in

8.000 OKSE Ödül Havuzu ile Launchpad Heyecanı Dorukta!

bybit-okse-launchpad
bybit-okse-launchpad

8.000 OKSE Ödül Havuzu ile Launchpad Heyecanı Dorukta!

Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel etkinliğinde 8.000 OKSE değerindeki ödül havuzu ile launchpad heyecanını doruklara taşıyor.

Yeni nesil kripto işlem platformu Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel kazandıran etkinlikler sunmaya Bybit Launchpad’in yeni üyesi OKSE ile devam ediyor.

8.000 OKSE Ödül Havuzu ile Launchpad Heyecanı Dorukta!

Finans piyasasında devrim yaratmak için oluşturulmuş bir DeFi sistemi (merkeziyetsiz finans) olan Okse’nin hizmet tokeni olan OKSE, kullanıcıların çok sayıda mağazadan kripto varlıklarını kullanarak alışveriş yapmalarına olanak tanıyor. DeFi’nin tekrar yükselişe geçmesi ile birlikte önem kazanan OKSE ödüllerini kazanmak, Bybit’in yeni etkinliği ile şimdi çok daha kolay. 11 Eylül 2022 tarihine dek sürecek kampanyanın detaylarına Bybit Blog üzerinde yer alan etkinlik sayfasından ulaşılabiliyor.

Alım-Satım İşlemi Yapanlar 7.000 OKSE Değerindeki Ödül Havuzunu Paylaşıyor!  

Kampanya dönemi boyunca Bybit Spot Piyasası’nda herhangi bir tutarda ve dilediği coin çiftinde ilk kez alım-satım işlemi gerçekleştirenler, 7.000 OKSE değerindeki ödül havuzundan eşit miktarda pay alıyor. Kazandıran kampanyanın detayları etkinlik sayfası’nda yer alıyor.

Sosyal Medyada Paylaşanlar Kazanıyor: 20 Kişiye 50 OKSE Hediye!

Etkinlik kapsamında etkinlik tweetini paylaşanlar da kazanıyor. Bybit Türkiye Twitter hesabını takip edip, Bybit’in kampanyaya ilişkin  gönderisini 3 arkadaşını etiketleyerek paylaşan ve etkinlik sayfasında yer alan formu dolduranlar arasından seçilecek 20 şanslı kişi, kişi başı 50 OKSE değerindeki ödülün sahibi olacak.

Etkinlik ve kampanya koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi için Bybit’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili:

Bybit Hakkında:

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ve Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik yatırım tavsiyesi içermez. Ancak ilgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur. 

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Word Dosyası Nasıl Şifrelenir?

Word Dosyası Nasıl Şifrelenir?

apple-yeni-airpods-pro (1)

Apple’ın Yeni AirPods Pro Ürünü 2 Büyük Sorunu Çözdü! Alınır Mı?