in

2022 İçin En İyi Not Alma Uygulamaları!

note

2022 İçin En İyi Not Alma Uygulamaları!

Bu içeriğimizde, kullanıcı deneyimleri ve uygulamalı testlere göre en iyi not alma uygulamaları arasına giren 5 uygulama önerisine yer verdik.

2022 İçin İyi Not Alma Uygulamaları:

1) Microsoft OneNote

Microsoft OneNote, not alma uygulamaları arasında kullanıcılara zengin özellikler sunan nadir uygulamalardan biridir. Görüntülerde yer alan metinleri not olarak kaydetme ve yüksek depolama alanı gibi birçok avantajlı özellik sunmaktadır. Uygulamayı, Android, iOS, macOS ve Windows cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca aldığınız notları bütün cihazlarınızla senkronize edebilir ve istediğiniz zaman istediğiniz cihazdan bu notlara tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

2) Evernote

Yıllardır en iyi not alma uygulamaları arasında ilk sıralarda yer alan Evernote, ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşmaktadır. Ücretsiz katmanda bazı özelliklere erişim sağlayabilirsiniz fakat ücretli katman daha gelişmiş özellikler sunar. Bununla birlikte, notları biçimlendirmek, yazı tipi boyutunu değiştirmek ve istediğiniz rengi seçmekte özgürsünüz. Ancak yeni başlayacaklar için OneNote’un ücretsiz sürümü daha gelişmiş ve kullanıcı dostudur. Evernote ücretsiz sürümde daha kısıtlı imkânlar tanır ve ücretli kısmı ise diğer not alma uygulamalarından daha pahalıdır.

3) Joplin

Açık kaynak kodlu bir not alma uygulaması olan Joplin, en iyi ücretsiz not alma uygulamalarından biridir. Aldığınız notları diğer cihazlarınızla senkronize edebilirsiniz. Ayrıca uygulamayı, macOS, Linux ve Windows cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Bununla birlikte, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir ve güçlü güvenlik özellikleri mevcuttur.

4) Zoho

Kullanıcılara geniş özellikler sunan en iyi not uygulamalarından biri de Zoho’dur. Uygulamayı macOS, Linux ve Windows gibi bütün büyük platformda kullanabilirsiniz. Ayrıca bunun için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Bununla birlikte Zoho, bireysel notlarınızı şifre ile korumanıza olanak tanır. Uygulamanın kullanımı ise son derece kolaydır.

5) Google Keep

Google Keep, amacınız hızlı notlar almaksa iyi bir tercihtir. Ancak aldığınız notları düzenlemek ve sıralamak gibi işlemler için uygun bir not alma uygulaması değildir. Diğer not alma uygulamaları gibi metin biçimlendirmek mümkün değil. Ancak hızlı notlar almak ve bu notlara arka plan rengi eklemek mümkün. Ayrıca görüntülerden metinler çıkararak not şeklinde kaydetmek de mümkündür.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dusen bicak

Düşen Bıçak Nedir? Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Zero Day Exploitation

Sıfır Gün Saldırısı Nedir?