in

Telefonlarda Bulunması Gereken Uygulamalar: 14 Adet!

telefonlarda-bulunmasi-gereken-uygulamalar
telefonlarda-bulunmasi-gereken-uygulamalar

Telefonlarda Bulunması Gereken Uygulamalar: 14 Adet!

Özel fotoğraflarınızı gizleyebileceğiniz, kullandıkça para kazanabileceğiniz ya da ağaç dikilmesini sağlayabileceğiniz, uzaktan kontrol sağlayabileceğiniz, uyku problemi ya da uyanma problemi yaşıyorsanız çözüme kavuşturabileceğiniz ve sizlere daha birçok konuda yardımcı olabilecek uygulamaları derledik!


Birinci sırada çok fazla ilgi duyulan fakat birçok kişi tarafından bilinmeyen nu uygulama ile özel fotoğraflarınızı veya videolarınızı gizli bir kasada saklamanız mümkün.

Telefonlarda Bulunması Gereken Mobil Uygulamalar:

Hızlı bir şekilde bizlerin de kullandığı telefonlarda bulunması gereken uygulamalar listemize göz atalım. Eğer bu uygulamalardan daha farklı, daha ilginç uygulamalar kullanıyorsanız yeni içeriğimiz için bize söylemeyi unutmayın.

Calculator – Photo Vault:

Calculator – photo vault adlı mobil uygulama bir hesap makinesi gibi görünüyor. Aslında göründüğü gibi değil.. Her şey paravan. Uygulamaya girdiğinizde matematiksel bir işlem yapmak için hesap makinesi açılıyor. Tabii sizin işlem yapmanıza gerek yok. Burası aslında bir pin alanı. Buraya oluşturduğunuz parolanızı girin ve fotoğraflarınız ile videolarınızı gizleyin. 

telefonda çerez temizleme - çerez nasıl temizlenir - opera nasıl kullanılır - lorent research lab

Eğer uyanmak için alarmınızı 1 kere kurmak yerine 5-6 kere kurmanıza rağmen hala uyanamıyorsanız hızlıca ikinci uygulamamıza geçelim. Çünkü artık alarmınızı 1 kere kuracak ve hemen uyanacaksınız.

İkinci uygulamamız 10 milyondan fazla indirmeye sahip olan ve 1 milyon 238 bin kullanıcının yorum yapıp değerlendirdiği bir alarm uygulamasından. Bu alarm uygulaması diğerlerine göre oldukça farklı. Çünkü ilk alarmda uyanmanızı %90 üzerinde sağlıyor.

Alarmy:

Nasıl bu kadar iyi olabilir diye düşünebilirsiniz. Alarmy adlı bu uygulama yüksek sesli bir alarm sesiyle sizi uyandırmaya çalışırken alarmı kapatmanıza izin vermiyor. Daha doğrusu veriyor ama verdiği görevi yerine getirmeniz gerek. Basit matematik görevi, fotoğraf çekme görevi veya alarmı kapatmak için telefonu tam 999 kere sallamak gibi ilginç ve kesinlikle uyandıran eğlenceli görevler veriyor. 

Maps.Me:

Telefonlarda bulunması gereken uygulamalar listemizde tabii ki de harita da var. Pandemi de bitmişken birçok kişi tatile çıkıyor ya da gezginler gibi gezmek istiyor. Bu yüzden üçüncü uygulamamızın adı Maps.Me adlı uygulama. Bu harita uygulamasını cihazınıza kurduktan sonra internetsiz de erişim imkanı tanıyor. Fakat gideceğiniz yerin haritasını ya da bulunduğunuz yerin haritasını Wi-Fi açıkken indirmeniz gerekiyor.

wetransfer nedir

WeTransfer:

İnternetimiz hızlı, kullandığımız ürünler kaliteli, sosyal medya gelişti falan. Ama bizi hala zorlayan bir şey var. Bu konudan internet kullanıcılarının neredeyse yarısından fazla muzdarip. Neyden bahsettiğimi anladınız mı? Anlamışsınızdır yahu! Büyük boyutlu dosyaların gönderiminden bahsediyorum. Eğer siz de bir arkadaşınıza, patronunuza, iş arkadaşınıza, ailenizden birisine ya da herhangi birisine büyük boyutlu dosya göndermek için uğraşıyorsanız uğraşmayın. WeTransfer adlı uygulamayı kullanarak bu sorunu hızlıca çözebilirsiniz. 2 GB’a kadar ücretsiz kullanılan WeTransfer, pro özelliği ile 200 GB’a kadar hızlı bir veri aktarımı gerçekleştiriyor. 

SlideShare:

Öğrenciler, öğretmenler ya da internette çok fazla zaman geçirip para kazanmaya çalışan birçok kişi slayt hazırlamak zorunda kalıyor. Bu yüzden telefonlarda bulunması gereken uygulamalar derken SlideShare uygulamasını atlamazdık. Slaytları artık hızlı ve sevimli bir şekilde hazırlamak mümkün. Bunun için SlideShare adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. SlideShare yine 10 milyondan fazla indirmeyesa hip uygulama önerilerimizden birisi. Uygulama 15 milyondan fazla profesyonel sunum, infografik ve video sunuyor.

AirDroid:

Bu uygulamamız ise mobil cihazlarda dosya aktarma, uzaktan kumanda, ekran yansıtma, cihazı uzaktan kontrol etme, bilgisayardan SMS ve rehberi kontrol etme gibi muhteşem özellikler sunan bir uygulama. İsmi AirDroid. AirDroid de yine 10 milyondan fazla indirmeye sahip 609 bin yorumdan 4.3 puan değerlendirmeye sahip olan kaliteli ve kullanışlı bir uygulama.

Ecosia 1

Ecosia Browser:

Kuraklık, yükselen sıcaklıklar ve orman yangınlarından kötü etkilenen bir bölgedeki subtropikal yağmur ormanlarını restore etmek için ReForest Now ile ortaklık kuran Ecosia Browser, dünyanın yeşil bir alan olması gerektiğine inanan bir tarayıcı. Mobilde ve masaüstünde kullanabiliyorsunuz. Aylık olarak şeffaflık raporu yayınlayarak finansal gelirlerini ve diktikleri ağaçların makbuzlarını paylaşıyorlar. Sadece yeşil alana önem vermiyorlar. Aynı zamanda internetteki mahremiyete de önem veren Ecosia Browser ekibi, aramaları Google gibi kaydetmiyor ve ziyaret edilen web sitelerini de kaydetmiyor. 

Duolingo, Busuu, Voscreen:

Yabancı bir dili öğrenmek ne kadar zor hepimiz biliyoruz. Sağda solda insanlar farklı bir dilde konuşunca heyecanlanıp meraklanan birisiyseniz mutlaka Duolingo, Busuu ve Voscreen adlı uygulamalara göz atın. Bir yabancı dilin öğrenilmesinde pratik yapmanın ne kadar önemli olduğunu da hatırlatmak istiyorum. Eğer temel bir İngilizceniz ya da Fransızcanız varsa mutlaka pratik yapmak için o dili ana dili gibi konuşabilen ya da direkt yurtdışındaki birileriyle farklı sohbet uygulamaları ile iletişime geçin. Bu sayede pratiğinizi geliştirerek öğrendiğiniz şeylerin daha fazla akılda kalmasını sağlayabilirsiniz.

Yandex Toloka:

Eğer internetten para kazanmaya meraklıysanız ve belli yetkinliklerim yok fakat kendimi geliştirmeye açığım ama yine de paraya ihtiyacım var diyorsanız çok çok küçük kazançlar elde edebileceğiniz Yandex’in Toloka adlı uygulamasını araştırın ve inceleyin. Uygulamadan verilen görevleri yerine getirerek para kazanmanız mümkün. Toloka özelinde birçok benzer uygulamayı da uygulama marketinizin önerilerinden görebilirsiniz. Fakat uygulamaları seçerken ‘para veriyor’ diyerek hemen atlamayın. Önce ön araştırmanızı mutlaka yapın. 

internetten para kazanma - internetten nasıl para kazanılır - sermayesiz işler - lorentlabs

Fiverr, Freelancer ve Upwork:

Bunun yanında eğer yetkinliklerim var, belli işleri bilgisayar ya da mobilden çözebilirim diyorsanız mutlaka Bionluk, Fiverr, Freelancer ve Upwork gibi anında ödeme alabileceğiniz hızlıca işleri teslim edebileceğiniz uygulamalara göz atmanızı öneriyoruz. Bu sayede evden dışarıya çıkmadan bir gelir kapısı elde edebilirsiniz.

≈ ile ilgili:

5/5 - (3 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bybit launchpool nedir

Bybit Launchpool nedir?

en iyi mobil oyunlar

Canınız Sıkıldığında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar: 9 Adet!