in

Bybit, USDT ile %30 ve USDC ile %5,5 Yıllık Getiri Sağlayan Muhteşem Ürünler Sunuyor!

monster-galaxy-bybit-launchpad-listeleniyor-GGM-token
monster-galaxy-bybit-launchpad-listeleniyor-GGM-token

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına USDT ve USDC ile piyasa standartlarının çok üzerinde yıllık getiri kazandıracak olan üst düzey staking ürünlerini duyurdu.

Bybit, Türkiye’deki tüm kullanıcılarının %5,5 Yıllık Getiri kazanabileceği USDC staking ürününü kullanıma açtı. Bununla birlikte USDT’de %30 Yıllık Getiri sağlayan staking ürünü; Bybit’te ilk defa varlık yatırma işlemi yapacak olan Türkiye kullanıcılarına sunuldu!

İlgili:

Yatırımcılar ayı piyasasının hâkim olduğu zamanlarda bile uzun vadede portföy değerini artıran ve dalgalı fiyatlara karşı koruma sağlayan; kullanımı kolay bir strateji olarak güvenilir ve düzenli getiri kazandıran ürünleri tercih edebilir.

Üst düzey kripto ürünleri ve müşteri odaklı hizmetleri ile Bybit kripto dünyasına adım atmak isteyenlere olabildiğince kolay ve memnun kalacakları bir deneyim sunmaya çalışmaktadır. Bybit, bu amaç doğrultusunda geliştirilmiş kullanıcılarının boşta duran varlıklarını kullanıp ayı piyasasında bile güvenle birikim yapmalarına olanak sağlayan Earn platformundaki USDT stake havuzunu (Birikim ürünü), %30’a varan yıllık getiri gibi muhteşem bir getiri oranıyla Türkiye’deki kullanıcılarına hoş geldin hediyesi olarak sunuyor.

İlgili: Staking Nedir? Stake Etmenin Avantajları Nelerdir?

%30 USDT Yıllık Getiri kazanmak isteyen Türkiye kullanıcıları, Bybit’te ilk yatırma işlemlerini gerçekleştirip en az 100 $, en fazla ise 5.000 $ değerinde USDT stake ederek 6-20 Haziran 2022 tarihleri arasında bu fırsattan faydalanabilecek.

USDC ile %5,5 Yıllık Getiri kazanmak isteyen kullanıcılar, en az 20 $, en fazla ise 200.000 $ değerinde USDC stake ederek bu fırsattan yararlanabilecek.

Ayrıca kullanıcılar varlıklarını diledikleri zaman stake’ten çıkararak geri alabilecek. Kullanıcıların staking havuzundan elde ettikleri getiri, Bybit Earn hesaplarına günlük olarak yansıyacak.

USDT ile %30 ve USDC ile %5,5 Yıllık Getiri kazanma fırsatından faydalanmak için; https://d.adx.io/go/via2L0ih bağlantıyı kontrol edebilirsiniz.

Bybit
Bybit

Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak için global kripto para borsası Bybit’in blog gönderisine göz atmayı unutmayın; https://blog.bybit.com/tr-TR/post/bybit-te-tum-kullanicilar-usdc-ile-5-5-yillik-getiri-kaza nirken-turkiye-deki-yeni-kullanicilar-30-usdt-yillik-getiri-firsatindan-yararlaniyor-blt7f8e3 36f961212d1/

Global Kripto Para Borsası Bybit Hakkında:

Global kripto para borsası Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ve Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında asla temel alınmamalı. Yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Eğer ihtiyacınız varsa bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/ kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ucretsiz parola yoneticileri

En İyi Ücretsiz Parola Yöneticileri!

ucretsiz VPNler

En İyi Ücretsiz VPN’ler!