in

En İyi iPhone VPN’leri!

iPhone vpn

En İyi iPhone VPN’leri!

Bu içeriğimizde: Çevrimiçi gizliliğe önem veren ve verilerinin güvenliğini sağlamak isteyen iPhone kullanıcıları için en iyi 5 VPN hizmetine yer verdik.

En İyi iPhone VPN’leri:

1) IVPN

En iyi VPN hizmetlerinden biri olan IVPN, Android cihazlar için de hizmet verir ancak iPhone için daha kusursuz bir hizmet sunar. Kullanıcıların uygun fiyatla yararlanabileceği bu VPN hizmeti, çoklu atlama sistemine sahiptir. Bununla birlikte eş zamanlı 7 VPN bağlantısına izin veren IVPN; reklamları engeller ve böylece reklamcılar tarafından çevrimiçi hareketlerinizin takip edilmesini engeller. Ayrıca gelişmiş çok sekmeli bağlantı özelliğini destekler. Çok sekmeli bağlantı özelliği, verilerin internette yer almadan önce sadece bir sunucu yerine iki sunucu üzerinden geçmesini ifade eder.

2) ExpressVPN

Geniş ve güçlü bir sunucu ağına sahip olan ExpressVPN, yenilenmiş tasarımıyla iPhone kullanıcıları için en iyi VPN seçeneklerinden biridir. Sağlam gizlilik ve güvenlik uygulamaları sunan ExpressVPN, eş zamanlı 5 VPN bağlantısına izin verir. Ancak çoklu atlama bağlantı özelliği yoktur ve ücret olarak diğer VPN hizmetlerinden biraz pahalıdır.

3) Surfshark VPN

iPhone kullanıcılarının faydalanabileceği en iyi VPN hizmetlerinden biri Surfshark VPN’dir. Aylık ücreti pahalı sayılsa da oldukça geniş bir gizlilik hizmeti sağlar. Bununla birlikte Surfshark, kullanıcılar için sınırsız cihaz bağlantısı özelliği sunuyor. Kullanıcılar, tek bir hesap ile sınırsız sayıda cihazda bu hizmeti kullanabilirler. Ayrıca çok sekmeli bağlantılara izin veren bu VPN, reklam yazılımlarına karşı da koruma sağlamaktadır.

4) ProtonVPN

Hem iPhone hem de Android kullanıcıları için en iyi VPN’lerden biri olan ve yapılan inceleme testlerinden yüksek puanlar alan ProtonVPN; ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşmaktadır. En iyi ücretsiz VPN hizmeti veren ProtonVPN, ücretli olan katmanında daha geniş bir gizlilik hizmeti sunar. Bununla birlikte düşük fiyatlı gizlilik planları ve erişilebilmesi mümkün istemci özelliği gibi avantajları da bulunmaktadır.

5) CyberGhost

En güncel Sanal Özel Ağ teknolojisiyle desteklenen CyberGhost; en büyük VPN sunucu ağını sunan uygulamalardan biridir. Ayrıca güzel bir tasarıma sahip olan CyberGhost, antivirüs hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca 7 eş zamanlı bağlantıya izin veriyor. Tabii bu uygulama geniş ve iyi dağıtılan bir sunucu filosunun da sahibi.

İlgili:

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Emir turleri nelerdir

Kripto Para Borsalarında Hangi Emirler Kullanılır?

VPNs

VPN Kullanmanın Faydaları Nelerdir?