızı kolaylaştırıyor. İlgilendiğiniz ülkeye ve hatta dile göre bile filtre uygulayabiliyorsunuz. İngilizce içeriğin yanı sıra İspanyolca, Almanca gibi farklı dillerdeki belgeselleri de kolaylıkla bulabilirsiniz.

5. DocumentaryHeaven:

DocumentaryHeaven, DocumentaryStorm’a benzer bir yaklaşım sergileyen bir web sitesi. Web’in dört bir yanından ücretsiz belgesel videolarını derleyip kendi web sitesinde paylaşıyor.

Sitedeki en iyi belgeselleri bulmak için sayfanın üst kısmındaki İlk 100 sekmesini kullanabilirsiniz. Alternatif olarak, Belgesellere Göz At sekmesine tıklayarak çeşitli kategoriler arasında gezinebilirsiniz. En popüler kategorilerden bazıları Sağlık (271 belgesel), Tarih (326) ve Bilim (320)

6. Popcornflix:

Popcornflix, ücretsiz belgesel izlemek için başka bir web sitesi. Sürekli değişim gösteren ve güncellik sergileyen bu web sitesi kesinlikle takip edilebilir. Oldukça beğeneceğiniz içeriklere sahip. Fakat Popcornflix’te belgesel izlemenin çok büyük bir dezavantajı var; sitede gezinmenin zorluğu.

Popcornflix aynı zamanda geniş bir kütüphaneye sahip. Fakat örneğin bütün belgeseller ‘belgeseller’ kategorisinde toplanmış. Her şeyi tek tek incelemeniz gerekecek. Buna gerek var mı bir düşünmek gerek kesinlikle. Çünkü alternatifleri oldukça başarılı.

7. Spread The Word:

SnagFilms gibi, Spread the Word de benzersiz kategorileri sayesinde en iyi belgesel siteleri arasında yerini alıyor. Hepsi hiper spesifiktir, yani izlemekle ilgilendiğiniz videoların bir listesini kolayca daraltabilirsiniz. Filtreleme seçeneği oldukça başarılı.

Sunulan benzersiz kategorilerden bazıları Bilinç, Sivil Haklar, Gizli Tarih, İnsan Hakları ve Medya’dır.

Spread the Word’de ücretsiz belgesel izlemek için bir hesaba ihtiyacınız yok, ancak kaydolursanız, özelleştirilmiş oynatma listeleri oluşturabilir ve bunları başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bilira nedir - bilirayı nereden alabilirim - bilira nerelerde kullanılır - bilira kullanımı

BiLira Nedir ve BiLira’yı Nerelerde Kullanabilirim?

booking türkiye'ye geliyor - booking türkiye - türkiye lisans - btk lisans - siber dünya - siber olaylar

Booking, Türkiye İçin Kararını Verdi! Geliyor!