in ,

VET Coin Nedir? VeChain Projesi ve Geleceği!

vechain 1 1 1

Bu içeriğimizde: VET coin nedir? VeChain projesi ve avantajları nelerdir? Sorularının cevaplarına ve detaylara ulaşabilirsiniz.

VET coin nedir?

VET coin, tedarik ağlarının yönetimi ve gelişimi için çalışan blockhain destekli VeChain projesinin tokenidir.

VeChain projesi ve avantajları nelerdir?

  • VeChain, şirketlerin tedarik zincirinde karşılaşabileceği sorunları çözmek için çalışır. Tedarik ağlarının sorunsuz işleyişi için Nesnelerin İnterneti (IOT) teknolojisini kullanır. Nesnelerin İnterneti teknolojisi hakkında detaylı bilgi için bu Nesnelerin İnterneti (IOT) Nedir? içeriğimize göz atabilirsiniz.
  • Bu platform üzerinden gerçekleşen işlemler akıllı kontralar ile kaydedilir ve güvenlidir. Dolayısıyla ürünlerin kaybolması veya eksik ulaşması söz konusu olmaz.
  • Proje, yüzlerce uluslararası şirkete tedarik zinciri için blockhain tabanlı çözümler sunmuştur. Ayrıca projenin, Çin devlet kurumlarıyla da ortaklıkları bulunur.
  • Platformda pay sahibi olanlar, gerçekleşecek toplantılara katılıp alınacak kararlarda oy kullanma hakkına sahiplerdir.
  • Verilerin kolay ve güvenli bir şekilde aktarımını sağlayan VeChain, Merkezi olmayan uygulamaları destekler.
  • Bu projeden otomotiv, sağlık, moda gibi çeşitli sektörler destek almaktadır.
  • VeChain, ürünlerin sahte olup olmadığının kontrolünü sağlar. Üretildiği andan alıcıya ulaşana kadar ürünün geçtiği bütün aşamaları takip edip kayıt altına alır. Böylece kişiler ürünlerin orijinal mi yoksa sahte mi olduğunu öğrenebilirler. Ancak bu takip, ürünlere yerleştirilen akıllı çipler aracılığıyla gerçekleşir.
  • Ayrıca bu proje, kişileri sadece sahte ürünlerden korumakla kalmaz. Bir de şirketlere lojistik işlemlerde kolaylık sağlar. Ürünlerin takibi ve ürünlere dair verileri ilgili şirketlere sunar.

VeChain tokenleri

VeChain projesi, iki çeşit tokene sahiptir. Bunlar: VeChain Thor (VET) ile VeThor (VTHO) tokenleridir.

VET token, projenin ekonomi işlemlerinden sorumludur ve ağ güvenliğini pekiştiren VTHO tokenlerinin üretilmesini sağlar. Böylece VTHO token, akıllı kontratlarla etkileşimi sağlar ve gerektiğinde gas olarak görev alır. Kullanıcılar, VET token ile staking yaparak ek kazanç da sağlayabilirler.

VET geleceği nasıl olur?

VET projesi, şirketlere ve kullanıcılara ürünlerin şeffaf bir biçimde takibini sağlar. Orijinal ürünlerin herhangi bir kayıp olmadan üreticiden alıcılara ulaşmasını sağlar. Bu hizmetleri ve bunlarla birlikte; PwC, BMW, Renault gibi önemli şirketlerle anlaşmaları olması dolayısıyla projenin önünün açık olduğu öngörülüyor.

VET coin nereden alınır?

VET tokenin satın alınabileceği bazı kripto para borsaları şunlardır: Binance, KuCoin, Huobi ve Paribu.

İlgili:

Sorumluluk reddi: Bu sitede yer alan kripto para türleri ve kripto para borsalarıyla ilgili içerikler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

windowsta-yer-acma.jpg-2

Windows’ta Yer Açma Yolları – 5 Öneri

güçlü parola örnekleri - güçlü şifre örnekleri - parola nasıl oluştulur - güvenli parola - güvenli parola oluşturma

Güçlü Parola Örnekleri! Zayıf, İyi ve Daha Güçlü Parolaları Karşılaştırdık!