in

2022 İçin En İyi Mac VPN’leri!

Mac VPN

2022 İçin En İyi Mac VPN’leri!

Bu içeriğimizde: Mac kullanıcıları için 2022 yılının en iyi VPN hizmetlerine yer verdik.

2022 İçin En İyi Mac VPN’leri!

1) IVPN

Bütün cihazlar için en iyi VPN hizmetlerinden biri olan IVPN, Mac’te WireGuard VPN protokolünü kullanmaktadır. Kullanıcıların uygun fiyatla yararlanabileceği bu VPN hizmeti, çoklu atlama sistemine sahiptir. Bununla birlikte eş zamanlı 7 VPN bağlantısına izin veren IVPN, reklamları engeller ve böylece reklamcılar tarafından çevrimiçi hareketlerinizin takip edilmesini engeller. Ayrıca gelişmiş çok sekmeli bağlantı özelliğini destekler. Çok sekmeli bağlantı özelliği, verilerin internette yer almadan önce sadece bir sunucu yerine iki sunucu üzerinden geçmesini ifade eder.

2) ProtonVPN

Mac cihazları için en iyi VPN’lerden biri olan ve yapılan inceleme testlerinden yüksek puanlar alan ProtonVPN, Mac kullanıcılarına Tor ve çok sekmeli VPN bağlantıları hizmeti sağlar. MacOS’ta sadece IKEv2 VPN protokolünü destekleyen ProtonVPN; ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşmaktadır. Aynı zamanda en iyi ücretsiz VPN hizmeti veren ProtonVPN, ücretli olan katmanında daha geniş bir gizlilik hizmeti sunar. Bununla birlikte düşük fiyatlı gizlilik planları ve erişilmesi mümkün istemci özelliği gibi avantajları da var.

3) ExpressVPN

Geniş ve güçlü bir sunucu ağına sahip olan ExpressVPN, Mac ve iPhone kullanıcıları için en iyi VPN seçeneklerinden biridir. Bununla birlikte ExpressVPN, macOS’ta; OpenVPN ve L2TP ile özel Lightway VPN protokolünü kullanmaktadır. Ayrıca gelişmiş gizlilik ve güvenlik uygulamaları sunan ExpressVPN, eş zamanlı 5 VPN bağlantısına izin verir. Ancak çoklu atlama bağlantı özelliği yoktur ve ücret olarak diğer VPN hizmetlerinden biraz pahalıdır.

4) Surfshark VPN

Mac kullanıcılarının faydalanabileceği en iyi VPN hizmetlerinden biri olan Surfshark, macOS’ta WireGuard ile IKEv2 VPN protokollerini kullanmaktadır. Aylık ücreti pahalı sayılsa da oldukça geniş bir gizlilik hizmeti sağlar. Bununla birlikte Surfshark, kullanıcılar için sınırsız cihaz bağlantısı özelliği sunuyor. Kullanıcılar, tek bir hesap ile sınırsız sayıda cihazda bu hizmeti kullanabilirler. Ayrıca çok sekmeli bağlantılara izin veren bu VPN, reklam yazılımlarına karşı da koruma sağlamaktadır.

5) NordVPN

NordVPN, çeşitli gizlilik araçlarının yanı sıra Mac kullanıcıları için tor ve çoklu atlama bağlantılarına erişim izni verir. Bununla birlikte NordVPN, en güncel Sanal Özel Ağ teknolojisinden faydalanan istemcide yüksek seviye koruma sağlar. Ayrıca bu VPN hizmeti, Mac için NordLynx isimli WireGuard VPN protokolünün özel uygulamasını kullanmaktadır.

6) CyberGhost

En güncel Sanal Özel Ağ teknolojisiyle desteklenen CyberGhost, en büyük VPN sunucu ağını sunan uygulamalardan biridir. Ayrıca güzel bir tasarıma sahip olan CyberGhost, antivirüs hizmeti de sunmaktadır. Bununla birlikte yedi eş zamanlı bağlantıya izin veren bu uygulama; geniş ve iyi dağıtılmış bir sunucu filosuna sahiptir.

İlgili:

5/5 - (2 Oy)

2 Comments

Leave a Reply
  1. Merhaba iPhone ve MacBook kullanıyorum . Bu VPN’leri hem iPhone’de hem de MacBookta birlikte kullanmak mümkün mü ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Windows

Windows Parola Girmeden Nasıl Başlatılır?

image

Uzaktan Çalışmayı Kolaylaştıracak Uygulama Önerileri!