in

Türkiye Kullanıcılarına Özel, Bybit Launchpad’in Yeni Üyesi PUMLx Şerefine 20,000 PUMLX!

bybit-pumlx-etkinligi-lauchpad
bybit-pumlx-etkinligi-lauchpad

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Bybit, yeni launchpad projesi PUMLx’in yerel tokeni PUMLX’le ile Oyna – Kazan konsepti altında “Hareket Et – Kazan” alanındaki launchpad ve listelemelerine devam ediyor.

PUMLX metaverse’de ve gerçek dünyada fırsatlar sunan bir Hareket Et-Kazan (M2E) tokeni olarak piyasaya sürüldü. Brisbane Avustralya merkezli bir Web3 Hareket Et-Kazan (M2E) platformu olan PUML Better Health, hem gerçek dünyadaki hem de Metaverse’deki sanal mücadeleler ve topluluklar aracılığıyla sağlıklı davranışları oyunlaştırmayı amaçlıyor.

Bybit’in 17 Ekim 2022’ye dek sürecek etkinliğinin detaylarına Bybit Blog içinde yer alan etkinlik sayfasından ulaşmak mümkün.

Alım-Satım İşlemi Yapanlar 15.000 PUMLX Tokeni Paylaşıyor!

Etkinlik kapsamında Bybit’te herhangi bir coin ya da token cinsinden istenilen tutarda Bybit Spot Piyasası’nda ilk alım – satım işlemini gerçekleştirenler, 15.000 PUMLX Token değerindeki ödül havuzundan eşit pay alıyor. 

Katılımcıların, kampanyaya katılımının geçerli olabilmesi için etkinlik sayfası üzerinden “Etkinliğe Kaydolun” butonuna tıklayarak etkinliğe katılmaları gerekiyor.

whitepaper - white paper - whitepaper nedir - whitepaper hakkında - whitepaper nasıl yazılır - whitepaper muhabbit.com - whitepaper cointelegraph - whitepaper ipuçları

Launchpad’e Katılanlara 70 PUMLX Kazanma Şansı!

PUMLx Launchpad’e katılanlar 70 PUMLX kazanacak 50 şanslı kullanıcıdan biri olma şansını yakalıyor. Etkinlik ile ilgili tarihler ve diğer detaylara Bybit Blog sayfası üzerinden ulaşılabiliyor.

Sosyal Medyada Paylaşanlar Kazanıyor: 20 Kişiye 75 PUMLX Hediye!

Sosyal medyada Bybit’in Türkiye kullanıcılarına özel bu etkinliği paylaşanlar da etkinlik kapsamında kazanıyor. Bybit Türkiye Twitter hesabını takip edip, Bybit’in kampanyaya ilişkin  gönderisini 3 arkadaşını etiketleyerek paylaşan ve etkinlik sayfasında yer alan formu dolduranlar arasından seçilecek 20 şanslı kullanıcı, kişi başı 75 PUMLX tokenin sahibi olacak. 

Etkinlik ve kampanya koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi için global kripto para platformu Bybit’in resmi web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

bybit-Oracle Red Bull Racing

Bybit Hakkında:

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ve Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.

İlgili:

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında asla temel alınmamalı. Yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Eğer ihtiyacınız varsa bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur.

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

en iyi mobil oyunlar

Canınız Sıkıldığında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar: 9 Adet!

ekran yenileme hızı nedir

Ekran Yenileme Hızı Nedir? Neden Önemlidir?