in ,

Canınız Sıkıldığında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar: 9 Adet!

en iyi mobil oyunlar
en iyi mobil oyunlar

Canınız Sıkıldığında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar: 9 Adet!

Son zamanlarda birçok kişi yeni oyunlar arıyor. Biz de bu durumu ele alarak 10 oyunlu bir liste hazırlamak istedik. En iyi mobil oyunlar listemize gelin yakından bakalım. Eğer sizlerin de canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar listesi varsa bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En İyi Mobil Oyunlar:

Akıllı telefon oyunları bizi can sıkıntısından kurtarmak için uzun zamandır var. Canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz bu akıllı telefon oyunları bize grafiklerle, hikayelerle, adrenalin patlamasıyla, seviyeleri geçmenin verdiği tatminle ve daha fazlasıyla zenginleştirilmiş birçok deneyim sundu. Bu yüzden bu oyunlara listemizde yer vermeye karar verdik.

En iyi mobil oyunlar:

1- Candy Crush

2- 2048

3- Mario Kart Tour

4- Angry Birds 2

5- Two Dots

6- RollerCoaster Tycoon Touch

7- Homescapes

8- Brawl Stars

9- The Sims

Candy Crush:

Bu oyunu eminim herkes biliyordur. Birçok kişi de benim gibi duymuş ancak hiç oynamamış olabilir. Son zamanlarda ciddi bir şekilde zamanımı harcadığım ve kafamı oyaladığını düşündüğüm güzel bir oyun. Listemizde olmasının nedeni hala oynamayanlar varsa geç kalmamaları için. Oyun, bağımlılık yaratan bir oynanışa, akılda kalıcı ses efektlerine ve basit bir kullanıcı arayüzüne sahip. Kısacası, telefonunuzun boş alanını doldurmayan, ücretsiz bir oyun için oldukça yerinde ve güzel bir tercih.

2048:

Yine hala oynamayan varsa oynamalı! Çıkışıyla listemize aldığımız ikinci ücretsiz oyun. Çok uzun zamandır akıllı telefonumda bulunan oyunlar listesinin başında olan bir oyun. Akıllara durgunluk veren bir bulmaca oyunuyla kendinize veya arkadaşlarınıza meydan okumak istiyorsanız, 2048 adlı oyunu mutlaka oynamalısınız. Candy Crush gibi bu ücretsiz oyun da tabii ki hem Android hem de iOS cihazlarda bulunuyor.

mario kart tour 1

Mario Kart Tour:

Çocukluğunda Mario oynayıp da sevmeyen var mı? Birçok kişiye Mario oyununu verseler şu an oynar mısın? Sorusu sorulduğunda genel bir kitlenin cevabı evet oluyor. Mario severlerin mutlaka göz atması gereken ve Android ile iOS cihazlarda bulunan bu Mario Kart Tour, eğlenceli çevrimiçi oyunlardan sadece bir tanesi. Çevrimiçi veya yakınınızdaki 7 oyuncuya karşı yarışabileceğiniz çok oyunculu bir moda sahip. Özelleştirilebilir karakterleriniz ile kartları, sürücüleri, rozetleri ve daha fazlasını toplamaya başlayın.

Angry Birds 2:

Filmleri, çizgi filmleri ya da hikayeleri derken tabii ki de oyununu da sevmeseydik olmazdı! PvP modu var. Aynı zamanda çevrimdışı da oynayabiliyorsunuz. İlk oyuna kıyasla grafiklerde hafif değişiklikler ve gelişmeler mevcut. Ücretsiz bir şekilde hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabiliyor.

Two Dots:

Canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz en iyi oyunların yer aldığı bu listeye bir başka ek olan Two Dots, kelimenin tam anlamıyla iki nokta hikayesine dayanan en iyi macera oyunlarından birisi. Oyun 4000’den fazla seviye içeriyor. Oynamak tamamen ücretsiz. Oyun çevrimdışı oynanabilir olsa da, Facebook arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve oyunu birlikte keşfedebilirsiniz.

RollerCoaster Tycoon Touch:

Canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi olan bu oyunda bir 3D parkı yönetiyorsunuz. Bu en iyi bina oyunlarından birisi desem yeridir. Gerçek bir macera parkının sürüşlerini, iş rollerini ve bu tür diğer öğeleri yönettiğiniz Sim tarzı bir ortama sahip.

Homescapes:

Bu oyunda senin işin, hasarları onarmak, iç mekanları gerektiği gibi veya istediğin gibi dekore etmek, diğer karakterlerle etkileşime geçmek ve çok daha fazlasını yapmak. Oyun, ilerledikçe, ilgilenmeniz için yeni odaların kilidini açar. Bu nedenle, oyunda ilerlemek ve bazı heyecan verici yeni hikayelerin kilidini açmak için sorunları çözmeye devam edin.

Brawl Stars:

3v3 oyun modu, 3 gerçek oyuncuya karşı oynamanıza izin verirken, solo modda tek bir oyuncuya karşı savaşabilirsiniz. Zevk almanız için 3v3 dövüşleri destekleyen Gem Grab, Brawl Ball, Heist ve benzeri oyun modları var.

en iyi mobil oyunlar 1

The Sims:

Sim oyunlarını seviyorsanız, The Sims akıllı telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi oyun diyebilirim. Oyun, karakter oluşturma, ortamları özelleştirme ve tabii ki daha fazlasını içeriyor. Karakterinizin hikayesini kontrol edebilir ve anları sosyal medyada veya arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz. Oyun ayrıca oyun içi arkadaşlar oluşturmanıza ve onlarla takılmanıza da izin veriyor.

En iyi mobil oyunlar ile ilgili:

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

telefonlarda-bulunmasi-gereken-uygulamalar

Telefonlarda Bulunması Gereken Uygulamalar: 14 Adet!

bybit-pumlx-etkinligi-lauchpad

Türkiye Kullanıcılarına Özel, Bybit Launchpad’in Yeni Üyesi PUMLx Şerefine 20,000 PUMLX!