in

2022 İçin En İyi Çevrimiçi Yedekleme Hizmetleri!

backup

2022 İçin En İyi Çevrimiçi Yedekleme Hizmetleri!

Bilgisayarınızda yer alan önemli verilerinizi, fidye yazılımı saldırısına veya diğer siber saldırı türlerinden birine uğradıktan sonra kaybetme ihtimaliniz yüksek. Ancak bu verileri, güvenli çevrimiçi yedekleme programlarında saklayıp olası saldırılara karşı verilerinizi koruyabilirsiniz. Biz de bu içeriğimizde, yapılan uygulamalı testlerde başarılı sonuçlar veren en iyi çevrimiçi depolama hizmetlerine yer verdik.

2022 İçin En İyi Çevrimiçi Yedekleme Hizmetleri:

1) ShadowProtect SPX Desktop

ShadowProtect SPX Desktop, uzun yıllardır en iyi dosya yedekleme programları arasında yer alır. Kötü niyetli yazılım saldırılarından ya da donanım arızalarından sonra sistemi kurup eskisi gibi sağlam bir şekilde çalışmasını sağlar. Bununla birlikte Desktop, Windows için hızlı, güvenilir ve aynı anda farklı donanıma geri yükleme hizmetleri sunar.

2) IDrive

En iyi çevrimiçi yedekleme hizmetlerinden biri olan IDrive, kullanıcılara çeşitli özellikler sunar ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. IDrive, abone olan her kullanıcıya sınırsız cihazda kullanım imkânı sunar. Bununla birlikte, disk görüntüsü yedeklemenin yanı sıra posta yoluyla toplu yükleme ve geri yükleme hizmetleri verir. Ancak depolama sınırsız değildir ve senkronize edilen dosyalar yavaş yükleniyor.

3) Acronis Cyber ​​Protect Home Office

Acronis Cyber ​​Protect Home Office, diğer programlardan daha fazla yedekleme aracı sağlar. Bununla birlikte yerel ve bulut yedekleme seçenekleri sunar. Dosya senkronizasyonu ve tam disk görüntüsü yedeklemesi mevcuttur. Ayrıca fidye yazılımlarına ve kötü niyetli URL’lere karşı koruma sağlamaktadır. Ancak yükleme hızı yeterince iyi değil.

4) SpiderOak One Backup

Güçlü gizlilik özellikleriyle SpiderOak One Backup, en güvenli yedekleme hizmetlerinden biridir. Diğer programlardan daha maliyetli olsa da bir hesapla yedekleyebileceğiniz bilgisayar sayısı sonsuzdur. Bununla birlikte, güzel tasarlanmış, gelişmiş özellikli masaüstü uygulaması mevcuttur. Ancak mobil uygulama seçeneği mevcut değildir.

5) Backblaze

Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan Backblaze, en güvenli çevrimiçi yedekleme hizmetlerinden biridir. Yeni başlayanlar için en uygun tercihlerden biri olan Backblaze, sınırsız depolama hizmeti sunar. Bununla birlikte, iki faktörlü kimlik doğrulama ve özel şifreleme hizmetlerini desteklemektedir. Yedekleme ve geri yükleme hizmetlerini sağlayan bu program, klasör senkronizasyon özelliği sunmaz. Ayrıca üyelikler tek bir bilgisayar için geçerlidir.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

image

Uzaktan Çalışma Hayatınızı Kolaylaştıracak İpuçları!

en iyi astronomi uygulamalari

En İyi Astronomi Uygulamaları!