in

2022 En İyi Anime Akış Hizmetleri!

crunchyroll vrv funimation

2022 En İyi Anime Akış Hizmetleri!

Bu içeriğimizde: 2022 yılının en iyi anime akış hizmetleri arasından 5 platform önerisine yer verdik.

2022 En İyi Anime Akış Hizmetleri:

1) Crunchyroll

Anime sevenler için en iyi video akış platformlarından biri olan Crunchyroll, oldukça zengin bir içerik kütüphânesi sunar. Bununla birlikte ücretli ve ücretsiz katmandan oluşan platformda, ücretsiz katman reklam içerirken; ücretli katmanda reklam yoktur ve bütün içeriklere sınırsız erişim imkânı mevcuttur. Crunchyroll, bilim kurgu, macera ve aksiyon gibi çeşitli temalarda animelere ve 1200’ü aşkın içeriğe yer verir. Öte yandan platforma ait orijinal anime serileri de bulunmaktadır. Ayrıca bu platformda, anime dışında bazı çizgi filmleri de yer alır.

2) VRV

Özellikle anime izleyicileri için en iyi platformlardan biri de VRV’dir. Ücretli ve ücretsiz sürümden oluşan VRV’nin ücretli katmanı reklamsızdır. Bu sürümü kullananlar, bazı içeriklere ilk erişim hakkına sahip olurlar ve çevrimdışı görüntüleme özelliğinden faydalanırlar. VRV, klasik, alternatif ve uluslararası olmak üzere geniş bir çeşitlilikte animasyonlara yer vermektedir. Bununla birlikte, Crunchyroll platformundan da bu içeriklere erişebilmek mümkündür. Ancak VRV’nin, kullanıcılara bazı içeriklere ilk erişim hakkı tanıması gibi özellikler, Crunchyroll platformunda bulunmamaktadır.

3) Funimation

600’den fazla içeriğiyle Funimation, dublajlı anime içerikleriyle ön plana çıkan platformlardan biridir. Platformda yer alan içeriklerin tamamına yakını dublajlıdır. Bununla birlikte ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki katmandan oluşmaktadır. İçeriklerin bir kısmını ücretsiz bir şekilde 1080p akışta izleyebilirsiniz. Ayrıca Funimation, kullanımı kolay ve şık bir arayüze sahiptir. Öte yandan çevrimdışı içerik indirme özelliğini de destekler.

4) Netflix

Ünlü dijital yayın platformu Netflix, geniş bir anime kütüphanesine sahip olmasa da orijinal anime yapımlarına yer vermektedir. Anime içeriklerinin yanı sıra dizi, film ve belgesel izlemek isteyen kullanıcılar için en iyi video akış platformlarından biridir. Geniş bir dizi/film/belgesel koleksiyonuna yer veren Netflix; mobil cihaz için çevrimdışı içerik indirme özelliği, reklamsız akış ve eğlenceli uygulamalar sunar.

5) Hulu

Popüler dijital yayın platformlarından biri olan Hulu, yüzlerce anime içeriğine ev sahipliği yapıyor. Crunchyroll ve VRV kadar zengin bir anime kütüphânesi olmasa da hem dizi/film hem de anime izlemek isteyenler için en iyi tercihlerden biridir. Bunun yanı sıra Hulu, daha çok canlı yayın akışı ve dizi koleksiyonuyla dikkat çekmektedir. Bu platforma üye olan kullanıcılar; çeşitli kanallarda canlı yayınlar izleyebileceği gibi istedikleri takdirde bu kanallara ait diğer içeriklere de ulaşma imkânına sahiplerdir. Ancak isteğe bağlı olan planlar reklam içermektedir ve çevrimdışı indirme özelliği için premium üyeliği zorunludur.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

VPN

2022 İçin En Hızlı VPN’ler!

bilgisayar

Bilgisayarınızda Kötü Amaçlı Yazılım Olduğunu Nasıl Anlarsınız?