in

En İyi Video Düzenleme Uygulamaları!

Video duzenleme programlari

En İyi Video Düzenleme Uygulamaları!

Bu içeriğimizde: Video düzenleme, kolaj oluşturma ve bunları doğrudan sosyal medya uygulamalarında paylaşabilme gibi çeşitli hizmetler sunan en iyi video düzenleme uygulamalarına yer verdik.

En İyi Video Düzenleme Uygulamaları:

Canva

En beğenilen video düzenleme programlarından biri olan Canva, video tasarım hakkında hiç deneyiminiz yoksa bile kusursuz işler çıkarabilmenize olanak tanır. Fotoğraf editörü, logo araçları ve kusursuz kolaj teknikleriyle sosyal medya gönderileri, videolar ve el ilanları gibi çeşitli tasarımlar oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, Instagram hikâyelerinize ve videolarınıza, animasyonlar ve çeşitli müzikler ekleyebilirsiniz. Binleri aşan özelleştirilebilir ilham verici şablonlar arasından istediğinizi seçerek, tasarım deneyiminden maksimum verimi alabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir çekim gerçekleştirmeden içerik oluşturabileceğiniz gibi kendi video ve fotoğraflarınızı da kullanabilirsiniz. 25 bini aşkın müzik parçası, 2 milyonu aşkın telifsiz görsel ve binlerce stok video içeren uygulama; ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşmaktadır. Ücretsiz katmanda bütün özelliklerden tam faydalanma söz konusu değilken; ücretli katmanda uygulamanın sunduğu tüm imkânlardan yararlanabilirsiniz. Öte yandan, içerik çalışmanıza telefonda başlayıp daha sonra masaüstünde devam edebilir, eş zamanlı ekip çalışmaları düzenleyebilirsiniz.

Adobe Premiere Rush

En iyi video düzenleme programlarından biri olan Adobe Premiere Rush, Android ve iOS için kullanımı oldukça kolay bir arayüze sahip uygulamalar tasarlamıştır. Bununla birlikte Rush, çalışmalarınızı Cloud hesabınızla senkronize etmenize izin verir. Ayrıca macOS ve Windows sürümleri de mevcuttur. Rush ile diyaframı ve odağı manuel olarak ayarlamanıza imkân tanıyan videolar çekebilirsiniz. Oluşturduğunuz içeriklere çeşitli müzikler ve başlıklar ekleyebilirsiniz. Hız, aydınlatma ve renk gibi çeşitli özelliklere ait ayarlamaları kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Öte yandan bu uygulama ile ürettiğiniz ya da düzenlediğiniz içerikleri doğrudan Facebook, Instagram, TikTok ve Youtube gibi platformlarda paylaşabilirsiniz.

CyberLink PowerDirector

En başarılı video düzenleme programlarından biri olan CyberLink PowerDirector; hem Android hem de iOS için kullanımı kolay uygulamalar sunar. İndirdiğiniz mobil uygulamayla birlikte birçok şablon, efekt ve müzik de beraberinde gelir. Oluşturduğunuz ya da düzenlediğiniz içeriklere çeşitli müzikler ve başlıklar ekleyebilirsiniz. Bu uygulama ile yüksek kaliteli profesyonel videolar oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, uygulamada Instagram, TikTok, Youtube, Facebook ve Snapchat’e özel şablonlar mevcuttur. Ancak ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşan bu uygulamanın gelişmiş özelliklerinden faydalanmak için ücretli katmanı kullanmanız gerekir.

Apple iMove

Yalnızca iOS için geliştirilen bir uygulama olan Apple iMove, video birleştirme, kırpma gibi standart işlemleri yapmanıza ve ekran birleştirme, hız değiştirme gibi daha gelişmiş içerik düzenleme seçeneklerini kullanmanıza olanak tanır. Bununla birlikte, uygulamadaki çalışmalarınızı Mac’te düzenlemeye devam edebilirsiniz.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sandbox nedir

Sandbox Nedir? Bilinmeyen Özellikleri ile The Sandbox!

bybit-movez (1)

Bybit, 750.000 MOVEZ Ödül Havuzu Eşliğinde MOVEZ’u Listeliyor!