in

Alt Yazı Sorunu Olmadan ABD’deki Netflix İçeriklerini Nasıl İzliyoruz?

alt yazı sorunu olmadan netflix, amazon prime, hulu izleme - kaspersky vpn lorentlabs - kaspersky vpn

Alt Yazı Sorunu Olmadan ABD’deki Netflix İçeriklerini Nasıl İzliyoruz?

Son zamanlarda birçok kullanıcının mailler atarak veya Twitter profillerimize mesajlar göndererek sorduğu bu malum soruyu ele alarak herkesi bu yükten kurtarmak istedik. Öncelikle artık tek sorunumuzun ABD veya İngiltere’deki Netflix’e eriştikten sonra izlemek istediğimiz dizi, film veya belgesele bulmamız gereken alt yazı olmadığını belirtmek istiyorum. Peki başka ne sorunumuz olabilir ki? Diye soranlar olacaktır. Bu haber iyi mi kötü bilmiyorum fakat daha farklı sorunlarımız olduğundan eminim.

Ne bu sorunlar! Artık merak ettirmeyin! Diye kızanlar olurken hemen açıklayalım: Artık Kaspersky VPN kullanarak sadece ABD ve İngiltere’deki Netflix’e değil, birçok platforma erişebileceksiniz. Bu platformlar arasında ABD’deki Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Disney+ varken aynı zamanda İngiltere’deki Netflix ve BBC iPlayer platformları da var. Şimdi anladınız mı neden tek problemimizin Netflix olmadığını? Çünkü artık daha fazla platforma erişebiliyoruz ve daha fazla alt yazıya ihtiyacımız olacak. Eğlenceli, güzel ve biraz da buruk bir sevinç. Neden mi buruk diyorum? Çünkü Netflix, Türkiye’de zamlanırken hala sadece Netflix’in Türkiye’deki içeriklerine hapis olmuş çok fazla insan var. Bu biraz üzücü. Önerdiğimiz ve tavsiye ettiğimiz VPN hizmetinden faydalanarak hızlıca yukarıda bahsettiğimiz platformlara erişebilir ve neredeyse 15.000’den fazla içeriğe anında erişebilirsiniz.

Özellikle dizi ve film tutkunlarının sürekli kullandığı Netflix ve Amazon Prime gibi platformların farklı ülkelerdeki içeriklerine erişebilmek oldukça mutlu edici. Her ne kadar sadece ülkemizdeki içeriklerde (Yurtdışındaki içeriklerde kısmen Türkçe alt yazı var.) Türkçe altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği olsa da bu yurtdışındaki içeriklere de Türkçe alt yazı seçeneği eklememiz mümkün.

Biliyorsunuz Chrome’un veya Opera’nın ya da Mozilla’nın hep kendi uygulama mağazaları mevcut. Bu uygulama mağazalarından hızlıca tarayıcı eklentilerini indirerek kurabiliyoruz. Bugüne kadar bunu yapmayan var mı? Eminim herkes en az bir kere bir eklenti indirip kurmuştur.

İlginizi Çekebilir:

Buradaki en geniş yelpazeye sahip eklenti mağazası tabii ki Chrome mağazası. Bu mağazada aradığınız her şeye ulaşmanız mümkün. Aradığınız en kaliteli şey bile ücretsiz ve kurulumu sadece saniyeler alıyor. Yapmanız ve bilmeniz gereken tek şey o eklentinin ve üreticisinin güvenilir olup olmadığını öğrenmek ve araştırmak!

İlk olarak Kaspersky VPN hizmetini satın aldınız mı? (İlk ay %70 indirimli) şuraya bir link bırakalım: http://kas.pr/134j Şimdi bu ürünü aldıysanız her şey daha kolay. Yukarıdaki içeriklere hızlıca erişmeniz mümkün. Unutmadan bu ürünü 1 yıllık ya da 1 aylık aldığınızda 5 cihazda kullanabiliyorsunuz. Tavsiyeniz ne derseniz yıllık almanız çünkü daha hesaplı ve uyguna geliyor. VPN’i indirdik, ABD’deki Amazon Prime ya da Netflix’e eriştik. Hızlıca Türkiye’deki Netflix ya da Amazon Prime’da olmayan bir diziyi açtık. Ee peki alt yazı?

Alt yazı için Chrome tarayıcısının eklenti mağazasına (Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız o tarayıcının eklenti mağazasına girin.) girin. Buradan belli aramalar yapın. Bu aramalar arasında Netflix, Netflix Translate, Super Netflix, Divxplanet vb. Bu arama seçeneklerini hızlıca çoğaltabilir, kendinize göre farklı kelimeler seçerek aramalar yapabilirsiniz. Karşınıza birçok eklenti çıktı değil mi? Bu eklentilerin hepsinin temelde amacı aynı. Divxplanet ile neredeyse her içeriğin alt yazısını bulabilirsiniz. Sonra da hızlıca yan sekmedeki Subflicks ile senkronize etmek isterseniz edebilirsiniz. Unutmadan hemen belirtmeliyim ki bu işlemleri yapmak yalnızca 3 dakikanızı alacaktır ve farklı eklentilerle Netflix veya başka platformlarda çok ilginç deneyimler yaşamanız da mümkün.

Güncellemeler Geldi:

Bu başlıktan tamamen bağımsız olarak yeni sunucu eklemesi ve güncellemesi yapan Kaspersky, artık Güney Kore ve Güney Afrika sunucularına da sahip. Yakın zamanda çok büyük birkaç güncellemenin daha geleceğini düşünüyoruz. Bu noktada düşününce çok hızlı sunucu güncellemesi ve eklemesi yapan, Netflix, Amazon Prime, Hulu, Disney+ ve BBC iPlayer gibi platformlara erişim sağlayabilen nadir, sayılı, ucuz ve hızlı bir VPN hizmetinin geleceğini oldukça iyi bir yerde görüyoruz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twitter toplu mail gönderdi - twitter güvenliği

Twitter Sizden Hesabınızı Onaylamanızı Mı İstedi?

web kamerası saldırısı - siber saldırı - haberler - lorentlabs

Web Kamerası Saldırısı: Saldırıya Uğrayıp Uğramadığınızı Öğrenin!