in

2022 İçin En Hızlı VPN’ler!

VPN

2022 İçin En Hızlı VPN’ler!

Bu içeriğimizde: Yapılan hız testlerinden en yüksek puanları alan ve aynı zamanda 2022 yılının en iyi VPN’leri arasında yer edinen 5 VPN hizmetine yer verdik.

2022 İçin En Hızlı VPN’ler:

1) Private Internet Acces

Private Internet Acces, yapılan hız testlerinden en yüksek puanı alan VPN hizmeti olmuştur. Bu VPN hizmeti, gelişmiş ağ ayarlarına ve kusursuz sayılabilecek bir arayüze sahiptir. Bununla birlikte reklamları engelleme, eş zamanlı 10 VPN bağlantısına ve çok sayıda sunucu konumu hizmetlerine de yer verir. Ayrıca çoklu atlama özelliğini de destekler. Çoklu atlama özelliği, internet trafiğinizi tek sunucu yerine iki VPN sunucusu üzerinden yönlendirilmesini sağlayan bir özelliktir.

2) Mozilla VPN

Hız testlerinden en yüksek puanı alan ikinci VPN hizmeti Mozilla VPN, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Mozilla’yı destekler. Bununla birlikte, kullanıcılar için eş zamanlı 5 VPN bağlantısına izin veren Mozilla VPN; reklamları engelleme, çok sekmeli bağlantı özelliğine ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Ayrıca Mullvad tarafından da desteklenmektedir.

3) CyberGhost

En güncel Sanal Özel Ağ teknolojisiyle desteklenen CyberGhost, yapılan hız testlerinden en yüksek puanları alan VPN hizmetlerinden biri olmuştur. Bununla birlikte en büyük VPN sunucu ağına sahip uygulamalardan biridir. Ayrıca iyi bir tasarıma sahip olan CyberGhost, antivirüs hizmeti de sunmaktadır. Öte yandan yedi eş zamanlı bağlantıya izin veren uygulama; geniş ve iyi dağıtılmış bir sunucu filosuna sahiptir.

4) ProtonVPN

Yapılan hız testlerinden yüksek puanlar alan ve en iyi VPN hizmetlerinden biri olan ProtonVPN; ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşmaktadır. En iyi ücretsiz VPN hizmeti veren ProtonVPN, ücretli olan katmanında daha geniş bir gizlilik hizmeti sunar. Bununla birlikte düşük fiyatlı gizlilik planları ve erişebilir istemci özelliği gibi avantajları da bulunmaktadır.

5) NordVPN

En hızlı VPN hizmetleri arasında yer alan NordVPN; en güncel Sanal Özel Ağ teknolojisinden faydalanan istemcide yüksek seviye koruma sağlar. Ayrıca çeşitli gizlilik planları sunan bu VPN hizmeti; çoklu atlama ve Tor bağlantısı hizmeti de sağlamaktadır. Bununla birlikte WireGuard VPN teknolojisini kullanan bu programın kullanımı oldukça kolaydır.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cybersecurity Management

Windows’ta Gizliliğinizi Nasıl Korursunuz?

crunchyroll vrv funimation

2022 En İyi Anime Akış Hizmetleri!