in

Bybit, Yeni Ürünü Shark Fin’i Tanıttı! Anapara Garantili, Düşük Riskli ve Yapılandırılmış Bir Ürün! 

bybit shark fin
bybit shark fin

Bybit, Yeni Ürünü Shark Fin’i Tanıttı! Anapara Garantili, Düşük Riskli ve Yapılandırılmış Bir Ürün! Shark Fin %20’ye Varan Getiriler sunuyor! 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit, yeni ürünü Shark Fin’i  yatırımcılarla buluşturdu. Piyasa hangi yönde hareket ederse etsin kazanma fırsatı sunan anapara garantili Shark Fin ile yatırımcılar %20 APR’ye varan getiri elde edebiliyor.

Bybit Shark Fin Nedir?

Anapara garantili, düşük riskli ve yapılandırılmış bir ürün olan Shark Fin, kullanıcılara kâr elde ederken sermayelerini koruma altına alma imkanı sunuyor. Fonlarını Shark Fin kapsamında değerlendiren kullanıcılar, varlıklarının fiyatlarındaki dalgalanmalardan performans bazlı kazanç elde edebiliyorlar.

Shark Fin sayesinde varlık fiyatları beklenen fiyat aralığında kapanış gösterirse %20 APR’ye varan getiri imkanı elde ediliyor. Varlık fiyatları beklenenin dışında kapanış gösterse bile Shark Fin ile garantili getiri sağlamak mümkün. Üstelik bu çözümde anapara da koruma altına alındığını da hatırlatalım.

Ani piyasa dalgalanmalarına karşı yatırımları koruyan Shark Fin, yatırımcılara hem boğa hem de ayı piyasalarında getiri elde etme fırsatı sunması ile ön plana çıkıyor. Risk iştahının az olduğu, yatırımcıların USDT ve USDC gibi sabit kripto paralar üzerinden düşük riskli getiriler elde etmeye odaklandığı dönemlere yönelik ihtiyaçları da karşılayan Bybit, üst düzey güvenlik önlemleri, sigorta fonu, birçok farklı dilde 7/24 aktif müşteri hizmetleri ve sunduğu çözümlerle yatırımcıların tercihi olmaya devam ediyor.

İlgili: Bybit Yatırma İşlemi Rehberi!

Bybit Shark Fin ile yatırım yapmak isteyen kişiler için kullanımı oldukça basit. İstenilen zaman planı seçilerek USDT veya USDC üzerinden katılım sağlamak yeterli. Katılım döneminin sonunda geriye kârı toplamak kalıyor. 

Bybit’te farklı yatırımcı profilleri için oldukça geniş bir ürün portföyü bulunduğunu belirten Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Shark Fin, en ön plana çıkan çözümlerimizden biri olarak getiri odaklı ürün portföyümüzde yerini aldı. Düzenli aralıklarla düşük riskli getiri elde etmek isteyen yatırımcılar için tasarlanan Shark Fin, cazip bir yatırım fırsatı sunuyor”dedi.

Bybit Shark Fin’e ilişkin detaylı bilgi ve katılım için: https://learn.bybit.com/tr/bybit-shark-fin/reasons-to-invest-in-bybit-shark-fin/

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında asla temel alınmamalı. Yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Eğer ihtiyacınız varsa bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/ kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur. 

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Meditasyon uygulamalari

Anksiyete ve Stresle Savaşmanıza Yardımcı Olacak 5 Meditasyon Uygulaması

vpn güvenliği - vpn nedir - vpn kullanırken dikkat edilmesi gerekenler - vpn hakkında

VPN Kill Switch Nedir? Neden Kill Switch Kullanmalıyım?